CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 10879|Reply: 86

Tidak dapat mengubah apa2..cemana?

[Copy link]
Post time 14-5-2014 04:06 PM | Show all posts |Read mode
suami memang dah tanam niat dari awal nak ada 4 biji istana di syurga
and skarang sedang gigih mengayat pompuan untuk no 2, 3, & 4
dah banyak kali aku patahkan hasrat dia
now..dia kata dia akan double effort untuk no 2, 3 & 4 cz baru2 aku ni berjaya halang
saketnye hati dgr dia kata gitu...

yang diayat semua dlm fb (laki keje obesi, pompuan2 tu semua org mesia)..huhh aku dah tak tau nak buat apa lagi
aku dah siap post gamba kitorang laki bini dlm wall dia
gamba anak2, kata2 cinta dlm fb..kenkonon supaya pompuan lain dlm tu tau la dia ada bini n anak
tapi nampaknya cam x berhasil..makin gigih dia mengayat pompuan lain
huhhh apa lagi yg aku perlu buat ni??

kawan2 sila la bagi pandang sket kat aku ni..


Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 14-5-2014 04:24 PM | Show all posts
nk bagi pandang xde dpan mata, bg pandangan tu tggu ahkak2 atau abam2 pengalamn dalam dunia curang ni bg nasihat...
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2014 05:12 PM | Show all posts
err... entah...

kalau dah jodoh tu tak boleh buat apa
tp kalau sampai usaha sungguh2 nak tambah cawangan tu mcm pelik je

berdendam ke apa??
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2014 05:38 PM | Show all posts
sejak bila tt tahu dia nk pasang byk ni
sebelum ke sesudah kawen??

kalau mira jadi tt, bg je peluang dia nk tambah
dan syarat2nya biar tt yg minangkn
kalau ok dgn tt la

pasal jantan yg mcm ni
kalau tt stop kelakuan dia
lagi dia menjadi
so let it be...
pm mira kalau nk tahu detail
Reply

Use magic Report

Post time 14-5-2014 06:21 PM | Show all posts
cuba ko buat x tau je
dalam masa yang sama ko perhatikan fb dia n lain2....
lagi ko halang, lagi dia galak
bile ko stop abruptly, dia musti akan tertanya2
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-5-2014 10:29 AM | Show all posts
shernazz posted on 14-5-2014 06:21 PM
cuba ko buat x tau je
dalam masa yang sama ko perhatikan fb dia n lain2....
lagi ko halang, lagi d ...

aku dah cube buat xtau
tapi hati ni makin nak tau

cemana nak kuatkan hati supaya keras n tahan lasak?
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2014 10:31 AM | Show all posts
Kata org.....

orang lelaki ni....sekali dia dah set dlm kepala dia nak tambah cawangan, dia mmg akan usaha all out.

Antara ada jodoh lain dgn tidak ja
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2014 11:48 AM From the mobile phone | Show all posts
Lagi ko halang, lagi lah dia menjadi....Cuba ko ubah dari menghalang kepada menggalakkan....Ko cakap kat dia, ko sendiri carikan jodoh...ko sendiri yang pinangkan...Tengok apa reaksi dia...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 15-5-2014 12:22 PM | Show all posts
Kebabomb posted on 15-5-2014 11:48 AM
Lagi ko halang, lagi lah dia menjadi....Cuba ko ubah dari menghalang kepada menggalakkan....Ko cakap ...

kalo dia setuju cemana?

makan hati lagi la aku haha
Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2014 01:16 PM | Show all posts
bila suami kaya.... inilah dugaanya buat isteri....


Reply

Use magic Report

Post time 15-5-2014 01:21 PM | Show all posts
rifaa posted on 15-5-2014 12:22 PM
kalo dia setuju cemana?

makan hati lagi la aku haha

Rifaa,

Suami rifaa da ada calon ker???? cuba selidik dulu calon tu...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-5-2014 05:32 PM | Show all posts
cari_cahaya posted on 15-5-2014 01:16 PM
bila suami kaya.... inilah dugaanya buat isteri....

ermmmmm tak kaya ponnn
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 15-5-2014 05:33 PM | Show all posts
mamariuh posted on 15-5-2014 01:21 PM
Rifaa,

Suami rifaa da ada calon ker???? cuba selidik dulu calon tu...

now dah gadoh coz kacau calon dia
den sound stepek...
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2014 12:06 PM | Show all posts
rifaa posted on 15-5-2014 05:32 PM
ermmmmm tak kaya ponnn

saya rasa..rifaa mesti wanita yang cantik...
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2014 12:15 PM | Show all posts
Kak, makin akak halang...makin dia seronok nak mainkan akak.

jgn buang masa kak...takkan sampai mati akak nak main 'kejar-kejar' dengan suami
hidup tak lama kak...sanggup ke sepanjang hayat nak rasa tak selamat macam ni
Reply

Use magic Report

Post time 16-5-2014 12:17 PM | Show all posts
rifaa posted on 15-5-2014 12:22 PM
kalo dia setuju cemana?

makan hati lagi la aku haha

kak tak payah halang tak payah galak...just buat tak tahu



Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 18-5-2014 12:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Kuat gk smangat ko kan?? Kalo aku..dah lama perang dunia ke3 dah. Baik aku berpisah drp sakit hati tnpa penghujung

Skg ni kalo ko pilih utk hadap. Mental ko kne kuat

kalo rasa xsanggup..pepandailaa

gud luck
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2014 04:49 PM | Show all posts
pastikan rumah atas nama anda..
duit simpanan cukup sentiasa
nafkah diri and anak2 x terabai...
kalo boleh buat surat perjanjian lagi..stamping legally binded (kt malaysia bol3h ke buat gini?)
x patuh kalu saman

org lelaki ni kalau dah nak kawen 2 3 4 bukan boleh dihalang pon
lagi dihalang lagi dia buat
Reply

Use magic Report

Post time 18-5-2014 10:29 PM From the mobile phone | Show all posts
Kita xmampu tapi Allah ada..doa Allah bg yg terbaik
Reply

Use magic Report

Post time 19-5-2014 07:08 AM | Show all posts
Aku tak suka jenis lelaki mcm laki TT ni.....  takde rasa hormat pd perasaan bini sendiri....

Bila takde rasa respek, dan bini pun rela dipijak2..... last2 jd la mcm TT skrg........ ko ni tak ubah mcm kain buruk di buatnya.... diperlukan hanya utk cuci kekotoran.... sorry la TT.... kenyataan..

Lelaki bila berada di comfort zone...... selayaknya begitu....

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-12-2022 08:07 AM GMT+8 , Processed in 0.110911 second(s), 43 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list