CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 6058|Reply: 29

Buaya sarkas cedera dihempap wanita obes

[Copy link]
Post time 1-6-2014 12:49 AM | Show all posts |Read mode
Kesian buayaaaa


Buaya sarkas cedera dihempap wanita obes
SEVEROMORSK, Rusia 29 Mei -
Seekor buaya terpaksa dikejarkan ke hospital, selepas dihempap oleh seorang wanita seberat 114.3 kilogram, ketika dalam perjalanan untuk mengadakan satu pertunjukan sarkas, di sini, kelmarin.

Laman web Mail Online melaporkan, ketika kejadian buaya sepanjang 2.13 meter yang diberi nama Fedya itu, berada di dalam bas yang dipenuhi oleh penghibur sarkas yang sedang nyenyak tidur, sebelum bas berkenaan terlanggar bonggol jalan.

Kejadian itu menyebabkan wanita berkenaan yang juga merupakan akauntan bagi kumpulan sarkas yang dikenali sebagai The Soviet Circus, terpelanting lalu menghempap Fedya yang kebetulan berada berhampirannya.

Fedya kemudiannya dihantar ke hospital berdekatan dan dirawat oleh seorang doktor pakar, selepas dipercayai mengalami kecederaan dalaman.

"Buaya tersebut muntah selama tiga jam dan mungkin mengalami kecederaan dalaman. Bagaimanapun, akauntan berkenaan hanya cedera ringan dan telah diberi amaran kerana tidak memakai tali pinggang keledar," lapor agensi berita RIA Novosti.

Akhbar Komsomolskaya Pravda melaporkan, wanita tersebut turut diberi nasihat supaya menurunkan berat dan sentiasa berhati-hati dalam aspek keselamatan.

Ekoran kejadian itu, persembahan melibatkan Fedya terpaksa dibatalkan.


Artikel Penuh: http://www.utusan.com.my/utusan/Luar_Negara/20140530/lu_09/Buaya-sarkas-cedera-dihempap-wanita-obes#ixzz33JRGlwrI
© Utusan Melayu (M) Bhd






Last edited by MissLibra on 1-6-2014 12:51 AM

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-6-2014 12:53 AM | Show all posts
tok ibrahim mat zin ada di tempat kejadian?
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2014 01:01 AM From the mobile phone | Show all posts
Hebak pmpuan ni, boleh buat buaya muntah2. Buaya ni msti sgt jinak, sbb rilek je owner x ltk dlm cage
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2014 01:03 AM | Show all posts
TT sudah ketinggalan kapal terbang
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2014 01:04 AM From the mobile phone | Show all posts
gambar?

bas dorang ade seatbelt dh ye... kesian buaya tu...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-6-2014 01:05 AM | Show all posts
Acong posted on 1-6-2014 01:03 AM
TT sudah ketinggalan kapal terbang

apesal?? dah ada ke thread ni?
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2014 01:06 AM | Show all posts
nixar dah bukak
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-6-2014 01:07 AM | Show all posts
clarizsa posted on 1-6-2014 01:04 AM
gambar?

bas dorang ade seatbelt dh ye... kesian buaya tu...

takdok gambar. Dah search sana sini sampaikan kat sumber asal pun takde gambar gak.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 1-6-2014 01:08 AM | Show all posts
Acong posted on 1-6-2014 01:06 AM
nixar dah bukak

ehh awat ku search takde? takpelah buat ulang tayang sekejap sampai ditutup dgn sendirinya
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-6-2014 01:10 AM | Show all posts
pakwetizzaqyah posted on 1-6-2014 12:53 AM
tok ibrahim mat zin ada di tempat kejadian?

dia tak main dah buaya skrg ni. Dia layan panda pulak.
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2014 01:12 AM | Show all posts
aku simpati ngn nasib buaya tu..
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2014 01:12 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2014 01:13 AM | Show all posts
Mlm ni mlm astro sedunia...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 1-6-2014 01:17 AM | Show all posts
Kittie posted on 1-6-2014 01:13 AM
Mlm ni mlm astro sedunia...

hihi takpelah astro pun.. channel lain lain
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2014 01:53 AM | Show all posts
Ala sian dia
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2014 10:00 AM | Show all posts
buaya yg malang
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 1-6-2014 10:13 AM | Show all posts
Pompuan gemuk gi mampusla.... kerana ko Buaya skrg dlm keadaan kritikal

patutnya yg kne buaya darat bukan buaya air
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2014 10:36 AM | Show all posts
I hate perempuan gemuk.
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2014 10:39 AM | Show all posts
kesian buaya tuh..hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 1-6-2014 12:20 PM | Show all posts
warghhh..
Dasat!
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

1-12-2022 08:59 PM GMT+8 , Processed in 0.221976 second(s), 46 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list