Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
50079
View
763
Reply

JOO WON ❤ ¸¸.•*:*• ♫

[Copy link]

Author: manganini       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 24-1-2016 01:25 PM | Show all posts
Edited by manganini at 24-1-2016 01:33 PM





cr. Joo Won Indonesia

cantek2 gambar imdavid ni.. tapi tak mampu nak tepek semua..


Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2016 01:33 PM | Show all posts
manganini replied at 24-1-2016 01:15 PM
haah.. kat malaysia joo won macam kurang peminat termasuk la kat cari ni.. bertabahlahh

dul ...

aku pun aftif kt shommpi.. ye.. aku pun perasan joo won kurang fans kt malaysia.. actually aku pun baru kena joo won start yong pal...masa yong pal nie femes baru ada fans2 malaysia kenal dia itu pun x byklah..pasal adik aku yg peminat setia korea drama x kenal joo won...yg dia kenal parkyoochun..gyj aku agak pasal joo won nie x byk berlakon drama rom com genre paling digemari fans 2 kdrama kt malaysia..sebab tue kot x pernah lg dia buat fanmeeting kt malaysia..paling kerap dia pergi kt fan metting kt thailand..
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2016 01:37 PM | Show all posts
manganini replied at 24-1-2016 01:15 PM
haah.. kat malaysia joo won macam kurang peminat termasuk la kat cari ni.. bertabahlahh

dul ...

review drama2 yg lain2 ...nantilah.. aku sambung pasal x ada mood nk meroyan seorg2.. aku pun selalu juga baca website joo won fan inernational..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-1-2016 01:44 PM | Show all posts
Joo Won filming Love Express (Chinese drama)


Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2016 01:45 PM | Show all posts
manganini replied at 24-1-2016 12:51 PM
Aku nak tulis semalam.. tapi internet problm lak.. hehhe  chemistry joo won ngan uee memang terbai ...

ada baca yg tue.. aku rasa diorg x contact dah kot pasal preview vip filem2 joo won x ada pun uee tue datang...aku nk sangat diorg berlakon drama lain jadi couple semula... mana tahu cinta berputik semula... dulu2 masa drama OB tue joo won muda lg x berani lg nk takle2 perempuan.. klau suka pun x berani lg nk ajak keluar date... setakat2 suka gitu2 jer...sekarang nie aku perasan joo won dah makin berani nk dekat dgn perempuan...klau tak takkan dia berani nk rapat dgn kim tae hee patners dia dlm yong pal..nasib kim tae hee x bg respons apa2... yelah dia pun dah ada abg ujan..
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2016 01:49 PM | Show all posts
manganini replied at 24-1-2016 02:38 AM
tu yg tak sabar nak tengok joo won jadik jahat.. tapi dia memang selalu jd jahat pun eg baker king ...

aku punya wish ..harap dia dapat berkerjasama dgn writer2 yg terbaik mcm writer YCFS ,hong sisters.,..yg terkenal dgn drama2 romcom
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-1-2016 01:55 PM | Show all posts
masdiana-ana replied at 24-1-2016 01:45 PM
ada baca yg tue.. aku rasa diorg x contact dah kot pasal preview vip filem2 joo won x ada pun uee  ...

hahaaaa adoii.. yelah dah senior katakan mestilah dah berani nak tunjuk kegatalan
start tahun lepas kot dia cakap dia nak date sbelum 30s? (betulkan kalo salah, dah ingat2 lupa)
aku perati je dulu dia ni.. setakat ni tak berani nak buat apa2 konklusi

selain suka tengok lakonan dia, aku suka baca interview2 dia.. dia ni mcm pure souls
ni antaranya..




Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2016 02:02 PM | Show all posts
aku perasan joo won nie agak gentleman jugalah dgn patners2 wanita dia... pasal aku tgk satu video preview VIP filem fatal intution...patners wanita yg berlakon dgn joo won lee yoo Young..masa tue pakaian yg dia pakai skirt pendek..jadi masa diorg interview kena duduk.. dan joo won perasan patners wanita dia nampak kurang selesa...jadi dia mintak kain labuh untuk tutup paha patners dia...

masa awards SBS pun sama...tgklah mcm mana dia jaga kim tae hee..gentlemennya dia dgn kim tae hee... so aku x terkejut klau bakal girlfriend dia adalah patners2 yg berlakon dia ..
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2016 02:10 PM | Show all posts
aku agak OB kurang terkenal ...jadi shipper uee -joo won x byk mcm shipper YONGPAL couple....siap ada fanclub lg..aku ok jer klau joo won nie berlakon lg dgn KTE semula...aku suka jer chemistry diog dlm yong pal..

http://websta.me/n/wontae_fanclub  tapi  klau gandingan baru aku nk tgk han hyo joo dgn joo won...sebab berdansarkan personality diorg agak sesuai...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-1-2016 02:15 PM | Show all posts
masdiana-ana replied at 24-1-2016 01:49 PM
aku punya wish ..harap dia dapat berkerjasama dgn writer2 yg terbaik mcm writer YCFS ,hong sisters ...

harap2 la.. dia memang lemah sikit romcom, kadang2 tak menjadi sangat.. boleh nampak jelas dlm L7CS dan Catch Me.. tapi sekarang dah nampak peningkatan.. drama cantabile & yongpal nampak okey scene lawak dia..

mungkin dia perlu skrip komedi yg betul2 best utk polish bakat melawaknya..

aku rasa dia akan buat satu lagi kdrama before masuk askar.. teringin nak tengok dia berlakon drama saeguk.. bukan yg pakai kot mcm bridal mask, tapi nak tengok dia jadi pendekar ke, cendekiawan ke.. di zaman joseon.. pakai topi pegang pedang.. uii best

Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2016 02:19 PM | Show all posts
manganini replied at 24-1-2016 01:55 PM
hahaaaa adoii.. yelah dah senior katakan mestilah dah berani nak tunjuk kegatalan
start tahun  ...

yup ..aku pun suka baca interview dia.. very polite...baca interview2 dia boleh tahu personality dia nie mcm mana... satu lg suka dengar ucapan dia waktu terima awards ... very humble2... sebab tue kot salah satu sebab fans2 dia sayangkan dia... personality dia nie agak rare taw dlm Korea entertainment..innocent2.. jujur ..sampaikan hyung dia dlm yongpal/OB .,.jung woong in komem dia dah jumpa byk actor2 tapi joo won satu2 actor yg x berubah sikap dari start rockie actor ..still sama masih innocent..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-1-2016 02:25 PM | Show all posts
masdiana-ana replied at 24-1-2016 02:02 PM
aku perasan joo won nie agak gentleman jugalah dgn patners2 wanita dia... pasal aku tgk satu video p ...

oh ramai rupanya shipper joo won-kimtahee.. rasanya shipper joowon-uee pun boleh tahan ramai dulu.. tapi agaknya semua dah beralih arah (contohnya aku) sebab Joo Won sentiasa cakap dia feeling kat semua heroin2 dia.. pas satu satu.. kecewa ahaaha.. last2 taknak ship dia ngan sapa2 dah.. serahkan kepada takdir je tapi aku pikir kan, Joo Won ada kecenderungan bakal berpasangan dgn noona.. dia mcm tak berapa sangat ngan yg muda2.. pernah ditanya pasal Jin Seyeon, dia cakap she's too young.. huhuhu

aku perati je dia ni.. hmm
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2016 02:34 PM | Show all posts
manganini replied at 24-1-2016 02:15 PM
harap2 la.. dia memang lemah sikit romcom, kadang2 tak menjadi sangat.. boleh nampak jelas dlm  ...

segeuk ke... aku paling x suka drama segeuk.... tapi aku akan try tgk klau joo won yg jadi hero.. dan harap heroin aku berkenan...actually ada rumours dia dapat tawaran watak utama dlm moon lovers dgn jang geuk juk..nie aku baca kt naver dia pun ada dapat 2 tawaran rumours .. drama monsters 50 episode MBC yg watak heroin diorg tawarkan pada hwang jung eum tapi last hero muda plk dapat tawaran watak hero.. 1 lg drama gangters female yg heroin ditawarkam pada park shin hye.. dengar cerita bulan 2 nie baru habis shotting drama china love express ,,,.20 haribulan nie plk ada fan meeting kt thailand.. aku agak bulan 3 dia boleh considers skrip2 kdrama atau filem.. hopefully drama/filem baru ..ok..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-1-2016 02:38 PM | Show all posts
masdiana-ana replied at 24-1-2016 02:19 PM
yup ..aku pun suka baca interview dia.. very polite...baca interview2 dia boleh tahu personality d ...

itula sebabnya aku boleh setia ngan dia sampai sekarang.. dia pure, innocent, childlike but mature.. life dia simple.. dia tak minum arak.. anak mak.. antara yg buat aku terkesan dia kata dia bukan nak jadi star, dia nak keje jadi lecturer sambil terus berlakon sampai tua.. dia tak kisah kalau gf dia lebih tua dan chubby..
nak mengupdate apa2 yg patut dlm thread ni.. lama sangat dah berhabuk..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-1-2016 02:47 PM | Show all posts
masdiana-ana replied at 24-1-2016 02:34 PM
segeuk ke... aku paling x suka drama segeuk....  tapi aku akan try tgk klau joo won yg jadi ...

oh begitu...
aku tunggu je keputusan akhirnya nanti cam mana.. aku takut nak eksaited terlebih sebab bila aku eksaited terlebih drama dia selalu flop.. contoh: level 7 dengan cantabile dulu.. so aku nak rilek2 aje ..

jap nak tanya...
kat mana nak tengok dia punya V-app apakebendentah tu..? ada yg bersub semua tak?
apa lg aku nak tanya tadi,, lupa pulak

Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2016 02:48 PM | Show all posts
manganini replied at 24-1-2016 02:25 PM
oh ramai rupanya shipper joo won-kimtahee.. rasanya shipper joowon-uee pun boleh tahan ramai dulu. ...

aku lain plk... aku rasa joo won nie suka wanita yg matang.... dari pemikiran.sikap... klau wanita tue muda pun klau dia matang..taw respek2 org tua..aku rasa joo won boleh tertarik..yg kim tae hee tue agak jelas dia minat pasal lepas habis yong pal pun x habis2 puji kim tae hee... dia puji kim tae hee nie x berlagak diva.. humble walaupun dah jadi bintang hallyu terkenal..dia ada follower kim tae hee kt iG tapi KTH x follower pun joo won... maybe pasal nk jaga hati abg ujan kot. sulli yg patners dia dlm fashoin king ada follower joo won dlm IG tapi joo won plk x follower pun sulli.....
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2016 02:54 PM | Show all posts
manganini replied at 24-1-2016 02:47 PM
oh begitu...
aku tunggu je keputusan akhirnya nanti cam mana.. aku takut nak eksaited terlebih se ...

ko ada install tak..aku x ada pun... sebab aku taw video tue nanti akan ada org upload dlm youtube..cuma x bestlah x leh nk chat dgn dia...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-1-2016 02:57 PM | Show all posts


16.01.01 Joowon updated his weibo

감사합니다. 그리고 여러분이 뽑아주신 중국네티즌인기상 정말 행복합니다. 새해 복 많이 받으세요~^^
http://t.cn/RU1yNze

Translation:
Thank you. And i'm so happy because of your vote i got Chinese Netizen Award. Happy New Year




cr. Joo Won Indonesia
Reply

Use magic Report

Post time 24-1-2016 02:57 PM | Show all posts
manganini replied at 24-1-2016 02:47 PM
oh begitu...
aku tunggu je keputusan akhirnya nanti cam mana.. aku takut nak eksaited terlebih se ...

TC tue boleh tahan best juga....cuma level 7 civil servant tue aku kureng berkenan kt heroin dan aku rasa story drama tue mcm bodo jer..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-1-2016 03:04 PM | Show all posts
masdiana-ana replied at 24-1-2016 02:48 PM
aku lain plk... aku rasa joo won nie suka wanita yg matang.... dari pemikiran.sikap... klau wanita ...



muahahaaa ye ke.. aku tak perasan pulak yg tu..
sapa lagi ex-heroin2 yg dia following dan follower? pasni aku pi nak skodeng ig dia..

adoi borak pasal joo won sampai esok pun aku mampu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.093050s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list