CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
123
Return to list New
Author: puteri7

[Tempatan] Gaza Dasyat dibedil, pompuan Islam Malaysia sebok trend bertudung Palestin

   Close [Copy link]
Post time 21-8-2014 09:33 PM | Show all posts
spenda xde?...

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-8-2014 09:40 PM | Show all posts
ini kes penyakit melayu..sama la dengan xcukup dengan baca quran tetiap malam pegi beli air oren dibaca 30juzuk..


tak cukup sokong dengan hati dan doa pegi show off tudung..sebab nk bg orang nmpak ke apa?
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2014 09:43 PM From the mobile phone | Show all posts
5229 posted on 21-8-2014 09:33 PM
memang xsalah..so,bila pulak nak buat tudung bendera malaysia?31 ogos ni hari merdeka..

Warna x menahan...
Kalau ada pun sapa nak beli
Depa lebih kewargapalestinian
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2014 09:43 PM | Show all posts
nk tgk depa pkai tudung corak bendera malaysia
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2014 10:01 PM | Show all posts
Laaaa pelik betul manusia

Nak berfesyen pun boleh jadi isu..
Dah la fesyen2 dlm gambo tu menutup aurat

Aku ingatkan fesyen balut badan bogel dgn bendera
Teringat aku kisah sorang bdk perempuan buat kontrovesi balut badan bogel dgn bendera je. Patriotik sgt katanya
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2014 07:45 AM From the mobile phone | Show all posts
5229 posted on 21-8-2014 09:32 PM
betul...tak tahu nak cakap macam mana..tapi macam tak kena gaya dengan kelantangan kita memprotes  ...

Itulah dek lima....Aritu tetiba kak anya nampak lelaki2 fefeling macho mengenakan t-shirt.. 'we are all Al Qassam'... kalau semayang suboh pon pakat2 dengkor tarik selimut.... takde rupa nak solat subuh berjemaah di masjid.... tak payah fefeling Al-Qassam lahh...
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2014 07:46 AM From the mobile phone | Show all posts
Memang tabiat orang malaysia nih memang suka menunjuk2 ...
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2014 07:55 AM | Show all posts
sambil menyelam minum air la tu..
jnji masyuk...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 22-8-2014 08:08 AM | Show all posts
ni pon jadi isu....nasib bek takda gambar spenda palestin ka....kasut palestin ka.....
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2014 09:03 AM | Show all posts
Mmg x dosa tp rasa mcm annoying dan tambah2 dgn adanya heliza dan yat yg mcm tahpape tu. Ah lantakla... Ai xsuka deolls sbb kelihatan spt kepoyo-poyoan je. Dgn tudung bendera Gaza motipo? Kalau jual n duit jualan derma kat sana ok tp kalau setakat nk kepoyo-poyoan xpayah le...
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2014 09:12 AM | Show all posts
tp mmg ade byk seller yg amik kesempatan jual produk berunsur bendera palestine dgn baju2 safe palestine.tp dorg xsalur pon duit pada pihak yg sepatutnya
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2014 09:58 AM | Show all posts
hok aloh TT...hok ni pun jadi issue ke???
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2014 10:00 AM | Show all posts
biaq pi la... heliza tu dh bnyk kot sumbang tenaga pa suma... yang gigih bukak topic ni dh sumbang apa?
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2014 10:28 AM | Show all posts
aku pnah tengok pompuan mengong pkai shawl bendera US

huduh pianggg
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2014 04:32 PM | Show all posts
baru ada niat nk beli..
tp bukan sbb nk menderma ke apa.. (bkn aku x nak derma ok)
sbb tgok cantik hehehehe
dah kena lahar mcm x jadi plak..
hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2014 04:35 PM | Show all posts
suka hati hang lah?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 28-8-2014 08:30 AM | Show all posts
yg penting Juma comel..hehehe
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

26-9-2022 03:08 PM GMT+8 , Processed in 0.186218 second(s), 20 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list