CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: juliesha

Drama Minggu Ini bersama Fynn - Happy Birthday Juna yg ke 2

 Close [Copy link]
Post time 5-5-2014 09:53 AM | Show all posts
teringat plak aku video shila mejah nangis2 nyanyi lagu ombak rindu sebab frust cinta terhalang..
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-5-2014 09:54 AM | Show all posts
senahsanasini posted on 5-5-2014 12:13 AM
Die je kwn meninggal, perlu tayang perasaan kat insta okeyh!
Koser sgt perangai tuuu

fyn jamal ni sapa? penyanyi ke?
tak kenal pun.
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 10:11 AM | Show all posts
pempuan ni sakit ke ape ... cemana ko boleh terpikir nak berinsta disaat kau tgh bersedih..

aku org johor gak n tau gak la pasal berita ni...tp si poyo fynn ni over gila kot nak meratib bagai dalam insta..ko nape fynn? mental eh
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 10:17 AM | Show all posts
hahaha aku dah tengok!attention ho sangat..aku lak yg malu tengok pompuan tua menangis2 kat insta
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 10:18 AM | Show all posts
siap rakam bagai lg sedihnya..
motips?
arwah tu dpt tgok ke?
meratapi kematian tu kan berdosa..
ehmm sory to say just like cari pubsliti murahan je..
baik rakam dia bacakan yasin buat arwah.. lg bagus..
nyampah ngn kokping ni.. budget good2 lebih..
hish x tawlah apa fansnye gilerkan pasal dia..
ok bye..
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 10:51 AM | Show all posts
memang spesis attention seeker ni... tapi yg x leh blah dlm duk meratib kesedihan sempat lagi "membabikan" org...
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 10:59 AM | Show all posts
attention seeker la nih..
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 11:02 AM | Show all posts
















ko mampoo?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-5-2014 11:02 AM | Show all posts
juliesha posted on 5-5-2014 12:35 AM
Bontri dah tido diulit mimpi indah... Before dia upload video nangis, dia upload gambo laki dia dg ...

bongtri tgh dok pk n troll org ngan vocab yang kemana2 atau pk besok nk makan ape..FYI laki dia kn kuat makan tp xkeje
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 11:02 AM From the mobile phone | Show all posts
Sorry kok ping. Kawan ko dah arwah akibat sakit jantung katenye. Ko jangan la buat mcm org yg tak boleh terima takdir. Tak elok ok. Ko jangan ajar anak2 muda dlm ig tu meroyan mcm ko buat ni. Perlu ke ko nk upload. Baik ko doa diam2. Bantu dia di alam sana.


Zak. Kamu akan sentiasa.diingati. amin
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 11:10 AM | Show all posts
agipfilan posted on 5-5-2014 11:02 AM
bongtri tgh dok pk n troll org ngan vocab yang kemana2 atau pk besok nk makan ape..FYI laki dia kn ...

x suka fyn jamal kutuk jela dia. aku x paham nape ko leh plak ckp suami dia kuat makan. ko ni cucu cicit dajjal ke?
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 11:14 AM | Show all posts
zappel posted on 5-5-2014 03:10 AM
x suka fyn jamal kutuk jela dia. aku x paham nape ko leh plak ckp suami dia kuat makan. ko ni cucu ...

hi fynn?
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 11:22 AM | Show all posts
bulanbulat posted on 5-5-2014 11:02 AM
ko mampoo?

awat dia pakai cengginih??

tak leh hadam aku..

hahaha...
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 11:30 AM | Show all posts
mcm2 hal...
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 11:33 AM | Show all posts
bulanbulat posted on 5-5-2014 11:02 AM
ko mampoo?

lah ni ke orgnya ? adoii tkde la lawa manapun...budget supermodel ke ni?...euwwwww
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 11:41 AM | Show all posts
zappel posted on 5-5-2014 11:10 AM
x suka fyn jamal kutuk jela dia. aku x paham nape ko leh plak ckp suami dia kuat makan. ko ni cucu ...


I tak tahu la pula laki fj ni kuat makan.. Tapi i rasa laki dia ni PEMALAS & BIAWAK HIDUP
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-5-2014 11:41 AM | Show all posts
huhu..

macam perngai budak sekolah x matang..

haiyaa kok ping, awak tu dah 30-an, perlu ke buat perngai lagu ni...
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 11:43 AM | Show all posts
agipfilan posted on 5-5-2014 11:14 AM
hi fynn?

mana ko tau dia fynn jamal?
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 11:46 AM From the mobile phone | Show all posts
"we love it brother....." kata fynn jamal.. kan??!!
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 11:46 AM | Show all posts

Bagus Fynn.. melangkah selangkah lagi ke dunia perniagaan yg baru. Sebelum ni buat bisnes insta review. Sekarang dah buat service PERATAP KEMATIAN PROFESSIONAL @ FUNERAL MOURNERS









Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

8-2-2023 12:35 PM GMT+8 , Processed in 0.411098 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list