Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
37254
View
467
Reply

Geng Clash Of Clan

[Copy link]

Author: ultraman_nexus       Show all posts   Read mode

Post time 7-1-2015 12:57 PM | Show all posts
SirihPinang replied at 6-1-2015 04:02 PM
kenapa leader uols camtu, ingat kumpul setem ke?
leader kitaorg ok, takda tamak nak orang banyak. ...

ko clan aper yea? nak join..
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2015 05:46 PM | Show all posts
SirihPinang replied at 6-1-2015 06:54 PM
kita samalah! pakai dragon gak time war, senang tak payah fikir nak masuk celah mana, nak lepas tr ...

ballons iolz baru lvl3 jah...x power langsungdragon dah lvl 3...tp still rase x power...voleyy??..
skang nak up hog..nak dapatkan golem...power sket attack darat
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2015 05:48 PM | Show all posts
SirihPinang replied at 6-1-2015 06:54 PM
kita samalah! pakai dragon gak time war, senang tak payah fikir nak masuk celah mana, nak lepas tr ...

...thx 4 the tips...nanti nak test pakai belon ahh
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2015 06:15 PM | Show all posts
xtahumenahu replied at 7-1-2015 05:46 PM
ballons iolz baru lvl3 jah...x power langsungdragon dah lvl 3...tp still rase x power...vole ...

fuhyoo, dragon lv3..kalau rasa tak power tu, petanda kena serang ikut darat
upgrade la dragon lvl 4, jenuh la nak penuh tabung
belon iols lvl 2 ja ok, sekrg baru hegeh2 nak upgrade belon
nasib baik member lain ada belon lvl 6
sekrg baru nak buka golem, lagi 4 hari..matilah lama sangat

Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2015 06:16 PM | Show all posts
xtahumenahu replied at 7-1-2015 05:48 PM
...thx 4 the tips...nanti nak test pakai belon ahh

ingat belon lvl 6 ye
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2015 06:16 PM | Show all posts
ainie_1008 replied at 7-1-2015 12:57 PM
ko clan aper yea? nak join..

join jgn tak join..
Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2015 08:28 AM | Show all posts
laa...ada rupanya geng CoC?! hahah..dah tahap addicted aku nih...choi betul.

baru TH7. belon pun lvl3 je. tgh gigih nak menabung macam kakmah.

Clan Spartan Ghostzz. Geng dgn bebudak mid east dan matsaleh2 South African. Kami siap ada group wassap lagih.

Reply

Use magic Report

Post time 8-1-2015 08:37 AM | Show all posts
SirihPinang replied at 6-1-2015 11:02 AM
kenapa leader uols camtu, ingat kumpul setem ke?
leader kitaorg ok, takda tamak nak orang banyak. ...

Betullah kata dia tuh. level tak menentukan apa2 sangat pun. TH pun sama gak. Yang penting base mesti mau nampak meyusahkan utk org attack..biar dia pikir banyak kali nak attack.

Btw, wat masa ni beng tgh nak throw out sket trophies...sambil buli players yg level2 rendah (read: menabung/mencuri loots)....pastu masa tgh upgrade beng akan sengaja letakkan TH kat luar base...supaya leh dapat free shield.
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2015 08:39 PM | Show all posts
kambeng_masam replied at 8-1-2015 08:37 AM
Betullah kata dia tuh. level tak menentukan apa2 sangat pun. TH pun sama gak. Yang penting base me ...

pandai beng farming dgn TH letak kat luar..good job
takpe, max kan semua pertahanan baru upgrade TH

iols dalam kemurungan ni
tadi war..2nd attack tu, dah elok susun giants keluar..tetiba member datang buat kacau
disentuhnya skrin, lepas semua spell kat ruang kosong, bertaburan wizards lari..i is sedih

Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2015 04:41 AM | Show all posts
SirihPinang replied at 9-1-2015 03:39 PM
pandai beng farming dgn TH letak kat luar..good job
takpe, max kan semua pertahanan baru upgrade  ...

huhu...anak beng jadi pelik bila nampak beng tepuk dahi sambil geleng2 kepala sebab tersilap send troops n tersalah antar spells kat tempat yg tak sepatutnya. Dia siap bagi nasihat lagi...."papa, henpon tu kecik..pakai tablet la baru tak tepuk dahi" kena skolahkan dek anak.

btw, dalam tenet banyak tips n tricks untuk set up base + defense, tactical attack, farming guides etc. Kalau ada masa terlebih tu try la jeling2 sekali. Hat leader2 dok kasi tips bagai tu agak terhad chatting dlm coc.
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2015 09:19 AM | Show all posts
kambeng_masam replied at 10-1-2015 04:41 AM
huhu...anak beng jadi pelik bila nampak beng tepuk dahi sambil geleng2 kepala sebab tersilap send  ...

haha, pandai anak beng suggest..dok terpikir nak beli ipad gak, baru luas permandangan
ada juga tengok video, tapi bila nak try terketar2 plak..belum gelojoh lepas troops, pastu berterabur
selalu study clan indon serang time war, taktik diaorg memang sempoi, pandai ja lepas troop satu2

clan iols ni satu negeri gak, siap ada whatsapp group, kadang jumpa kat kedai kopi sebab nak ajar attack cemana..ketagih tahap kronik
so far, clan beng ok tak?

Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2015 09:55 AM | Show all posts
SirihPinang replied at 10-1-2015 04:19 AM
haha, pandai anak beng suggest..dok terpikir nak beli ipad gak, baru luas permandangan
ada jug ...

waaa..senang la tu...buleh lepak sembang tactical kat kedai kopi.
beng punya clan so far okay je... tapi clan war cuma once a week....paling2 twice a week je. Tapi kira okaylah juga sempat nak menabung dulu buat pagar elok2
Reply

Use magic Report

Post time 11-1-2015 05:09 PM From the mobile phone | Show all posts
Salam..sape nak join clan kiteorg, silakan.. pompn pun blh. tak penah lg main clan war sbb tak ckup org..
Clan HAPPY FIT
Takde experience pun takpe..sama.
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2015 11:19 AM | Show all posts
kambeng_masam replied at 8-1-2015 08:37 AM
Betullah kata dia tuh. level tak menentukan apa2 sangat pun. TH pun sama gak. Yang penting base me ...

heheheh...TH aku x pernah letak dalam...
tapi hangen gak...time nak search war kene naikkan trophy balik...
dah jatuh sgt trophy...x masuk list war plakk
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2015 11:21 AM | Show all posts
kambeng_masam replied at 8-1-2015 08:28 AM
laa...ada rupanya geng CoC?! hahah..dah tahap addicted aku nih...choi betul.

baru TH7. belon pun  ...

aku xtau apasal clan aku sume rase insecuresume xnak dedahkan diri
so...no whatsapp
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2015 11:22 AM | Show all posts
aries_cowboy replied at 11-1-2015 05:09 PM
Salam..sape nak join clan kiteorg, silakan.. pompn pun blh. tak penah lg main clan war sbb tak ckup  ...

join clan aku je laa
Reply

Use magic Report

Post time 12-1-2015 06:27 PM | Show all posts
kambeng_masam replied at 10-1-2015 09:55 AM
waaa..senang la tu...buleh lepak sembang tactical kat kedai kopi.
beng punya clan so far okay je. ...

clan kitaorg pun seminggu sekali, bagi peluang untuk upgrade apa yg patut
kadang2 special case tu 2 kali seminggu
sekrg mood nak edit war base, jenuh dok google

Reply

Use magic Report

Post time 19-1-2015 02:23 PM | Show all posts
xtahumenahu replied at 12-1-2015 06:19 AM
heheheh...TH aku x pernah letak dalam...
tapi hangen gak...time nak search war kene naikkan troph ...

haha..betul sangat.
aku tgk juga sampai tahap mana asal jangan tergelincir dari league. pernah sekali aku tak listed dlm clan war. rendah sangat trophies kot.

kalau time aku just nak kutip loots, guna 200 ekor goblins je...mmg unbelievable! goblins lvl5.
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2015 01:24 AM | Show all posts
hari tu me join 2 clan, malaysia punya.
tapi pemalas ya amat aktif masa war.
camana nak menang kalau tak semua member
join war..

bengang betul..
tobat join malaysia clan..
so me kembali ke clan lama..
nasib baik dorang terima
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2015 10:29 PM | Show all posts
aku pikir la kan...elok kita buka clan Forum Cari! so, malam ni lepas clan war aku setel, aku akan buka clan baru. aku harap kita semer bley beri support...the our owned Clan group!!!!
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.107441s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list