Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
49875
View
763
Reply

JOO WON ❤ ¸¸.•*:*• ♫

[Copy link]

Author: manganini       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 4-11-2014 12:24 AM | Show all posts


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 4-11-2014 12:51 AM | Show all posts
special_case posted on 3-11-2014 01:31 AM
dah tu
kalau tak kuruskan badan nanti kena kutuk pulak tak kurus macam tamaki
padahal chiaki man ...




Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2014 05:57 PM | Show all posts



Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2014 06:09 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2014 06:13 PM | Show all posts
Happy JooWon with gift from Joo Won Sweet Smile FC

Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2014 06:17 PM | Show all posts




Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2014 06:17 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2014 06:17 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 17-11-2014 06:19 PM | Show all posts


Joo Won signing for UWeekly magazine SG
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-11-2014 09:53 AM | Show all posts
special_case posted on 17-11-2014 05:57 PM

My Chiaki
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-11-2014 09:58 AM | Show all posts


Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2014 12:13 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2014 12:14 AM | Show all posts


Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2014 12:14 AM | Show all posts


Reply

Use magic Report

Post time 19-11-2014 12:15 AM | Show all posts


Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2015 01:30 PM | Show all posts
iols suka sangat tgk dia berlakon...antara artor korean yg talented ...boleh menyanyi ,berlakon.humble plk tue..tapi filem lakonan dia yg terbaru iols x berapa minat..fashion king..
Reply

Use magic Report

Post time 11-9-2015 01:33 PM | Show all posts
kadang2 joo won ingatkan iols artor jdrama dulu2... Takashi Sorimachi
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-12-2015 11:23 PM | Show all posts
masdiana-ana replied at 11-9-2015 01:30 PM
iols suka sangat tgk dia berlakon...antara artor korean yg talented ...boleh menyanyi ,berlakon.humb ...

Aku pun tak boleh hadam citer fashion king tu.. k-fans pun merungut kat agency joo won sebab selalu bagi filem tak best utk dia.. naseb baik lah slump kejap aje tahun lepas gara2 cantabile & fashion king, tahun 2015 ni much better - yongpal high rating dan filem genomida pun box office... bnyak jugak fanmeet dia kat luar korea tahun ni pastu dapat offer kat china lagi.. ok le tu bertambah halyu walaupun tak sefemes actor2 lain..

Lamanya ku tak jenguk forum.. sekali masuk terus membebel pasal joowon di sini..
Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2015 12:58 AM | Show all posts
manganini replied at 1-12-2015 11:23 PM
Aku pun tak boleh hadam citer fashion king tu.. k-fans pun merungut kat agency joo won sebab selal ...

filem baru dia best iols baru download tapi tgk yg raw jer...x ada sub..faham gitu jerlah...filem nie box office kt korean..
                                                   
               
            
                            Fatal Intuitionmemang x nampak mcm joo won dah yg berlakon nie.. memang joo won x berapa nk cool dan x  hemsem dlm filem nie... memang dia ubah penampilan dlm filem nie.. filem nie triller.. kisah abg yg mencari suspek yg bunuh adik dia.. x ada romance scane... x ada adegen kejar2.,..tapi dari awal sampai akhir x bosan..lakonan 3 pelakon utama yg gerakkkan filem nie.. terutama joo won yu hae jin

Reply

Use magic Report

Post time 2-12-2015 01:08 AM | Show all posts
manganini replied at 1-12-2015 11:23 PM
Aku pun tak boleh hadam citer fashion king tu.. k-fans pun merungut kat agency joo won sebab selal ...

filem fatal intuition tue joo won yg pilih sendirikan...fashion king plk agensi ..dia yg pilih.. iols kecewa bila dia tolak  filem C'est Si Bon'.pasal agensi dia pilih filem
fashion king lagi...x dapat iols tgk dia berlakon dgn han hyo joo... iols dah tgk filem  C'est Si Bon'.tue.. iols dapat bayangkan klau joo won yg pegang watak
yg dipegang jung wong..best filem tue dari fashion king..

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.090607s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list