CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Search
Carian Terbanyak:
View: 6693|Reply: 19

Fenomena Aneh di Bumi Gaza

[Copy link]
Post time 21-8-2014 01:33 PM | Show all posts |Read mode
sape2 tau tak ape ke benda tu..gas metana ke? atau ada petroleum di bawah padang pasir?



Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-8-2014 01:42 PM | Show all posts
Macam ada benda duk meniup dari bawah
tapi apakah?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 21-8-2014 01:45 PM | Show all posts
mcm nafas gergasi tgh tido pun ye..
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2014 01:49 PM | Show all posts
kalau muncul gergasi, untung lah penduduk gaza, kasi hantam & pijak itu yisrael
harap2 giant tu belah penduduk palestin, jgn pijak geng sudah lah
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2014 01:58 PM | Show all posts
ha. itulah.
macam ada gergasi napas pulak dari bawah
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2014 02:00 PM | Show all posts
ade projek ape bawah tanah tu...
kata gali terowong
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2014 02:23 PM | Show all posts
apa benda tu?
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2014 02:26 PM | Show all posts
takda translation ke apa yg diorg ckp tu.
kite xpandai le bahasa arab.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-8-2014 02:28 PM | Show all posts
tak nampak gambar...
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2014 02:31 PM | Show all posts
dorang xkorek ke??
biasa benda2 pelik camnih
xtunggu masa panjang..
mesti akan dikaji
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2014 02:33 PM | Show all posts
calling for @sulurbidar

mungkin die ade penjelasan
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2014 02:37 PM | Show all posts
@SulurBidar kek mano ekau bang
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2014 02:45 PM | Show all posts
huiii ape tuuuuu???
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2014 03:20 PM | Show all posts
Erm.... mungkin kat bawah tu ada terowong? Mungkin tak?
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2014 04:26 PM | Show all posts
klu video ditempat selain gaza mungkin ada yg spekulasi DAJJAL MATA SATU ON THE WAY NAK RISE UP

tapi rasanya ni fenomena geotermal pasal kawasan tu lembangan area gempa bumi dan gunung berapi
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2014 04:27 PM | Show all posts
mungkin geyser nak muncul
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 21-8-2014 05:22 PM | Show all posts
znuyul posted on 21-8-2014 02:31 PM
dorang xkorek ke??
biasa benda2 pelik camnih
xtunggu masa panjang..

ntahnya...cer korek pasir tu...mana tau....ada sesuatu yg boleh digunakan untuk membedil puak lagi satu.
Reply

Use magic Report

Post time 21-8-2014 11:35 PM | Show all posts
Macam gas. Setahu aku kat area2 negeri arab ni byk laluan bawah tanah yg tersembunyi yg ada sudah di bom dan mungkin ada yang belum. ntahlah. Takut laluan bawah tanah tu zionis guna untuk salurkan gas beracun kat gaza je. so curious...
Reply

Use magic Report

Post time 22-8-2014 01:07 AM | Show all posts
rasa geram pulak nak korek. apsal diorang tak korek tunjuk apa ada bawah tu?
Reply

Use magic Report

Post time 1-3-2017 03:26 PM | Show all posts
creepy nya
berani plak dorg duk lama2 kt situ
takut jd tanah runtuh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

18-8-2022 02:51 PM GMT+8 , Processed in 9.634740 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list