CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: juliesha

Drama Minggu Ini bersama Fynn - Happy Birthday Juna yg ke 2

 Close [Copy link]
Post time 5-5-2014 03:52 PM From the mobile phone | Show all posts
pittjie posted on 5-5-2014 12:15 AM
ada ek .. org ambik video diri sendiri tgh nangis2 sedih? pastu post kt laman sicial plak tu.  kalau ...

Dalam nangis2 sempat lg berselfie.kenapa x upload video waktu bernyahtinja sekali kan?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-5-2014 04:05 PM | Show all posts
bulanbulat posted on 5-5-2014 11:02 AM
ko mampoo?

kokping. kata nak berubah. nape terima job cmni????
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 04:05 PM | Show all posts
aku sedih ngn life die...sme mcm tindakan die uat time ayah die blk..snap gambar kt airport..ngn keadaan nangis2...bengkak2 mata..

sedih la ko niw!!!
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 04:27 PM | Show all posts
mokcikKSKB posted on 5-5-2014 02:57 PM
Buruk gila pompuan ni...sakit jntg mokcik nengok gmbr nye...

aaaa...?
buruk ke mokcik..
kalau buruk...takkan la kan main menepek gamba selfie tu..


kalau buruk...jangan mokcik tengok..
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 04:35 PM From the mobile phone | Show all posts
mokcikKSKB posted on 5-5-2014 02:52 PM
Bodoh!fynn ngan polower same2 bangang berganda-ganda

kannn.. aku pun pelik.. kalau dia nk buat perangai bodo dia.. aku paham lg.. yg aku tak paham xkan follower pun sama bodo cam dia...
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 04:36 PM | Show all posts
faiz-za posted on 5-5-2014 03:29 PM
cc: @miszdidi

Ini kelakar hahahhaa.... dia suruh org cakap "itu semua tipu" sekali org cakap betul terus dibabikannya hahahhaa.... bravo tengkunurhaz
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 04:37 PM | Show all posts
miszdidi posted on 5-5-2014 02:51 PM
taktau la dah ada orang mention ke tak seblom ni..

kat post dia nangis tu, dia ada cakap, tolongl ...

hari ni aku belum tergelak lagi. Baca aje screenshot yg ko cakap kat atas tu aku tergelak macam tak boleh stop.
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 04:41 PM | Show all posts
takziah buat ahli keluarga & rakan2 zack
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-5-2014 04:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Ni lagi mental dr arbakyah dan wardina.. Pathetic..
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 04:49 PM From the mobile phone | Show all posts
Karats ping marah orang kutuk ping kaki spin
dia kata life haters wont get far
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 04:50 PM | Show all posts
shahirakay posted on 5-5-2014 03:41 PM
sorry la kooo.. kuingatkan ko tuju ke ummah forumer.. teremo lebeh pulak..

xpe, ku maafkan kamu..hee..kalau pasal pingu mmg semua org boleh jadi emo
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 04:55 PM From the mobile phone | Show all posts
mokcikKSKB posted on 5-5-2014 03:35 PM
Kitorang dh muhasabah muhasarawak dh ni oi...xleh nk hadam ngan pompuan gila glems...selayaknya di ...

Hahhahah tp dia tak sedor sedor lagi noks. Buat fynn jamal....iols rasa cukup cukupla...uols dh cukup buat trending dekat twidder nun.
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 04:56 PM From the mobile phone | Show all posts
kembongpink posted on 5-5-2014 03:25 AM
Ade dulu punya crita.. shiloo amjoh nangis tp bkn insta la hahaha

Sheila tu lain dia nyanyi lagu pastu jadi sedih duka lara. Pompuan ni dia ambik video nak tunjuk cara2 dia menangis bila kawan dia mati

Harap kerajaan dapat pastikan pompuan mental ni tak merayau2 atas jalanraya.
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 05:01 PM From the mobile phone | Show all posts
atikah2013 posted on 5-5-2014 04:05 PM
kokping. kata nak berubah. nape terima job cmni????

Khennnnnnn!!! Iols pon terkedu. Iols tidakler memvenci fynn ni...tp iols hope sgt dia melaksankan apa yg dia kata.
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 05:02 PM | Show all posts
Kokspin kena tgk vid ni...

[url]http://youtu.be/2kj-rkZGwK8[/url]

Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 05:03 PM From the mobile phone | Show all posts


Dik..orang normal kalau tengah sedih tak macam ni
Orang yang gila publisiti murahan je
yang akan amek video sambil nangis & upload kat ig
Jangan tunjuk sangat kesengalan tu boleh tak karats ping?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-5-2014 05:07 PM | Show all posts
alinone78 posted on 5-5-2014 07:37 AM
Ohkay
Mungkin juga

alasan tertekan ter ter ter
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 05:09 PM | Show all posts
pin pin pin
over sangat cara mu dok tunjuk kesedihan

Innalillah
semoga arwah tenang di sana dan bersama orang yg beriman
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 05:09 PM | Show all posts
membodohkan diri je makcik sorang ni
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 05:10 PM | Show all posts
munchkin posted on 5-5-2014 12:47 AM
Salam takziah. Dia tak sada dia terakam cakap sengsorang depan kompite kot. Pastu tertekan button po ...

hahahha kot kot juna yang rakam. ahhaha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

28-1-2023 06:52 PM GMT+8 , Processed in 0.436895 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list