Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1633
View
2
Reply

(Pertanyaan) LLM UK January Intake

[Copy link]

Author: nazrul90       Show all posts   Read mode

Author
Post time 25-5-2014 07:22 PM | Show all posts |Read mode
Assalamualaikum wbt.

Nak tanya kengkawan kat sini, korang tau tak mana-mana uni di UK yang offer LLM (master of law) untuk january intake? So far banyak universiti hanya offer untuk september intake.

Actually, saya masih final sem utk degree dan dah dpt sponsorship utk further master kt UK. Mula2 nak ambil september intake, tapi last minute baru diinform oleh pihak uni (uni time degree) yg saya kena ambik professional courses (tiga minggu) di bulan November. So, nak taknak memang kena further bulan January jer.

So, ada sesiapa tak yg tahu?

btw, dah google tp still takdapat jumpa penyelesaian
Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2014 05:23 AM | Show all posts
how about this? http://www.abdn.ac.uk/law/courses/how-to-apply-157.php

Application DeadlinesInternational students
  • Applications for all postgraduate taught programmes beginning in September 2014 must be complete and submitted by the end of June 2014.
  • Applicants intending to begin a programme in January 2015 must be complete and submitted by the end of October 2014.

Reply

Use magic Report

Post time 26-5-2014 05:26 AM | Show all posts
the best way, go to website university, cari law school, dan tgk intake ..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.180821s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list