CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: juliesha

Drama Minggu Ini bersama Fynn - Happy Birthday Juna yg ke 2

 Close [Copy link]
Post time 2-6-2014 05:02 PM | Show all posts
clarizsa posted on 2-6-2014 04:34 PM
yeayy... sikit lagi nk boleh tutup dh benang nih...

cer lepas ni buka thread versi puji pujian me ...

Silent treatment.Yup. Macam aritu forumer buat derk je kan kat dia......

Lets try and ignore her. She's enjoying the attention. And she's not getting any of it lepas ni..ekekeek
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-6-2014 05:04 PM From the mobile phone | Show all posts
One way communication..sian la arjuna...
Pelik name bebudak skrg
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2014 05:06 PM | Show all posts
lionsleepin posted on 2-6-2014 05:02 PM
Silent treatment.Yup. Macam aritu forumer buat derk je kan kat dia......

Lets try and ignore he ...

silent treatment and puff dia create someting yang bodoh macam hal rokok lolololol
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2014 05:09 PM | Show all posts
NHolmes posted on 2-6-2014 04:26 PM
Maybe yg meluat kat kokping ni follow IG sheols eh? Hehe

tak juga. majoriti yang follow kok ping sebab suka tengok juna. bukan 100% dia tu teruk. tang dia masak2 tu kan berfaedah. tang dia cakap tak serupa bikin tu yang orang menyampah. tang dia handle anak tak berapa bagus. tang laki dia goyang kaki pun tak berapa bagus.
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2014 05:12 PM From the mobile phone | Show all posts
BebeQ posted on 2-6-2014 05:09 PM
tak juga. majoriti yang follow kok ping sebab suka tengok juna. bukan 100% dia tu teruk. tang dia  ...

Tu la I ckp tadi, takkan la semua buruk pasal kokping ni.. Sekelumit pun pasti ada jugak baiknye, ye tak? Follow sebab pics juna, Tapi tu ada yg kutuk asyik upload pics juna je, semuanya juna bagus.. Dah dia sayang juna harusla semua nak yg baik2 je walaupun juna slow kekdahnye
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2014 05:57 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada beza bila sebatang pokok dilihat oleh orang yg buta kedua2 mata, buta sebelah mata dan celik matanya. Maka description pun berbeza.
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2014 06:28 PM From the mobile phone | Show all posts
NHolmes posted on 2-6-2014 04:38 PM
Yes dia pun accept kutukan tu n dia pun defend diri dia cakap dia betul.. N kat sini pun makin bes ...

Honestly i tak faham berbalas2 dengan u hihi i rest my case
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2014 06:29 PM From the mobile phone | Show all posts
NHolmes posted on 2-6-2014 05:12 PM
Tu la I ckp tadi, takkan la semua buruk pasal kokping ni.. Sekelumit pun pasti ada jugak baiknye,  ...

Betul ke anak dia slow? Based on ape eh.iols x polow dia ni.main terjah jah thread ni
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-6-2014 06:33 PM From the mobile phone | Show all posts
anarina posted on 2-6-2014 06:28 PM
Honestly i tak faham berbalas2 dengan u hihi i rest my case

Takpela u tak faham pun haha.. Isunya I tak suka org yg kutuk2 budak.. Yg hazab tu mak budak tu..
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2014 06:37 PM From the mobile phone | Show all posts
toxicated posted on 2-6-2014 06:29 PM
Betul ke anak dia slow? Based on ape eh.iols x polow dia ni.main terjah jah thread ni

Hmmm ada forumer yg ratib ckp anak dia slow backwards blabla n compare dgn si opi tu.. Anak dia ckp pun tak lagi rasanya.. Tp budak lelaki mostly mmg mcmtu la, budak perempuan cepat cakap.. I ckp mostly eh bukan semua, jgn pulak lpsni ada yg kata anak I, anak jiran I, anak sedara I blh je cakap awal wlpn budak lelaki blablabla.. Perkembangan budak ni lain2 mana sama.. Kutuk maknye yg hazab dahler jgn la kaitkan dgn anak pulak huhuhu  
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2014 06:37 PM From the mobile phone | Show all posts
I suka je tengok juna n opi. Tak kutuk juna, tapi mengeji cara kokspin handle anak nya. Kebanyakan forumers sini pun buat benda yg sama iaitu mengeji kokspin je. Bukan la benci kokspin sangat2, tak berkenan part2 negatif dia. Ada je benda baik dari kokspin, contoh: how not to be her in any way. Kehkeh. Jgn lupa seru i bila ade thread kokspin n bewak yer uols
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2014 07:16 PM | Show all posts
clarizsa posted on 2-6-2014 04:17 PM
dorang marah la kita bezakan juna n opi... biarlah juna dekdekdek smpai tua... xleh bezakan... tgg ...

hahahah kita compare tu sebab niat kita compare parents' attention towards their kids. thats y sorang tu asyik dekdekdek je dah maknye sibuk ke benda lain. ye dak?
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2014 07:33 PM | Show all posts
NHolmes posted on 2-6-2014 06:37 PM
Hmmm ada forumer yg ratib ckp anak dia slow backwards blabla n compare dgn si opi tu.. Anak dia ck ...

ko ade anak ke tidak noks?
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2014 08:32 PM | Show all posts
NHolmes posted on 2-6-2014 04:26 PM
Maybe yg meluat kat kokping ni follow IG sheols eh? Hehe

Yang meluat kat FJ ni majoritinya yang follow sejak dari zaman blog puisi tepi jalan lagi. Yang minat sejak zaman rantai art, akar, etc. Lama lama knowing that this lady cuma reti bercakap, dakwah orang tapi TAK BOLEH TERIMA BILA ORANG DAKWAH DIA, we all jadi meluat. Ditambah pula dengan justification for every benda tak betul yang dia buat. Lagi la menambah garam buat bertambah sedap nak menyampah.
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2014 08:37 PM | Show all posts
nurul17 posted on 2-6-2014 03:07 PM
vid baru opi dah pandai recognized alphabet O P I. Abg Juna mummy daddy kira duk belek comment nak b ...

nak belek setiap page thread dia dalam cari lagi. banyak pulak tu rumahnya. ko mampu? nak belek page satu satu? sebab tu laaa takde masa nak sekolahkan anaknya.
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2014 08:47 PM From the mobile phone | Show all posts
madeinborneo posted on 2-6-2014 04:33 PM
Meluat kena ada sebab. Sebab tu kena jadi stalker. Kalau suka tu jadi follower. As simple as that. ...

Hahahhaa!!! Kan!!! Dah terang lagi bersuluh....
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 2-6-2014 08:48 PM | Show all posts
AdikSuka posted on 2-6-2014 10:22 AM
@PolisDunia tu memang gigih copy paste nasihat yg dia pun baru lepas google. bagus la, atleast dia b ...

memang sakit kan kalau ditegur? padahal aku letak hadis aje pun bukannya aku guna perkataan kesat. So bayangkanlah hati orang yang korang keji dan cerca tu.
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2014 08:50 PM | Show all posts
curiouscat posted on 2-6-2014 08:39 AM
rajin bongtri backlog yer

sesiapa yg menegur korang semua mestilaa sedara mara kokping ek? Gitewwwww....

Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2014 08:58 PM | Show all posts
PolisDunia posted on 2-6-2014 08:50 PM
sesiapa yg menegur korang semua mestilaa sedara mara kokping ek? Gitewwwww....

of course. tak sedara, karatz. well you know who you are
Reply

Use magic Report

Post time 2-6-2014 09:08 PM | Show all posts
curiouscat posted on 2-6-2014 08:58 PM
of course. tak sedara, karatz. well you know who you are

oooo i seee... so yg mengeji fynn ada kena mengena apa dgn dia? setakat ikut-ikut? atau moral nazi dna activated?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

6-2-2023 02:24 PM GMT+8 , Processed in 0.416180 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list