Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
15035
View
96
Reply

Keseraman Di Rumah Sendiri oleh theflash

[Copy link]

Author: theflash    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 4-12-2014 09:37 AM | Show all posts
theflash posted on 26-6-2014 01:40 PM
knpp pergii huhuh

FLASH XDE CITER BARU KE??RINDU NK BACA NI....
Reply

Use magic Report

Post time 7-12-2014 08:33 PM | Show all posts
ade sambungan lg x the flash..karangan ko aku bg 120% torbaikk sobab mcm aku jadi pelakon utama pulak haha..anyway nak say hai to d flashhhh
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2015 02:46 PM | Show all posts
masih boleh tahan byk hari lagi.. kalau saya terus pindah mlm tu jugak
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2015 07:11 PM From the mobile phone | Show all posts
Kwn the flash ni xleh dok sorg n kene kawin cpt, mende2 ni suke girl single and dok umah sewa sorg2.. dlu kakak aku selalu kene kaco ms x kwin lg, die dok tganu n jauh ngan kiteorg yg kat k.l, die lecturer n dok2 menyewa.. kkdg die ajak student die teman, die mcm dh lali, student die terkejut bruk kene kaco..ahahahha
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2015 12:22 PM | Show all posts
nak tumpang cerita. alang2 tajuk menepati pengalaman sendiri. *kisah digubal sikit tuk mencarikan cerita ni generic.

semalam mak telepon, kata ayah selalu pegi makan kat kedai his ex-partner masa dia meniaga kantin klinik dulu. ex partner tu single mom yang perangai agak hamlau.

pompuan tu banyak kali lah berniaga dgn ramai biz partner yg bertukar tukar.

the partner yg before my ayah ni ada ckp yg she is not a good muslim. byk main ilmu hitam.

jadi dia sudah aimed my father. my ayah ni takde la baik sangat. my mom and ayah hubungan mmg tak berapa baik sudah bertahun. manjang bergaduh saje.  

my ayah ni, i think sengaja nak sakitkan lagi hati my mom, suka la exxagerate cerita pasal dia pegi makan dan minum w pompuan tu.  but pompuan tu mmg org kampung dia pun kata, as per apa yg ex pertner tu beritau my mom, ada main ilmu.

semalam seharian saya duk berdoa, if ada ilmu tak baik, minta Allah pulangkan balik kepada penghantar.

malam tadi tido dgn ada wuduk. bermimpi ada jumpa benda yg tak baik, dan surpisingly saya melawan dlm ada perasaan ketar juga. saya dok baca al fatihah dgn keyakinan penuh Allah akan bantu.

berkali kali baca al fatihah sampai hujung tu rasa benda tu weaken. dan saya terbangun dgn mulut yg masih terkumat kamit baca al fatihah.

terus bangun, amek wuduk n solat tahajjud.

may be mainan perasaan, saya berharap iyenya juga hanya mainan perasaan.

*family saya jenis senang terasa and nampak benda2 halus ni.

sekian.

TT -- sory menyelit.
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2015 02:59 PM | Show all posts
aku dok Putrajaya sejak 2005...alhamdulillah tak ada apa2...cuma kena kacau kat ofis ada jugak...siang2 buta pulak tu...siap bunyi2an....
Reply

Use magic Report

Post time 30-1-2015 03:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Scary nye tahap gangguan penampakan nyata..huhu
Reply

Use magic Report

Post time 13-12-2015 01:36 PM From the mobile phone | Show all posts
Mmg bes cite ni!! Sambung lg bro
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 19-2-2016 10:44 AM | Show all posts
SofarLokek replied at 7-12-2014 08:33 PM
ade sambungan lg x the flash..karangan ko aku bg 120% torbaikk sobab mcm aku jadi pelakon utama pula ...

hihi

hai jugak
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-2-2016 06:02 PM From the mobile phone | Show all posts
hahahahahahahahaha
IMG-20150221-WA0039.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 24-2-2016 02:16 PM | Show all posts

adoi la...
ingatkan ada update..terkojut den..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-1-2017 01:35 AM | Show all posts
HAnaNAjima replied at 4-12-2014 09:37 AM
FLASH XDE CITER BARU KE??RINDU NK BACA NI....

ada
tahun 2017 saya rajin
rajin2 la tengok
ada 2 3 cite baru
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 02:38 PM | Show all posts
baru baca thread ni..huhu.. 2014 ek.. dok putrajaya presint 18 dari 2010 until 2017..mmg bnyk la story morynya..biasa la..mana2 pun sama je.
Reply

Use magic Report

Post time 12-9-2019 02:42 PM | Show all posts
jebirun replied at 29-1-2015 07:11 PM
Kwn the flash ni xleh dok sorg n kene kawin cpt, mende2 ni suke girl single and dok umah sewa sorg2. ...

Rasanya..iye la kan..mula ada pengalaman gangguan2 ni masa dok nyewa sensorg.. 1st time jadi perantauan masa tu..ape pun pengalaman hidup.
Reply

Use magic Report

Post time 30-9-2019 12:38 AM From the mobile phone | Show all posts
Flash ada citer baru tak?
Reply

Use magic Report

Post time 2-10-2019 10:17 AM | Show all posts
Dah lama tak masuk forum paranomal ni.

Ni The Flash ambik cerita dari kawan The Flash ya?

Reply

Use magic Report

Post time 14-10-2019 04:20 PM | Show all posts
aku selalu perasan:

1. kadang mcm ada orang duduk kat kerusi  makan rumah aku.... bila aku tgk balik macam tak ada
2. bila masuk bilik aku ada satu cermin yang besar .... bila poco poco/zumba dalam bilik ke apa ... macam ada someone berdiri belakanng aku .. takpun dukung kat leher aku .... bila aku blink and perhati betul2 ... x ada pulak
3. kat dapur memang ada kelibat budak2 .... bila toleh belakang memang boleh dengar mcm budak lari ke arah ruang tamu ....
4. bilik tetamu pun sama ... kadang aku saja jer nak tidur bilik tu .... peliknya ... bila pakai selimut ...  bila dah lelap sedap jer ... mesti terjaga balik sebb sejuk ... tau2 selimut tu dah terlipat balik ... bila guna balik ... circle tu mcm berulang ... sampai lah aku bengang ... "jangan lipat .. esok pagi aku lipat ... lepas guna" .... dah tak jadi dah benda tu ... tapi bilik tu memang sentiasa rapi .. maybe sebb tak ada orang guna

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.081883s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list