CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

Author: juliesha

Drama Minggu Ini bersama Fynn - Happy Birthday Juna yg ke 2

 Close [Copy link]
Post time 5-5-2014 05:11 PM From the mobile phone | Show all posts
"Aku menangis dibahu berat sarat memikul kesedihan kerna kehilangan berlian yang tak terkilau kilau gerdipannya.."
-Kok peng batu pahat-
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-5-2014 05:11 PM | Show all posts
niadeep posted on 5-5-2014 05:10 PM
hahahha kot kot juna yang rakam. ahhaha

sianlah anak dia tu.
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 05:13 PM | Show all posts
bini pilot yg ilang x jumpa2 pon xdak menangis gini eehh....wat malu laa dia nih...

choiii !!
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-5-2014 05:14 PM | Show all posts
*lap hingus kokping*
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 05:16 PM | Show all posts
eyansss posted on 5-5-2014 03:05 PM
tu dia...  mintak orang cakap ni sume tipu...  pastu babikan orang tu plak...

lawak la minah t ...

I malas nk komen dah pasal dia..attention seeker tak bertempat..i malas nk komen panjang2 sbb i rasa kalau kita sume komen n kutuk dia, dia rasa dia menang..i dpt bygkan dia loncat2 katil sbb suka kita buka thread kt sini....

jadinya... i dh xnk komen pape..ni pn sbb kakak penolong ketua kelas @faiz-za panggil masuk...kiranya meeting tergempar la ni...mohon ajk displin buat sesuatu @jefri90 and geng2 ajk lain dtg bg penampor maut kat pempuan ni @nejina @lionsleepin @BuBuComey @mala0n


Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 05:24 PM | Show all posts
xmynnx posted on 5-5-2014 02:00 PM
i ada klik insta artist omputih yg makeup dgn photoshoot si kokping ni..
then i ada lah komen kat s ...

Kalo ko komen yg menyakitkan hati dorg,pastu komen ko kena delete,yg ko nak kata dorg kuat sentap dah kenapa? Banyak sangat aku tengok kat ig retis ni yg komen bukan main mcm dia plg bagus,pastu sentap pulak tu kalo komen kena delete. Ko ingat dorg xde perasaan ke? Sorry lah emo jap,hahhahaaa . Cuma I mmg x boleh hadam manusia2 yg komen kat ig ni yg ayat bukan main mcm diri bagus sangat,pastu sentap bila komen kena delete
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 05:38 PM | Show all posts
bulanbulat posted on 5-5-2014 11:02 AM
ko mampoo?

cabut je lah baju tu. menyampah je
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 05:42 PM | Show all posts
miszdidi posted on 5-5-2014 02:51 PM
taktau la dah ada orang mention ke tak seblom ni..

kat post dia nangis tu, dia ada cakap, tolongl ...

hahahahha memang kurang normal so fynn ni.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-5-2014 05:43 PM | Show all posts
faiz-za posted on 5-5-2014 03:29 PM
cc: @miszdidi

dia ni memang perangai bodoh.

karatz dia lagi dabel bodoh agaknya.



Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 05:47 PM | Show all posts
konklusinya, terima kasih kokping kerana telah mengajar saya utk menangis dan meratap kalau kawan sy mati nanti.

akan dipraktikkan. kahhhh
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 06:51 PM From the mobile phone | Show all posts
peeasan x hr ni review ig die pendek. just highlight ig tu jual apa. sbbnya die tgh bersedih. tp fair ke pd owner insta yg die review tu sdgkn ig lain kemain berjela reciew die. kalo x mmpu bt ms ni tgu la 2/3 hr kemudian bile ko dah ok kan? bg ak sian la tp klo ownee tu x ksh ape ak blh buat. hhuhu :p
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 06:58 PM From the mobile phone | Show all posts
wiu posted on 5-5-2014 06:51 PM
peeasan x hr ni review ig die pendek. just highlight ig tu jual apa. sbbnya die tgh bersedih. tp fai ...

Aku pun fikir benda yg sama. Kalau aku jadi seller tu aku mesti bengang. Bayar mahal tapi review nak tak nak je sebab tgah sedih. Tak adil la sebab seller lain ayat best2 sebelum ni kan.. kalau murah takpela jugak
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 07:30 PM | Show all posts
dia nak release lagu baru yek. sebab nampak kat tweet agcoco dan beberapa musicians lagi cakap betapa bestnye lagu baru ni nanti etc etc. mungkin ag coco buat programming/mastering utk lagu baru fj ni.
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 07:32 PM From the mobile phone | Show all posts
wiu posted on 5-5-2014 06:51 PM
peeasan x hr ni review ig die pendek. just highlight ig tu jual apa. sbbnya die tgh bersedih. tp fai ...

mmg cm aniaya client... kje separuh hati.. bayaran full... rugi client..
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 07:35 PM From the mobile phone | Show all posts
hebat pingu mendedahkan bhgian atas dada sbg model... huhu
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 07:39 PM From the mobile phone | Show all posts
Tahniah, suke letew ade rumah baru.
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-5-2014 07:47 PM From the mobile phone | Show all posts
GourmetPopcorn posted on 5-5-2014 06:58 PM
Aku pun fikir benda yg sama. Kalau aku jadi seller tu aku mesti bengang. Bayar mahal tapi review n ...

tulah...org mst x heran review ig tu die pasai org dok sebok dgn sedih die tu...huh !
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 08:01 PM | Show all posts
faiz-za posted on 5-5-2014 05:03 PM
Dik..orang normal kalau tengah sedih tak macam ni
Orang yang gila publisiti murahan je
yang ak ...


Kepada adik adinda_pelangi, akak tahu adik dok bersidai dkt thread ni kan? Akak nak ckp satu je

Esok2 bila ada ahli keluarga adik meninggal, akak mohon adik upload video menangis2 di insta & minta followers adik mengfatihahkan jenazah ye. And adik jangan lupa ayat ni "we love u brotherrrrr" .. gituuuu



Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 08:03 PM | Show all posts
Boo pingu boooooo..
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 08:05 PM | Show all posts
Ade gak org upload gambar sendiri tgh nangs ek
Agak2 berapa kali take ek?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2023 10:17 PM GMT+8 , Processed in 0.461679 second(s), 40 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list