CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 5507|Reply: 35

mintak pendapat sket

[Copy link]
Post time 19-6-2014 10:49 AM From the mobile phone | Show all posts |Read mode
Salam geng semua.saya nak tumpang tanye dan mintak pendapat sket la.cite die camni.

Saya ade kenal sorg awek ni dalam bulan 10.saya dah kuar ngn die lebih kurang 3-4 kali.saya memang suke dekat die.bulan 3 haritu.saya ada bgtau die dekat whatsapp.saya cakap.i dah lama pendam benda ni.i sbnarnye suke dekat u la..and then die langsung x reply.so saya igt die dah x berminat la.
Saya dan die diam sampai bulan 5 haritu.and then die tetibe contact saya balik melalui whatsapp.pastu awal bulan 6 haritu die whatsapp saya lg.die cerita yg uncle die dah meninggal.so saya layan jer.and then die cakap.ok la i nak bagitau u tu jer.saya hairan?motip nak bgtau uncle da meninggal?pelik gak pompuan ni.dan yang paling latest.malam mggu haritu kitorang lepak minom.die whatsapp saya ajak lepak.saya pon on je.die datang dari semenyih nak lepak ngn saya kat damansara.dan malam tu jugak die balik seremban.bagi saya macam jauh perjalanan tu.yang saya hairan nye.saya da cakap saya suke kat die.dan die xder respon.sebenarnye die ni suke ke x?siap ajak lepak bagai.mohon share pendapat sket.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-6-2014 10:51 AM | Show all posts
mungkin dia x dapat msg awak yg awak ckp suka kt dia tu. hihihihi
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2014 10:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Kesunyian agaknyr pmpuan ni...maybe dulu dia ada bf...dan dia x nk kat tt..sbb tu dia tak respon... pmpuan ni kalau dia suka betul kat laki tu, memang die menunggu2 je laki tu luahkan perasaan..pantang luah mesti die akan respon ppsitif... kalau xie tak respon tu maksudnya tak suka la...

Tapi maybe dah putus lah tu...kesunyian...bf dah tak layan...so masa terluang sunyi sebab tu die cari tt balik...lepak2 abiskan masa yang kesunyian...

Layankan ajelah...kalau tahan..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-6-2014 11:11 AM From the mobile phone | Show all posts
Mungkin betol jugak cakap awak tu shahana.tapi entah la.layankan jer.hati ni suke tapi takut ss jer
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2014 11:47 AM | Show all posts
lol. awk jd tempat dia perlu bila dia tiada siapa membantu. beware.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2014 11:47 AM | Show all posts
Mcm wayar putuih ja aweks tu..
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2014 11:49 AM | Show all posts
Dia cuma nak kwn jer
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2014 11:49 AM | Show all posts
simpati ngan ang.. bro.. moment of silence for our brother in the freindzone.. wake up bro.. jangan jadi loser lg.. mengejar pompuan ibarat mengejar burung wak2 dengan tangan.. be smart.. tahan pukat dulu.. dan kemudian pasang kaset burung wak2.. aku x kutuk ang.. cuma peringat..


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-6-2014 12:23 PM | Show all posts
Macam sama kes dengan I je kan….tak tau perasaan pihak yang lagi satu..
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2014 12:43 PM | Show all posts
teman dikala sunyi/perlukan somebody to talk to...hakikatnye...kalo die suke kat awk jgk mesti ade respon....
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2014 01:27 PM | Show all posts
aku rasa dia anggap tak lebih dari kawan jek..
aka.. stok simpanan luahan perasaan..
kesimpulannya... jangan berharap sangat..macam awek tu takde tanda-tanda suka kat ko sangat..
bila perlu je baru nak contact... (?)
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2014 02:10 PM | Show all posts
dia blom yakin lg dgn tt..

kalau betul nak dia, usaha lagi.. jgn bagi topik yg mcm dah makan? sihat?? pastu haha.. bosan kot..
p cari topik yg boleh bawak bincang pjg..

kalau kaku, dia pon kaku.. gitu laa..

sbb the way dia tunjuk effort tu ada.. cuma dia mcm xyakin gayanya..


iols cite bedasarkan pengalaman la...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-6-2014 02:18 PM From the mobile phone | Show all posts
misskitty posted on 19-6-2014 02:10 PM
dia blom yakin lg dgn tt..

kalau betul nak dia, usaha lagi.. jgn bagi topik yg mcm dah makan? si ...

Cari topik dibawak bincang panjang?topik ape tuu?pasal kawen ker.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-6-2014 02:20 PM From the mobile phone | Show all posts
kucins posted on 19-6-2014 12:23 PM
Macam sama kes dengan I je kan….tak tau perasaan pihak yang lagi satu..

Kes kita same yek?meh kita bawak bincang kt sini meh.
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2014 02:22 PM | Show all posts
nitrotech posted on 19-6-2014 02:18 PM
Cari topik dibawak bincang panjang?topik ape tuu?pasal kawen ker.

kawen awal sgt..

macam topik yang tt selesa dan dia bg respon utk topik..

piala dunia kaa.. gosip kaa... alaaaa. alaaa.. cambahkan topik..
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2014 02:30 PM | Show all posts
nitrotech posted on 19-6-2014 02:20 PM
Kes kita same yek?meh kita bawak bincang kt sini meh.

Kes I pun tak selesai lagi....nak bincang menda....I pun ada thread sendiri....
http://mforum.cari.com.my/forum.php?mod=viewthread&tid=809874&extra=page%3D1

Mohtip promote thread sendiri....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 19-6-2014 02:30 PM | Show all posts
shahana posted on 19-6-2014 10:52 AM
Kesunyian agaknyr pmpuan ni...maybe dulu dia ada bf...dan dia x nk kat tt..sbb tu dia tak respon...  ...

aku setuju ko cakap

maybe masa dia hilang tu dia baik semula dgn bf dia..time dia wasap2 ajak lepak time gado2 dgn bf..dia tau ko suka dia, so ko tak tolak ajak lepak
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 19-6-2014 03:02 PM From the mobile phone | Show all posts
Mungkin jugak.tp kan.hairan aku ngn awek ni.kalau aku da ckp aku suke.and die x respon.pastu lepas 2 bln camtu contact aku.and nak cite semata2 yg uncle die da meninggal.motip?pastu bleh ajak lepak minom lg.setahu aku.kalau awek tu x suke.mmg x dilayan nye.nak jmpe pon mmg tidak ler kan.kan
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2014 03:29 PM | Show all posts
Dia tgh pk tu ... mcm tu lah perangai pompuan ....
Reply

Use magic Report

Post time 19-6-2014 03:51 PM From the mobile phone | Show all posts
Cer cakap sekali lg... Xyah gina wasap ... Face to face ... Senang terus dpt jwpn
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Cinta & Perhubungan


ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

3-2-2023 01:46 AM GMT+8 , Processed in 0.110367 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list