Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
2295
View
1
Reply

URGENT!!! Mencari Orang Untuk Aktiviti Memancing!!!

[Copy link]

Author: darthery       Show all posts   Read mode

Author
Post time 9-5-2014 09:43 PM | Show all posts |Read mode
Salam Semua~~

Aku join satu program memancing ni pada 17 dan 18 haribulan 5 2014 (Sabtu n Ahad)... ataupun dgn lebih tepat lagi, hujung minggu depan.

Ni program tv, n program ni konsep die nkkan orang muda (berumur 35 tahun n kebawah) dari ibukota (ngehehehe) yang minat memancing, pergi ke satu tempat. Kat tempat tu akan ada seorang 'otai' yang akan membawa dieorng menjelajah lubuk memanceng di kawasan tertentu la.

aku sebenarnyer nak cari sorang partner, sbb membe aku xdpt pegi atas sbb2 yg x dpt dielakkan.. n aku dah tanye membe2, membe2 kepade membe2 aku semue x dpt nk gi time tu.. huaaaaaaaaaaaaaa!!
So, aku betul2 desperado sgt ni nk carik partner............

Jadi...... Kepade sape2 yg berminat dan free time tu (17 n 18 hb bulan ni)... Tolong!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tolong laa bgi msg/notices kat aku!!!!! pls2!!

aku dah tahap mengong dah ni huhuhu

Tolong ye.. pada mereka yang berminat je.... makan, minum, penginapan n lain2 FREE!!!!! cuma bawak barang2 memanceng sendiri.....

Lokasi aku akan bgtau secara detail pada yang msg aku nanti... tq~~


Reply

Use magic Report

Post time 28-5-2014 05:26 PM | Show all posts
den tak bleh ke ?......umo dlam 40++ ...manceng kat mana tu?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.089002s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list