CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: juliesha

Drama Minggu Ini bersama Fynn - Happy Birthday Juna yg ke 2

 Close [Copy link]
Post time 5-5-2014 07:37 AM From the mobile phone | Show all posts
munchkin posted on 5-5-2014 12:47 AM
Salam takziah. Dia tak sada dia terakam cakap sengsorang depan kompite kot. Pastu tertekan button po ...

Ohkay
Mungkin juga

Hah hah hah
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-5-2014 07:49 AM | Show all posts
xbebaloi nak ngeyau tuk benda nie..
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 07:50 AM | Show all posts
Fynn Jamal: *Look at me. Look at me.*
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 07:53 AM | Show all posts
mohon buat sidang akhbar utk beliau @jefri90  
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 07:55 AM | Show all posts
biar la aku nangis, insta aku. korang jangan jeles, aku buat muka ntah pape pun peminat aku tetap kata aku cantik, bibir seksi n fotogenik?! ko hado? - kokping



Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 08:15 AM From the mobile phone | Show all posts
Weird sgt perangai kokping..aku kalu nk rakam nangis pin xjd nak nangis..phuiii sgt...nk perhatian...dia ada mebtal disorder i think
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 08:18 AM | Show all posts
Difahamkan kwn sheols dah takde, but, mmmmm perlu ke gitu?
pada aku memangla tak perlu..
tapi, pada kokping....perlu..
ye laaa...nak kan perhatian kaaannn....
macam la tak paham orang yang dahagakan glemer...


Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 08:19 AM | Show all posts
momod...
tutup je la tered neh....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-5-2014 08:26 AM | Show all posts
dia tau tred dia kt cni dh kna katup so dia perlukn la sumting utk up kn dia blk...
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 08:30 AM | Show all posts
Mental illness...
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 08:31 AM | Show all posts
Bila kokping nak selfie muka meneran berak pulak
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 08:32 AM | Show all posts
Wowww.....kokping dh berjaya buat porumer bkak balek tred psal die
Tahniah kokping...tahniah sgt
Pathethic attention seeker
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 08:33 AM | Show all posts
sapa dia ni weh? aku tak kenal langsung......retis ke?
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-5-2014 08:35 AM | Show all posts
membesar posted on 5-5-2014 04:07 AM
Hmmm time tengok dia post tu ada terfikir juga, sempat pulak eh amek handser and rakam nangis2. Sela ...

Bontri dah tido diulit mimpi indah... Before dia upload video nangis, dia upload gambo laki dia dgn juna tido dah
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 08:38 AM | Show all posts
diakan minah krezi attention seeker....kalo nampak cam dh kurang like startla dia upload si nuna tu..kasi up like
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 08:39 AM | Show all posts
tobobon posted on 4-5-2014 05:08 PM
ntah2 tt ni sendiri kokping. motif nak upkan beliau yang udah lama x muncul dipersada gosip??

per ...

karatz kokping berabuk ek?
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-5-2014 08:41 AM | Show all posts
erkkk aku pun terkejut tgk dia nangis then upload. motif? before upload mesti la tgk dlu kan ok ke x kan. hampeh gle prangai. btw, salam takziah la untuk kawan dia.
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 08:42 AM From the mobile phone | Show all posts
pittjie posted on 5-5-2014 12:15 AM
ada ek .. org ambik video diri sendiri tgh nangis2 sedih? pastu post kt laman sicial plak tu.  kalau ...

Ada..ping kaki spin lah orang nya
dulu nangis sebab ayah dia nak Malaysja pun sama jugak
nangis tapi sempat selfie & upload kat ig
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 08:48 AM | Show all posts
lantak dia la.. post kat insta dia. bukan kat insta korang

Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 08:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Kok ping?? Whoo?  Siapa fyn jamal ni? Jamal abdillah aku kenal la. Koserrr gila publisiti tp org tk kenal pun. Sudah2 la tu dik. Bawak2 bertaubat.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

30-1-2023 01:30 PM GMT+8 , Processed in 0.424024 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list