Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1659
View
14
Reply

deletedelete

[Copy link]

Author: kira_xciv       Show all posts   Read mode

Author
Post time 1-7-2014 02:00 PM | Show all posts |Read mode
Edited by kira_xciv at 2-2-2015 08:21 PM

delete
delete
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2014 03:12 PM | Show all posts
graduate from oxford or havard sekali pun kalo x perform x ke mana jgk.

most industri da open minded, x brp tgk sgt pd U tp pd person...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-7-2014 03:48 PM | Show all posts
otai_g posted on 1-7-2014 03:12 PM
graduate from oxford or havard sekali pun kalo x perform x ke mana jgk.

most industri da open min ...

btul tu .. bkan pe .. cume ak xyakin ngan u ni .. sebab xpenah lak dengar grad dye yg penah keje kompeni2 besar ni ..xkan grad dye xramai yg perform kan.. musykil jgak tah2 mmg grad2 kolej uni ni mmg org xpandang sgt ke aper  ..just saying ..   btw bro ni keje engine gak ker ?
Reply

Use magic Report

Post time 2-7-2014 09:20 AM | Show all posts
kira_xciv posted on 1-7-2014 03:48 PM
btul tu .. bkan pe .. cume ak xyakin ngan u ni .. sebab xpenah lak dengar grad dye yg penah keje k ...

hehe jgn salah paham bro. aku grad dr situ n terus terang ckp rmi aku jumpa graduate dr sana termasuk la batch aku yg keje kat company besar2. tu semua rezeki masing2 la...

kalo x usaha tingkatkan ilmu n cuba nasib hntr resume kat company besar, mmg x jd apa la... apa bnd yg kita buat kena ada strategi yg btl. nak join company besar ada cr dia, nak join gov ada cara dia... kalo slh strategi susah skit la..

company besar ke, kecik ke, gov ke, bdn berkanun n mana2 tmpt pun ada pro n con jgk. x semestinya org yg keje company besar tu bagus2.



Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-7-2014 10:06 AM | Show all posts
otai_g posted on 2-7-2014 09:20 AM
hehe jgn salah paham bro. aku grad dr situ n terus terang ckp rmi aku jumpa graduate dr sana terma ...

ko amek course pe kat utem tu ?
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2014 10:24 AM | Show all posts
kira_xciv posted on 3-7-2014 10:06 AM
ko amek course pe kat utem tu ?

elektronik.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-7-2014 11:11 AM | Show all posts
otai_g posted on 3-7-2014 10:24 AM
elektronik.

letrik ngan elektronik keje lebih kurang je kan ? sbb ad course letrik yg majoring dye elektronik
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2014 11:16 AM | Show all posts
kira_xciv posted on 3-7-2014 11:11 AM
letrik ngan elektronik keje lebih kurang je kan ? sbb ad course letrik yg majoring dye elektronik  ...

ish bnyk bezanya elektrik elektronik.

ko jgn salah pilih kos sudah
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-7-2014 11:31 AM | Show all posts
otai_g posted on 3-7-2014 11:16 AM
ish bnyk bezanya elektrik elektronik.

ko jgn salah pilih kos sudah

eh yeker .. haha .. ap beza dye bro .. apepon aku plan nk major dlm power or control kot maybe . tu pon klo lpas smpai third year la kan .. hehe
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2014 11:46 AM | Show all posts
kira_xciv posted on 3-7-2014 11:31 AM
eh yeker .. haha .. ap beza dye bro .. apepon aku plan nk major dlm power or control kot maybe . t ...

ko google la kat internet apa beza dia.

aku bkn consultant berbayar
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-7-2014 03:38 PM From the mobile phone | Show all posts
otai_g posted on 3-7-2014 11:46 AM
ko google la kat internet apa beza dia.

aku bkn consultant berbayar

klo ak fhm ap google ckp ak x bkk dah benang ni weh  .. lol ..  btw ap job ko buat eh ?
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2014 03:52 PM | Show all posts
kira_xciv posted on 3-7-2014 03:38 PM
klo ak fhm ap google ckp ak x bkk dah benang ni weh  .. lol ..  btw ap job ko buat eh ?

aku keje tonto. kalo kete ko rosak bitau la aku
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-7-2014 04:01 PM From the mobile phone | Show all posts
otai_g posted on 3-7-2014 03:52 PM
aku keje tonto. kalo kete ko rosak bitau la aku

dasat ah job ko .. lari abes
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2014 04:15 PM | Show all posts
kira_xciv posted on 3-7-2014 04:01 PM
dasat ah job ko .. lari abes

adeh biasa je lari bidang ni. ko ingt semua org yg belajar engineering akan jd engineer?



Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-7-2014 04:38 PM From the mobile phone | Show all posts
otai_g posted on 3-7-2014 04:15 PM
adeh biasa je lari bidang ni. ko ingt semua org yg belajar engineering akan jd engineer?

lari bidang ni maybe sbb xtahan pressure kerja or xminat ak rse . yg besa ak dengar yg dh keje engineer jd lecturer blambak la kot .. apepon, ak xde experience keja lg so ak xberhak jwb lg..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.089089s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list