Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
37639
View
466
Reply

Geng Clash Of Clan

[Copy link]

Author: ultraman_nexus       Show all posts   Read mode

Post time 12-4-2016 07:18 AM | Show all posts
Vellfire replied at 11-4-2016 10:54 AM
masih aktif ke layan coc?
clan tomen tu closed..
ni dah TH berapa?

main je lg...clan dah closed ke
Reply

Use magic Report

Post time 20-4-2016 08:50 PM | Show all posts
Minami_Kotaro replied at 12-4-2016 07:18 AM
main je lg...clan dah closed ke

Skrg ni duk clan mana? Ok tak? Dah TH berapa?
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2016 02:40 PM | Show all posts
Vellfire replied at 20-4-2016 08:50 PM
Skrg ni duk clan mana? Ok tak? Dah TH berapa?

Geng Malay Royal TH9 satu lh TH8
Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2016 04:27 PM | Show all posts
Vellfire replied at 3-2-2016 04:57 PM
elle layan games apa skrg ni?
sebelum layan coc kita main mcm2 games jugak
dragon story, farm s ...
kita tak main games...

ni baru nak download game COC....



Reply

Use magic Report

Post time 29-4-2016 04:35 PM | Show all posts
tgh train troops.. lol..I feels so awkward.... >.<
Reply

Use magic Report

Post time 4-5-2016 06:50 PM | Show all posts
hari ni first time revenge...selepas 5 kali di attack I tak layan sbb busy cari duit nak upgrade pagar.....yg latest attack ni I revenge sebab dia ambil duit kita sampai 20k..soo bad...

and I won back 2k je walaupun damage 100%..tak berbaloi lawan..

dan tadi visit kg I attack tu, rasa kesian pula tengok builder tu tengah build balik kerosakan.. huhu...tak sampai hati la nak lawan2 kalau macam ni....

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2016 08:37 AM | Show all posts
Elle_mujigae replied at 4-5-2016 06:50 PM
hari ni first time revenge...selepas 5 kali di attack I tak layan sbb busy cari duit nak upgrade pag ...

gd morning elle

wahhh bestnya ada geng coc dah
sonok tak layan games ni? ekekek geng perang

elle dah join mana2 clan ke?
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2016 09:12 PM | Show all posts
Vellfire replied at 12-5-2016 08:37 AM
gd morning elle

wahhh bestnya ada geng coc dah
Good evening Vell....

best..I learned a few things after playing this game.. hehe..

elle dah join mana2 clan ke?
so far belum lagi... tapi semalam kat inbox ada player invite join clan dia..clan tu dari Pakistan...
tak tahu nak join mereka ke tak..see how..kita lebih suka defend actually.. so sekarang tengah berusaha nak upgrade pagar.. hehe..
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2016 09:13 PM | Show all posts
motiff this girl obsess with pagar.
Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2016 09:21 PM | Show all posts
Edited by Elle_mujigae at 12-5-2016 09:27 PM
Kampung kita, selepas 2 minggu main...baru TH 5....






Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 12-5-2016 09:36 PM | Show all posts
Edited by Elle_mujigae at 12-5-2016 09:37 PM
One of the things I learned from this game is, In order to get something, you need to give first..
mula2 sayang nak spend coins,ribena and gems untuk beli itu ini and upgrade..tapi takde pilihan..kalau tak spend, I tak boleh upgrade..akan stuck kat level yg sama je... so ya...for others maybe this is consider such a basic thing in life to know kan....but for a girl yg dari lahir always on the receiving end, this is such a new concept to me...to give.. hehe..
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2016 09:49 AM | Show all posts
Elle_mujigae replied at 12-5-2016 09:12 PM
Good evening Vell....

best..I learned a few things after playing this game.. hehe..

wahhh mcm sonoknyanya elle layan coc
dulu mcm tu lah perasaan vell
skrg ni amat payah tul nak cari sumber
sebab bila dah Town Hall tinggi... semua barang dah mahalll
so kena rajin etek dan ikut war baru cepat kumpul reta


Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2016 04:46 PM | Show all posts
meriah balik thread ni..
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2016 06:40 PM | Show all posts
Vellfire replied at 16-5-2016 09:49 AM
wahhh mcm sonoknyanya elle layan coc
dulu mcm tu lah perasaan vell
skrg ni amat payah tul nak ca ...
boring juga ye bila dah level tinggi... kita sekarang dah tinggal sikit gem..tak boleh nak boost elixir and gold production..hari tu tertekan habiskan cepat kerja apa tah, dah terguna 100 ++ gems like that...
Kalau nak gems memang kena join clan and participate in war is it?




Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2016 06:42 PM | Show all posts
bila dah yakin dgn defense kg sendiri, takde pula orang nak attack..
dah sehari lebih tanpa shield ni...

rasa happy je bila ada org attack tapi my defense menang..hehehe...
Reply

Use magic Report

Post time 17-5-2016 06:47 PM | Show all posts
selalu kalau yg attack tu guna army sendiri, my defense akan menang, tapi kalau yg minta bantuan askar clan mereka yg level tinggi2 tu, sure kalah la... ada sekali tu I geram my defense kalah utk kali pertama, sbb that person guna army clan dia, terus I tulis kat chat wall tu,..Whoever attacking a single person and asking help from their clan is such a coward!..
hehe..





Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2016 08:23 AM | Show all posts
Edited by Vellfire at 26-5-2016 04:31 PM
Elle_mujigae replied at 17-5-2016 06:40 PM
boring juga ye bila dah level tinggi... kita sekarang dah tinggal sikit gem..tak boleh nak boost el ...


gems tu kalo boleh elle jangan gunakan sgt...
utk TH kecik.. kena simpan gems tu banyak2 utk beli builder
bila dah 5 builder baru boleh guna tuk cepatkan apa2
kalo byk builder lagi cepat proses nak up semua benda
builder ke-3 kena beli dlm 500gems
builder ke-4 1000gems dan builder ke-5 2000gems

so lepas ni elle jangan gunakan sgt gems tu k
kumpul banyak2 skit... nanti elle snap nak tengok kpg elle plak lah


Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2016 08:25 AM | Show all posts
Elle_mujigae replied at 17-5-2016 06:42 PM
bila dah yakin dgn defense kg sendiri, takde pula orang nak attack..
dah sehari lebih tanp ...

kpg kena serang tu biasalah elle
mcm kita jugak... ada masa tu kita etek tanpa henti
sebab nak cepat kumpul reta banyak2...
tapi bila dah banyak... tak ada benda nak di up sebab semua dah max
kadang2 bila dah banyak reta... bangla busy plak... ala2 serba salah betul
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2016 08:26 AM | Show all posts
Elle_mujigae replied at 17-5-2016 06:47 PM
selalu kalau yg attack tu guna army sendiri, my defense akan menang, tapi kalau yg minta bantuan ask ...

ekekek lucu elle...
apa kata elle join mana2 clan dulu.. cari clan yang kuat yang ada TH8 ke atas
ada geng clan yang baik sentiasa tolong TH kecik2
Reply

Use magic Report

Post time 23-5-2016 12:10 PM | Show all posts
Edited by peacock.bass at 23-5-2016 12:14 PM

gambar base repost





Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.123745s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list