Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
37263
View
467
Reply

Geng Clash Of Clan

[Copy link]

Author: ultraman_nexus       Show all posts   Read mode

Post time 2-1-2015 02:55 PM | Show all posts
ada siapa clan boleh accept saya? saya lvl 82 skrg kat COC
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2015 02:30 PM | Show all posts
ainie_1008 replied at 27-8-2014 03:05 PM
nie tips dr otai2.
1 - ko bg deff max lvl, bru naik th. th tinggi tp deff ko setakat lvl 5 mmg hanc ...

tq for tips...
sy newbie dlm coc lg..
dok mncr tips gk
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2015 02:38 PM | Show all posts
sy pon baru main COC..
TH 6 baru..
masok clan sgt aktif war..
bru smlm war abis.. pg esok search yg baru...
dan aku rasa akan bakal dikick
sbb aku x pandai attack hahaha..

sapa ley ajar aku utk attack
colead aku slalu marahkan aku dlm war..
asal attack gini gituuu

runsing aku dema asyik bewarrr je...
sbb aku x pndai attak agagagaga..

nk tnya bnyak2 troops korang preffer upgrade apa selain
babarian n acher??

TQ
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2015 02:39 PM | Show all posts
SirihPinang replied at 8-10-2014 09:37 AM
bagus2, itu adalah tindakan yg bijak
clan selalu war berapa kali dalam seminggu?
clan  ...

clan aku join smlm war abis..
pg nih search war baru
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2015 03:16 PM | Show all posts
cheida_mymee18 replied at 6-1-2015 02:39 PM
clan aku join smlm war abis..
pg nih search war baru

adakah uols nak join clan iols? berminat tak? diaorg akan ajar la, kadang pressure gak tapi memang pastu jadi terer skit

Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2015 03:23 PM | Show all posts
xtahumenahu replied at 2-12-2014 12:50 PM
sy dah TH8...tp progress sgt slow...sbb mahal2 nak upgrade
clan pulak tgh bermasalah...ramai x s ...

uolss, tak join2 lagi clan u tu
sy pun dok th8 lagi, mahal gila nak upgrade, nak menabung pun payah ya amat
tetiba clan kitaorg jadi best plak, dia kick org yg tak aktif pastu focus top 15
pressure semua org, tetiba sy pandai attack udara gitu

Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2015 03:28 PM | Show all posts
SirihPinang replied at 6-1-2015 03:23 PM
uolss, tak join2 lagi clan u tu
sy pun dok th8 lagi, mahal gila nak upgrade, nak menabung pun pay ...

tau xperr...leader iolss ni saiko sket...
asek nak penuhkan clan...bukak clan...tah hape2 manusia yg masuk
masuk untu mencarut pon ada

dah lvl berapa wak??
iolzz dah level 71...gigih merompak siang malam nak upgrade
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2015 03:30 PM | Show all posts
cheida_mymee18 replied at 6-1-2015 02:39 PM
clan aku join smlm war abis..
pg nih search war baru

clan aku habis je terus start...x tunggu pagi

meh gak join sini...x pandai x apa...boleh belajar...yg penting...usaha


Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2015 03:30 PM | Show all posts
fidra replied at 2-1-2015 02:55 PM
ada siapa clan boleh accept saya? saya lvl 82 skrg kat COC

meh2...iolss relaaaa
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2015 04:02 PM | Show all posts
xtahumenahu replied at 6-1-2015 03:28 PM
tau xperr...leader iolss ni saiko sket...
asek nak penuhkan clan...bukak clan...tah hape2 manusia ...

kenapa leader uols camtu, ingat kumpul setem ke?
leader kitaorg ok, takda tamak nak orang banyak..sekrg tinggal 20 org
senang dia pantau sorang2, check base layout kitaorg..terus rasa pressure nak upgrade semua benda
meh la singgah clan sy (bleh invite cenggitu?)

sekrg sy level 81, level tu dikira cemana? leader kitaorg (nampak tak promote disitu) ajar tengok base dgn level troops..level tu takda makna katanya
TH pun tak penting kalau pertahanan kureng...gitulah dia dok berleter selalu

Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2015 04:37 PM | Show all posts
xtahumenahu replied at 6-1-2015 03:30 PM
clan aku habis je terus start...x tunggu pagi

meh gak join sini...x pandai x apa...bo ...

lagi gila.. hahahahah
x nak la.. aku setia pada yg satu.. tgok la law diorg buli aku teruk2 aku lari arr p clan hg plak
wkakakakka..
aku seyesly x pandai attack mesti selalu fail dlm war x penah dpt star..
boley accept ka hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2015 04:38 PM | Show all posts
apasal korang suka war eh..
ley explain x kat aku new bie ni hehe
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2015 04:42 PM | Show all posts
cheida_mymee18 replied at 6-1-2015 04:38 PM
apasal korang suka war eh..
ley explain x kat aku new bie ni hehe

cik adik...lau menang war...at least 1 star pon...kalau clan awak menang war tuh...awak akan dapat war lootscube click kat enemy punya base dalam war base...leh tgk war bonus berapa...makin tinggi...makin byk war bonus
lagi untung woooo
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2015 04:46 PM | Show all posts
SirihPinang replied at 6-1-2015 04:02 PM
kenapa leader uols camtu, ingat kumpul setem ke?
leader kitaorg ok, takda tamak nak orang banyak. ...

tau xperr
tu payah kenalan lam game jek
x serik2 kalah...sbb nubie xmo attack

iols pon x pandang lvl n th...tapi ada geng sorg nih selalu tanye lvl..tu iolss tanye

tapi..yg lvl tinggi2 nih..rajin gak mengajar...+ rajin donate troops power2
tuh iols stay
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2015 04:51 PM | Show all posts
xtahumenahu replied at 6-1-2015 04:42 PM
cik adik...lau menang war...at least 1 star pon...kalau clan awak menang war tuh...awak akan dapat ...

OWHHHH ptot la
kihkih
alo jgn mareh kn aku dh ckp ku ni niewbie bie bieee
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2015 05:30 PM | Show all posts
xtahumenahu replied at 6-1-2015 04:46 PM
tau xperr
tu payah kenalan lam game jek
x serik2 kalah...sbb nubie xmo attack

nubie tu pehal tak nak attack lak, kena kasi warning sekali..baru kecut skit

kitaorg tengah war sekrg, dapat clan indonesia..clan indo memang power2, attack guna dragon + ballon..3 star
sedih iols, base hancur lebur..tadi try attack balik guna formula diaorg, menjadi 3 star tu

kalau konsep yg aman2, lebih afdal stay clan tu..dah senior ni, bleh la buli2 newbie

Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2015 05:44 PM | Show all posts
cheida_mymee18 replied at 6-1-2015 04:51 PM
OWHHHH ptot la
kihkih
alo jgn mareh kn aku dh ckp ku ni niewbie bie bieee

x marah laaaaa...cerite jek
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2015 06:07 PM | Show all posts
SirihPinang replied at 6-1-2015 05:30 PM
nubie tu pehal tak nak attack lak, kena kasi warning sekali..baru kecut skit

kitaorg teng ...

kannnn..clan indo mmg power...

tp iols mmg attack pakai dragon jek masa war...x reti ah nak pakai yg lain
tp last war...diorg punya air def semua lvl 6...menggagau jugak
terpaksa tukar plan pakai hog...
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2015 06:54 PM | Show all posts
xtahumenahu replied at 6-1-2015 06:07 PM
kannnn..clan indo mmg power...

tp iols mmg attack pakai dragon jek masa war...x reti ah nak pak ...

kita samalah! pakai dragon gak time war, senang tak payah fikir nak masuk celah mana, nak lepas troop apa dulu
tapi leader sekrg suh guna darat, dok pressure sampai boleh

iols dapat th8, air def dia lv6 juga..guna taktik indon, dragloon; dragon + ballon
lenkali uols buat 10 dragon, cc troops minta ballon lvl 6, 2 spell rage dan 1 healing (3 rage pun takpe, ikut suka)
lepas dragon, bila semua nak sampai tengah, lepas rage spell then terus lepas belon..belon masuk dalam area rage spell dia akan terus ke tengah dan hapuskan air def..gitulah lebih kurang, taktik ni iols dapat full star.
uols dragon lvl berapa? iols punya baru lvl 2..sedih dak? spell semua baru lvl 4


Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2015 08:38 AM | Show all posts
hebat uols2 smua..
iolls baru tang healer je hahahaha
TH 7 pon mengah2 nk upgrede dok cari loots
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.090850s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list