Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
15100
View
96
Reply

Keseraman Di Rumah Sendiri oleh theflash

[Copy link]

Author: theflash    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 25-6-2014 04:31 PM From the mobile phone | Show all posts
theflash posted on 25-6-2014 04:28 PM
kat putrajaya



Hint sikit je kt mane ..


x leh ke...
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2014 04:32 PM | Show all posts
theflash posted on 25-6-2014 04:28 PM
nk ckp.umah die kotor

kawan girl kt.opis pnh g umah die

memanglah, rumah kami semestinya bersih
tapi OCD mmg penyakit yang memenatkan


Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2014 04:33 PM | Show all posts
ade jin yg dh berkenan kot kt dia...:
pesan ke dia mandi berkemban. Berak, salin pakaian atau segala aktiviti yg nampak aurat tu cover jgn kasik nampak walau mmg dia sorang2 dlm rumah... then macam biasa sebelum melangkah masuk rumah kalo boleh ayat qursi jgn tinggai, bismillah, bagi salam langkah kaki kanan walau dh tukar rumah baru ni.

respect jugak laa kt dia boleh tahan jugak walau byk kali kena kaco.
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-6-2014 04:33 PM From the mobile phone | Show all posts
teddpapel posted on 25-6-2014 04:31 PM
Hint sikit je kt mane ..



nt sian sapa yg duk dkt precint tu klo de baca cite ni

huhuhuuuhu

spa yg duk lama leh jawab jawapan ni

ecece
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-6-2014 04:34 PM From the mobile phone | Show all posts
AshkieLa posted on 25-6-2014 04:33 PM
ade jin yg dh berkenan kot kt dia...:
pesan ke dia mandi berkemban. Berak, salin pakaian a ...


die ni ocd tahap gaban ash

mandi semua ber robe.
berkain. mmg tidy semua
pad ke apa ke.semua terus buang on the spot.


umah baru ni dir br dpt roomate yg ocd mcm dia gak hahha
so sama3 bersih

dan die dh buat cmtu.tkut jd lgi..skrg ni dh dkt 6 bulan umah baruu Last edited by theflash on 25-6-2014 04:36 PM

Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2014 04:36 PM From the mobile phone | Show all posts
theflash posted on 25-6-2014 04:33 PM
nt sian sapa yg duk dkt precint tu klo de baca cite ni

huhuhuuuhu

Giv up den nk tau

x bgtau gak..

huwaaa..!
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2014 04:36 PM | Show all posts
AshkieLa posted on 25-6-2014 04:33 PM
ade jin yg dh berkenan kot kt dia...:
pesan ke dia mandi berkemban. Berak, salin pakaian a ...

setujuk2! kena mandi berkemban, jangan tido pas asar dan jangan ngadap cermin lama2
ada ustaz penah bagitau untuk elak jin datang tempek kat aku pas dapat lebam situ sana sini
aihs lah

Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2014 04:43 PM | Show all posts
Serem...
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2014 04:45 PM | Show all posts
theflash posted on 25-6-2014 04:34 PM
die ni ocd tahap gaban ash

mandi semua ber robe.

boleh gak suruh dia bela ikan dlm rumah.. ikan puyu ka yg senang jaga la. Petua org dulu2 kalo ade mangkuk ayun yg nk pedajal/test ilmu hantar ape2 memalam susah sikit kalo dlm rumah ade yg lom tdo. That's why bela ikan.

Dah 6 bln kwn flash tu dok rumah bru xde gangguan baguslaa, hope keamanan itu berpanjangan...
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2014 04:46 PM | Show all posts
theflash posted on 25-6-2014 04:33 PM
nt sian sapa yg duk dkt precint tu klo de baca cite ni

huhuhuuuhu

yg ada nomor 18 tu ke? kat situ mlm2 org biasa dgr bunyi org main guli, bunyi perabut kena alih2, buaian berhayun laju tgh2 mlm.
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2014 04:54 PM | Show all posts
aku speku presint 18, tp tu kuarters..tp klu umah sewa aku speku putra damai presint 11.
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2014 04:55 PM | Show all posts
uori posted on 25-6-2014 04:36 PM
setujuk2! kena mandi berkemban, jangan tido pas asar dan jangan ngadap cermin lama2
ada ustaz pen ...

OT sikit:-
lebam2 ni slalunya yg membuat onar tu pelesit. Tapi pelesit selalunya bertuan...
Jangan mandi bila dh nk masuk senja jugak..
Teringat aku dulu ade skali aku mimpi bunuh pelesit.
Pastu bangun je pagi tu tetiba ade belalang besar dh mati tengkuknya kena patahkan kat atas katil aku...
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2014 05:00 PM | Show all posts
AshkieLa posted on 25-6-2014 04:55 PM
OT sikit:-
lebam2 ni slalunya yg membuat onar tu pelesit. Tapi pelesit selalunya bertuan...
Jang ...

ye ke?
maknanya, tuan tu anta pelesitnya kat aku?
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2014 06:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Seram gila wei..dasat kawan hang tu..dahla pompuan..
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2014 07:24 PM From the mobile phone | Show all posts
Huuhuuhuu..
Nasib flash pilih nama nelly bukan melly..

Tapi mmg seram lah.. kawan flash tu berani betol duduk sesorg dalam gelap..
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2014 09:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Beraninye alahai duk sorang2 dlm umh..lampu padam,cume gune cahaya tv je? Biar benar..tambah nampak makhluk2 'cantik' mcm tu. Mmg logik ah pengsan bnyk kali. Gugur jantung atok. Huhu.
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2014 10:26 PM | Show all posts
Wah theflash is back....
Reply

Use magic Report

Post time 25-6-2014 10:37 PM | Show all posts
walaupun cerita guna sajakpendek (haiku), tapi masih boleh feel...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-6-2014 01:55 AM From the mobile phone | Show all posts
9adrenalin posted on 25-6-2014 10:26 PM
Wah theflash is back....

ehh. mnggu lps  kn de thread kdi dusun tu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 26-6-2014 02:32 AM From the mobile phone | Show all posts
9adrenalin posted on 25-6-2014 10:37 PM
walaupun cerita guna sajakpendek (haiku), tapi masih boleh feel...

hhhhahaa xhabis3 dgn haikuu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.080271s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list