CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 8021|Reply: 13

Lindsay Lohan's new bf!! laki british

[Copy link]
Post time 12-6-2014 07:54 PM | Show all posts |Read mode
There have been many unlikely pairs in the history of celebdom, but this one may take the top spot on the list.

Hollywood superstar and legendary party animal Lindsay Lohan, 27, spend Wednesday evening in the company of former UK reality star Tom Kilbey, 23.

Lindsay, who has been staying in London for the past few weeks, met the former The Only Way Is Essex star for dinner at a hotel before the two headed off to a celebrity staple, the Chiltern Firehouse in Marylebone.


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 12-6-2014 09:20 PM | Show all posts
bagus la dah ada bf baru
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-6-2014 10:46 PM From the mobile phone | Show all posts
Hopefully berkekalan
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2014 10:50 PM | Show all posts
mcm x da aura kekasih ja... anyway, semoga berjaya LILO
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-6-2014 10:53 PM | Show all posts
haniryan posted on 12-6-2014 10:50 PM
mcm x da aura kekasih ja... anyway, semoga berjaya LILO

Takut tangkap muat je minah ni
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2014 11:18 PM | Show all posts
macam rempit doushbeg ja dahlah tu lilo carilah lelaki senonoh sikit tinggalkan doushbeg
Reply

Use magic Report

Post time 12-6-2014 11:47 PM | Show all posts
tak kenal pon jantan tuh
tp skang ni dah pemes la... psl bergelprenkan LiLo
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 12-6-2014 11:50 PM From the mobile phone | Show all posts
dani-rox posted on 12-6-2014 11:47 PM
tak kenal pon jantan tuh
tp skang ni dah pemes la... psl bergelprenkan LiLo

Jgn nak menempel ngan lilo coz nak kejar glamer!
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 13-6-2014 12:10 PM | Show all posts
hope bf dia yg baru ni dapat la membimbing Lilo kearah yg positif.
ni kalau takat nak have fun then amek kesempatan nak glamer better tak payah.
kang tak pasal2 makin meroyan pulak si Lilo ni.
Reply

Use magic Report

Post time 17-6-2014 04:20 PM | Show all posts
kat mana aku ada baca pasal LL nie pernah jadi mangsa pelepas nafsu.. including famous actors yg even dah kawen skarang nie.. like, ntah2 laki nie pon sama je.. takde makna nak ada rasa cinta tu
Reply

Use magic Report

Post time 20-6-2014 12:42 AM | Show all posts
teruk dah muke dieee
Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2014 02:02 PM | Show all posts
ninjago posted on 17-6-2014 04:20 PM
kat mana aku ada baca pasal LL nie pernah jadi mangsa pelepas nafsu.. including famous actors yg eve ...

knp dia jadi pemuas nafsu nok?
apa ganjaran dia dapat?

Reply

Use magic Report

Post time 11-7-2014 02:14 PM | Show all posts
jula7 posted on 11-7-2014 02:02 PM
knp dia jadi pemuas nafsu nok?
apa ganjaran dia dapat?

aku xsure.. dia under pengaruh drugs and then diguna2 kan.. and then dia pun cam senget2 sikit.. i think that's why.
Reply

Use magic Report

Post time 21-7-2014 04:39 PM | Show all posts
Sbb dia ting tong je tu yg digunakan lelaki
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

31-1-2023 02:48 AM GMT+8 , Processed in 0.098900 second(s), 41 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list