Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
15089
View
96
Reply

Keseraman Di Rumah Sendiri oleh theflash

[Copy link]

Author: theflash       Show all posts   Read mode

Post time 26-6-2014 04:41 AM | Show all posts
seramnya..umh aku pn ada gangguan gak..tp lain kali la cerita..nk tdo dh nie..he..
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2014 09:35 AM | Show all posts
wah putrajaya same le kite

Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2014 10:14 AM | Show all posts
tabik spring la kat kawan ko ni flash... being a lady kan... dah kena 4-5 kali pun masih dok lagi rumah tu..  rasanya dia ni kalau takat dengar bunyi2 or angin2 jer dia tak heran kot... ni sebab dah berdiri depan mata tu yg tak leh tahan tu.....
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2014 10:15 AM | Show all posts
uori posted on 25-6-2014 04:36 PM
setujuk2! kena mandi berkemban, jangan tido pas asar dan jangan ngadap cermin lama2
ada ustaz pen ...

sy suka ngadap cermin..sbb kat rumah memang byk cermin pun..aiyoooo!
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2014 10:16 AM | Show all posts
cite yg menarik TT..
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2014 10:20 AM | Show all posts
maksud ustaj tu, ala2 kagum dengan diri sendiriklah kalau suka ngadap cermin tu
sindrom 'mirror mirror on the wall, who the fairest in the world'  
sebab jin suka kalau orang yang suka membelek cermin ni
kiranya semua tabiat yang aku cakap sebelum ni, tarik minat jin pada kita  
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2014 10:41 AM | Show all posts
wahhh...putrajaya...
presint braper ni???
nak tau gak..coz duk putrajaya ni
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2014 11:16 AM | Show all posts
wahh, takutnyer...

kat umah iols, anak iols kdgtu suka ckp
"ibu, tu hntu.." smbil pndg n tunjuk kat siling berhampiran lemari make up..
lemari tu lemari psang lekap.. (rumah kuarters jgk)

iols ni kdgtu kata, ishh xdeklaa, mana ada hantu..

walaupun bulu roma menegak jgk, smbil tu baca ayat qursi hembus kat telinga anak
kiri kanan dan sapu kat muka dia.. anak iols tu umur 2thn 10 bulan..
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2014 11:39 AM | Show all posts
putrajaya yg blh sewa
presint 8, 9, 11, 15
sbb ddk tingkat 3 iols rasa either p9 or 11. p8 n p15 tu landed rasanyer~
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2014 12:00 PM | Show all posts
nasib aku dah pindah keluar dari putrajaya 2 hari lepas..kikiki

goodbye putrajaya..miss you so much
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2014 12:01 PM | Show all posts
seremmmmmnyeee....
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2014 12:21 PM | Show all posts
p11 kot nie..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-6-2014 01:40 PM From the mobile phone | Show all posts
navygold posted on 26-6-2014 12:00 PM
nasib aku dah pindah keluar dari putrajaya 2 hari lepas..kikiki

goodbye putrajaya..miss you so mu ...

knpp pergii huhuh
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-6-2014 01:41 PM From the mobile phone | Show all posts
haaa.speku lagi.speku lagi

ada yg betui dah jawab
tp sy malas mengiyakan

hhhahaah
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2014 02:13 PM | Show all posts
OCD tu ape?
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2014 02:16 PM From the mobile phone | Show all posts
Check in, sya pun duk putrjya gak
..biasala putrjya ni..mcm2 misteriiiii
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2014 02:20 PM | Show all posts
theflash posted on 26-6-2014 01:40 PM
knpp pergii huhuh

dah dapat rumah gomen kat kL..kuikuikui..namapk cara sana pun angker gak.bleh korek citer nih
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2014 03:07 PM | Show all posts
takutnya ..huhuhuhu klau jadi kt aku terus kuar x blk2 dh
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2014 03:38 PM | Show all posts
umah aku pun dulu ada gak tp senyap dah skrg ni... cuma semlm anak bongsu aku yg umo 2 tahun lebih tu tetiba terstop nak peluk ayah dia yang nak gi outstation.. dia cuma pegang ayah dia sambil mata dok melilau tgk kat tangga di belakang ayah dia tu.. lps tu tertinjau2 tgk arah atas tangga... ayah dia siap tegur adik tgk apa... dia cuma sebut 'tu' n sengih2... last2 husband aku tgk aku n aku tgk husband.. x terkata apa.. pagi tadi dia call tanya semlm ok x kat umah tu? nasib baik xde apa2 sepanjang aku dok dgn anak2 aku yg 2 org tu dgn ditemani adik aku..
Reply

Use magic Report

Post time 26-6-2014 04:07 PM | Show all posts
theflash, setiap presint ada cerita tersendiri.. hantu kuarters p18 pn glamer. tahun 2008 dulu siap masuk surat khabar. serah kunci blk sbb tak tahan.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.116742s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list