Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
38204
View
167
Reply

Kolagen Pilihan Korang? Mengapa?

[Copy link]

Author: ohsemmm       Show all posts   Read mode

Post time 28-12-2017 11:17 PM | Show all posts
dulu ada amal makan produk collagen dari korea .. tapi lepas dengar pengalaman dari org2 terdekat terus takut.. jiran sebelah rumah anak dia makan sbb nak putih semua alih2 ada ketumbuhan dalam perut.. dah banyak kali operate tpii still ada .. dia tumbuh yang baru.. sampai sekarang duk berulang ke hospital.. ada kawan akak tu dia kena apa erk org panggil cyst ke apa enth nama tu.. lepas dpt penerangan dari doc terus dia nyesal.. hari2 nangis jek
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2017 11:24 PM | Show all posts
lavenderrr1 replied at 17-4-2017 12:12 AM
thanks for sharing..boleh share tak beli kat mana? nak try lah..rambut dqh kritikal ni

sob sob  ...

kalau rajin buat stail traditional .. perap kepala dengan bancuhan (inai, aloe vera n daun bunga raya putih -blender semua) .. perap dalam 2 jam... lepas tu tiap2 pagi basuh rambut dengan air rendaman kacang hijau or air hampas teh yg lepas kita buat air tu.. kadang2 rambut kita gugur ni sbb kulit kepala panas.. pakai tudung semua tu kan .. rambut x tahan ..
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2017 11:26 PM | Show all posts
julia5094 replied at 13-3-2017 11:37 AM
Buat sup guna kaki ayam tu dik..rebus sampai terkeluar semua urat...slurp!! tengok rancangan korea ...

ehh betul2 dulu rajin jgk amalkan hehe.. lagi satu kalau x slp sup kaki ayam pon bagus utk sendi
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2017 11:29 PM | Show all posts
fara7351 replied at 30-3-2017 09:51 AM
saya pernah consume kcolly.. mmg ok nnti kulit muka macam pinkish gitu..
tapi tak abes mkn pon se ...

aah sama lah mmg dulu pon pernh consume kcolly .. pipi nmpk pinkish gitu . tpi lepas org ckp mcm2 terus x berani,, skrg minum susu mamadil jek
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2017 11:37 PM From the mobile phone | Show all posts
masmelon replied at 28-12-2017 11:29 PM
aah sama lah mmg dulu pon pernh consume kcolly .. pipi nmpk pinkish gitu . tpi lepas org ckp mcm2  ...

Susu mamadil tu sedap tak.. apa kandungan dia uols?
Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2017 12:00 AM | Show all posts
fara7351 replied at 28-12-2017 11:37 PM
Susu mamadil tu sedap tak.. apa kandungan dia uols?

sedap .. iols minum yg perisa vanila .. yg perisa vanilla tu rase dia mcm uols makn aiskrim vanila.. dia ada dua perisa, 1 lagi coklat(coklat iols x suka sngt sbb sometime rse mcm berubat sikit) ... dia susu kambing plus kurma, madu etc .. bnyk lagi x ingt.. tpi klu uols minum waktu puasa mmg x letih.. iolls start minum puasa thun lepas .. sbb iolls ada gastrik yg teruk .. lepas minum mmg jarang kena gastriklah.. lagi 1 kalau uols jenis kulit yg bermasaalah mmg bagus lah minum ..

Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2017 04:23 PM | Show all posts
masmelon replied at 29-12-2017 12:00 AM
sedap .. iols minum yg perisa vanila .. yg perisa vanilla tu rase dia mcm uols makn aiskrim vanila ...

yekee.. mcm best je uols..
nnti nak try lah, kebetulan baru start nak ganti puasa
meols mmg ada allergic, tapi sejak rajin buat jus mix fruit, allergic dah kurang..
thanks uolz..

Reply

Use magic Report

Post time 29-12-2017 05:34 PM | Show all posts
fara7351 replied at 29-12-2017 04:23 PM
yekee.. mcm best je uols..
nnti nak try lah, kebetulan baru start nak ganti puasa  
meols mmg  ...

iols thun lepas ganti puasa jgk.. waktu sahur minum mamadil  . lepas tu buat kerja gila g panjat bukit panorama hahahha.. alhamdulilah ptg tu pon still ok.. x letih mana pon.

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
2.002377s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list