CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: wongedandotcom2

[Tempatan] ██ Perodua Axia dibuka tempahan esok-Malaysia Impor Kereta Murah RI

[Copy link]
 Author| Post time 8-8-2014 03:28 PM | Show all posts
Lagi foto Perodua AXIA bocor di laman sosial!





Nampaknya semakin banyak foto model kompak terbaru Perodua, AXIA bocor di laman sosial. Kali ini laman Facebook Friends of BN – Barisan Nasional telah mengeluarkan beberapa foto termasuk 2 foto terbaru model tersebut berwarna merah dan kuning. Sedikit info yang saya terima, Perodua akan mengeluarkan tiga varian : E (spesifikasi asas), G (spesifikasi pertengahan) dan Advanced (spesifikasi penuh).

Berkemungkinan foto-foto ini adalah variant Advanced kerana mempunyai kit badan penuh dan rekaan bumper mengikut varian Extreme pada model Myvi . Menurut sumber itu juga, model ini bakal dilancarkan pada bulan ini. Nantikan kemunculannya!

* Tak lama dah rupanya, nampak gaya Perodua AXIA keluar lebih awal dari Proton Compact Car



http://funtasticko.net/lagi-foto ... or-di-laman-sosial/

Cantiknya bumper… bangganya rakyat Malaysia kerana mampu melahirkan jurutera-jurutera pencipta bumper yg sebegini hebat..syabas P2 Last edited by wongedandotcom2 on 8-8-2014 03:29 PM

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-8-2014 03:29 PM | Show all posts
yg pasti versi perodua lagi cantik & mantap dari versi Indon
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2014 03:30 PM | Show all posts
1.0 hp 64..harga RM44k........ whatthepak!!!
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2014 03:31 PM | Show all posts
mcm kete mainan jer......tp rege nauzubillah....
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2014 03:36 PM | Show all posts
Apa la agaknya safety features yg ditawarkan yerk? ye la..1.0 je, harga sampai rm44k..tentu banyak lebihan duit dlm tu utk letak bermacam safety features ...

Nanti kalau ada info..care to share ye..
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2014 03:42 PM From the mobile phone | Show all posts
hodohnya. 44k baik beli preve secondhand.
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2014 03:49 PM | Show all posts
bila masa daihatsu indon punya?
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2014 03:50 PM | Show all posts
zull4rs posted on 8-8-2014 12:08 PM
Kereta murah asal Indonesia, kok brandnya Daihatsu? Baru ketahuan Daihatsu itu asalnya dari Indonesi ...

daihatsu asal jepun la...cuma tak silap aku yg daihatsu kat indonesia tu milik perodua...

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-8-2014 03:51 PM | Show all posts
indon klaim lagi ke?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-8-2014 03:51 PM | Show all posts
PongKang posted on 8-8-2014 03:42 PM
hodohnya. 44k baik beli preve secondhand.

Model keluaran terbaru kategori Compact Car oleh Perodua iaitu Axia bakal memasuki pasaran tempatan pada hujung tahun 2014. Harga permulaan kereta Perodua Axia dianggarkan bermula daripada RM30,000 sehingga RM43,000.





Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2014 03:53 PM | Show all posts
tapi harganya tak berpatutan la....
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2014 03:56 PM | Show all posts
azrain98 posted on 8-8-2014 03:50 PM
daihatsu asal jepun la...cuma tak silap aku yg daihatsu kat indonesia tu milik perodua...

hehehe... aku saja bakar line indon sekor ni. Mcm le aku x tau Daihatsu dr Jepun.
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2014 03:57 PM | Show all posts
wongedandotcom2 posted on 8-8-2014 03:51 PM
Model keluaran terbaru kategori Compact Car oleh Perodua iaitu Axia bakal memasuki pasaran tempata ...

Pak Wonge, ada dapat allowance ke promote Axia ni? Nnnt dishare ye commisionnya... hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2014 03:58 PM | Show all posts
Center console dan steering serius buruk...
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2014 04:04 PM | Show all posts
PongKang posted on 8-8-2014 03:42 PM
hodohnya. 44k baik beli preve secondhand.

Kang..dr segi value for money tu yg tk best. Proton persona manual SV pun dlm lingkungan harga RM44k..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 8-8-2014 04:47 PM | Show all posts
haji_one posted on 8-8-2014 04:04 PM
Kang..dr segi value for money tu yg tk best. Proton persona manual SV pun dlm lingkungan harga RM4 ...







Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 8-8-2014 05:16 PM | Show all posts
Cik_Andak posted on 8-8-2014 12:03 PM
Harga?????

27k smpai 42k
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2014 05:18 PM From the mobile phone | Show all posts
kecimpret posted on 8-8-2014 03:29 PM
yg pasti versi perodua lagi cantik & mantap dari versi Indon

sebab indon cakap ni mmg level keta murah bagi mereka
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2014 06:12 PM From the mobile phone | Show all posts
the_killer posted on 8-8-2014 03:49 PM
bila masa daihatsu indon punya?

indon produce model ni dari thn lepas takde gigih nak klaim kereta buatan tempatan... kat mesia siap tukar nama tuuu
Reply

Use magic Report

Post time 8-8-2014 06:16 PM | Show all posts
wana89 posted on 8-8-2014 12:01 PM
Suka ati la..wana guna bibah..n asik dikutuk oleh @peYno
Wat ever la..

alah, sama jer mamat Chaprhut Kontol dan Ngompol tu guna kete lebih kuang ko gak...dia naik SAVVY

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

2-12-2022 05:34 AM GMT+8 , Processed in 0.089651 second(s), 39 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list