CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: juliesha

Drama Minggu Ini bersama Fynn - Happy Birthday Juna yg ke 2

 Close [Copy link]
Post time 5-5-2014 12:59 PM | Show all posts
jgn jadi bebudak lah fynn jamal oi. Gi sedekah fatihah lagi baik dari ko dok tayang diri ko nanges kat IG. Meyampah ok.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-5-2014 01:03 PM | Show all posts
misskitty posted on 5-5-2014 12:19 PM
Fynn Jamal
4 May 2012 ·

Oh Fynn!!

Seriously. If u muslim U tak akan keluar this kind of statement lah Fynn oi.

Nak bezakan diri kita dgn perempuan non mulim ialah melalui hijabnya.

Cuba pilih.. nak makan gula2 yang dah terbuka which lalat..habuk semua dah melekat ke or nak makan gula2 yang berbalut elok rapi dan cantik.

Think before u post something lah Ping... jang merendahkan agama Islam dan mengatakan Islam itu mudah atau moderate.... Jgn menghalalkan benda yang terang2 tak boleh.

Harap maklum.

Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 01:05 PM | Show all posts
Adehhhh. Ni la yg dia nak... Dia nak org memperkatakan dia
Sian tau siap photoshoot bagai do, panas tapi takde yg peduli.....
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 01:20 PM | Show all posts
hurmm...ai follow dia....sbb juna
entahlaaa...pas tgk kt cari macam pasai dia...jadi nyampah plak...hahahha...
mcm betui je bab attention seeker tu
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 01:25 PM From the mobile phone | Show all posts
here we go again... agama, tudung , hijab, blablabla.... adoi...

nasib ko la pingu...


and... ppuan bukan gula gula... sekian..
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 01:28 PM | Show all posts
bulanbulat posted on 5-5-2014 11:02 AM
ko mampoo?

amboi nampak ketiak. nanti bila ditimpa musibah baru nak ingat tuhan balik ke macam mana? tengah seronok tak ingat dah tayang ketiak tu apa natijah dia.

tutup la bod ni momod. free free je dia dapat pahala di atas kutukan forumer kat akhirat nanti. geram pulak aku. aku geram mengenangkan sembang kemaih cakap tak serupa bikin dia tu. aku geram bila mengenangkan nanti free free pahala forumer semua pergi ke dia sebab kita duk ngutuk dia. bila dah ada bod ni tak tahan jugak temptation nak mengutuk. nak stalk laman sosial dia memang tak la. kat sini la boleh nampak semua pun.
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 01:39 PM | Show all posts
pasuoren posted on 5-5-2014 12:12 PM
em...bila da up..
baru la orang perasan gambar gambar ala modelling dia...

soryy.. x cantek pn.. posing apa penghayatan gtu??

nk jd model byk yg dia kna modify dlu ok....bkn stakat edit gmbr akhir je...

Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 01:40 PM | Show all posts
misskitty posted on 5-5-2014 12:19 PM
Fynn Jamal
4 May 2012 ·

pelempang nak?

memang paling penting ikhlas. tapi kewajipan pun kena turut. kewajipan menutup aurat, kewajipan bersolat. kalau dah rasa berhijab tapi solat tak jaga, maka sila la jaga solat ko tu supaya ko tak payah tanggal tudung. Solat satu kewajipan, mmg kadang-kadang rasa liat nak buat, tp paksakan diri lama2 ko sendiri akan jadi ikhlas sebab niat ko satu, menurut perintah nan satu, Allah swt supaya dapat keredhaan Dia.

plis la fynn. ko ni mcm da jauh menyimpang. ko nak terbabas...sila terbabas sorg. jangan ditarik org lain ikut ko sekali terbabas.
Last edited by judicata on 5-5-2014 01:41 PM

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-5-2014 01:43 PM | Show all posts
menguap. yawn.
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 01:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Terus aku stalk ig dia. Mmg menjengkelkan.
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 01:48 PM | Show all posts
selfie sambil nangis bagai nak rak...mmg gila sungguh ni...

motif..nak tunjuk teramat sedih kah...

sakit mental !!
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 01:51 PM | Show all posts
misskitty posted on 5-5-2014 12:19 PM
Fynn Jamal
4 May 2012 ·

mcm mencabar Allah swt jer..

ya allah minta jauh dr kita semua
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 01:52 PM | Show all posts
aminsaniah posted on 5-5-2014 12:26 PM
sape kite nak cakap pasal halal haram, dosa pahala, ikhlas tak ikhlas..moga kita semua diberi hida ...

karang ada jugak yang aku tempek tafsir quran kat sini.
kita ni bukan sesaje nak jatuh kan hukum haram, dosa masuk neraka semua. kitaorang ni jelak dengan sifat cakap tak serupa bikin dia. tak gemar dengan teori dan pemikiran dia yang buat anak anak muda yang worship dia sama menyimpang macam dia. jangan nak tegakkan benang yang basah la,
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 02:00 PM | Show all posts
i ada klik insta artist omputih yg makeup dgn photoshoot si kokping ni..
then i ada lah komen kat salah satu gambar kokping kat situ..
surprisingly ai tgk semula tgk2 dia dah delete komen ai..
LOL. Semua yg dekat dgn kokping ni jenis kuat sentap ker??? hahahaha

Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 02:05 PM | Show all posts
juliesha posted on 5-5-2014 12:16 AM
Itu lah tujuan aku bukak umah kokping ni, perlu ke nak nangis then upload.

takpun letak je black image ala2 berkabung, and tulis al-fatihah je. kan cukup.

Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 02:09 PM | Show all posts
pittjie posted on 5-5-2014 12:15 AM
ada ek .. org ambik video diri sendiri tgh nangis2 sedih? pastu post kt laman sicial plak tu.  kalau ...

Aku pon fkr cam ko... Perlu ke dia nak rakam dia ngs bagai tu...haish klu org normal xde dan nak buat sume tu
Aku bkn ckp sbb aku x kenan kat dia tp aku rase bende tu x normal...setakat uplod gmbr tls caption aku leh terima lg...
Ni ngs beria pon uplod ka? X boleh ke bersedih dgn berserah pd tuhan mksd aku xperlu msk insta kot
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-5-2014 02:23 PM | Show all posts
bulanbulat posted on 5-5-2014 11:02 AM
ko mampoo?

Rmi gak karats yg x puas hati dia pki camni..bagus la celik mata sket...
Xde lah nak telan hidup2 je ape yg dia buat

Ade yg komen muslim??? Kat gmbr yg dia baring tu... Mgkn fynn x sempat nak bace sume sbb tu x delete lg
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 02:26 PM | Show all posts
Al-fatihah utk arwah...

Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 02:26 PM | Show all posts
baru tergerak nk nengok ig dia. free hair? dolu2 tu mase anak dia sakit...mcm perasan dia pakai tudung. skang siap dok obersi... betul2 ketinggalan kete api ni
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 02:51 PM | Show all posts
Cint@ posted on 5-5-2014 01:39 AM
Fynn says:

Whatttt???? kawanku dah tiada......

haha... macam puisi la u.. kerlass

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

7-2-2023 08:17 PM GMT+8 , Processed in 0.476970 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list