CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: juliesha

Drama Minggu Ini bersama Fynn - Happy Birthday Juna yg ke 2

 Close [Copy link]
Post time 5-5-2014 01:27 AM | Show all posts
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-5-2014 01:28 AM | Show all posts
ni ada org share kat fb

Amlee Ronin
Alfatihah

Kepada kenalan dan sahabat handai yg mengenai Zack (Azrafe Zaky), Beliau baru shj kembali ke rahmatullah sebentar tadi...skrg jenazah berada di rumah mayat HSA utk dibedah siasat bagi mengetahui punca kematian.. (arwah dikatakan pengsan semasa sdg makan di sebuah warong di KG Melayu mlm tadi ) Diharapkan semua kenalan dan sahabat yg mengenali arwah dapatlah sedekah Alfatihah dan bole ziarah arwah utk kali yg terakhir esok di jam 9, Padi Ria 9 BBU,JB...

p/s: arwah merupakan org yg bertanggungjawab menaikkan nama dan branding JOHO sehingga dikenali seluruh negara..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-5-2014 01:30 AM | Show all posts
https://www.facebook.com/8013048 ... 616/?type=1&theater


monoloque ada ucap takziah & gambo sekali
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 01:45 AM From the mobile phone | Show all posts
Cantik ke rupa dia nangis tu...
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 02:03 AM | Show all posts
aiyooo korang ni biar ajelah dia nak ekspres perasaan dia. Kat insta dia kot bukannya insta orang lain.
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 02:19 AM From the mobile phone | Show all posts
tobobon posted on 5-5-2014 01:08 AM
ntah2 tt ni sendiri kokping. motif nak upkan beliau yang udah lama x muncul dipersada gosip??

per ...

Kah kah kah..ini kelako..
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 03:25 AM From the mobile phone | Show all posts
pittjie posted on 5-5-2014 12:15 AM
ada ek .. org ambik video diri sendiri tgh nangis2 sedih? pastu post kt laman sicial plak tu.  kalau ...

Ade dulu punya crita.. shiloo amjoh nangis tp bkn insta la hahaha
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 03:45 AM From the mobile phone | Show all posts
MissLibra posted on 5-5-2014 02:03 AM
aiyooo korang ni biar ajelah dia nak ekspres perasaan dia. Kat insta dia kot bukannya insta orang la ...

Betul tu, klu kt insta org lain iya korg boleh nk komple hihihi.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-5-2014 04:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Rakam diri sendiri nangis? Lepas tu upload? Seriously kokping? U are sick. Blh terima lg klau tri yg upload/rakam. Ni diri sendiri. Jenis yg semuaaaaaaaaa nak tunjuk. Kosserrr.
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 04:07 AM From the mobile phone | Show all posts
Hmmm time tengok dia post tu ada terfikir juga, sempat pulak eh amek handser and rakam nangis2. Selalu orang nangis kan ngadu kat orang yang kita rapat. Bongtri pegi mana time tu
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 04:27 AM | Show all posts
umang aii kalau ada kehilangan orang perlu ke meratap bagai depan camera ke tepon lepas
tu dengan masih meratap berlinangan air mata
sempat berinternet lah pulak nak siarkan tangisan ke dunia maya...
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 05:45 AM | Show all posts
aku baca apa yang ping tulis, aku rasa macam nak lempang dia....
sakit minah ni...

aku rasa kalau orang record video utk sampaikan ucapan takziah pada keluarga arwah dan kendian airmata meleleh tu kira normal la... tp kalau record video sendiri meluahkan perasaan bagai...uweeeeekkk
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 06:36 AM | Show all posts


bekas boipren kah yg sedih sangat camtu? kalo adik badik pon xde nangis cam mati laki kaedahnya...ummmmm
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 06:36 AM | Show all posts
Al Fatihah buat arwah, tatau brand JOHO apa yg dipemeskan, bukan perkataan Joho tu memang dh guna sejak zaman sebelom merdeka ke? anyway x kenal...
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 06:42 AM | Show all posts
biarlah....dia tgh sedih tu.

Al Fatihah buat arwah
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 06:49 AM From the mobile phone | Show all posts
sendiri sedih,sendiri rakam bideo..fake nya kesedihan dia tu..sedih utk menunjuk kat alam maya..org kalo dh sedih,xde maknanya tpikir nak amek bideo or nak bselfie bagai..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-5-2014 07:00 AM From the mobile phone | Show all posts
time2 sedey boleh lagi rakam.
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 07:00 AM From the mobile phone | Show all posts
Hadoi..awatlah uols x sabar..biaq pi pa si spin tu.kutuk dlm hati jah..xyh bukak benang dh.sheols menangla kalu..
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 07:20 AM | Show all posts
lantak la...ig dia ..dia pya psl nk buat pe pon..
x ske kaluuu...unpollow...gitewww
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 07:31 AM | Show all posts
kok ping dan edisi nangis nya berpisah tiada. rakam diri sendiri nangis meroyan lepastu upload???? urghhh mental sungguh.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-2-2023 11:02 AM GMT+8 , Processed in 0.426381 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list