CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 166476|Reply: 2493

Drama Minggu Ini bersama Fynn - Happy Birthday Juna yg ke 2

 Close [Copy link]
Post time 5-5-2014 12:07 AM | Show all posts |Read mode
Uolss sori, iols dah cuba post kat thread kok ping yg sedia ada tp kata dah katup.


iols tgk ig sheols meratap menangis bagai. Difahamkan kwn sheols dah takde, but, mmmmm perlu ke gitu?


mod sila katup kalau x relevan thread ni


http://web.stagram.com/p/713017023226613775_183138747




Last edited by yipun_78 on 26-5-2014 12:41 PM

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-5-2014 12:10 AM | Show all posts
tadi aku terbaca tweet, zack ni kumpulan komplot (aku pon xtau ni kumpulan apa, xpnah dgr)
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 12:13 AM | Show all posts
Die je kwn meninggal, perlu tayang perasaan kat insta okeyh!
Koser sgt perangai tuuu
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-5-2014 12:14 AM | Show all posts
elamor posted on 5-5-2014 12:10 AM
tadi aku terbaca tweet, zack ni kumpulan komplot (aku pon xtau ni kumpulan apa, xpnah dgr)

Maksudnya zack th dah meninggal ye? Innalillah. Alfatihah utk dia.


Tapi kan, yeke? Sbb caption gambor kokping kata zack pegi mana, pastu nangis2. Allah, tak malu ke nangis lagu tu?
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 12:15 AM From the mobile phone | Show all posts
ada ek .. org ambik video diri sendiri tgh nangis2 sedih? pastu post kt laman sicial plak tu.  kalau org lain yg terakam iols faham le. makin berpenyakit mental betul la org2 zaman skrg.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-5-2014 12:16 AM | Show all posts
senahsanasini posted on 5-5-2014 12:13 AM
Die je kwn meninggal, perlu tayang perasaan kat insta okeyh!
Koser sgt perangai tuuu

Itu lah tujuan aku bukak umah kokping ni, perlu ke nak nangis then upload.


Ko letak lah gambo zack then tulis caption sedih ke (cadangan sajork)


knp attention seeker sangat perangai
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 12:18 AM | Show all posts
Kesian... Dah abis idea dah dia...
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 12:19 AM | Show all posts
juliesha posted on 5-5-2014 12:16 AM
Itu lah tujuan aku bukak umah kokping ni, perlu ke nak nangis then upload.

Kokping mmg attention seeker kan.. Klu tak tkde meratib cite kisah hidup die yg suam2 kuku tu.
miahahahaha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-5-2014 12:24 AM From the mobile phone | Show all posts
Jap jap nak bukak ig kokping japppp ekkk
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-5-2014 12:32 AM | Show all posts
Kot2 sapa reti tepek video sheols, silakan tolong iols. Iols x reti, iols reti tepek link je
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 12:33 AM | Show all posts
haih....org KT mmg cmni eh??
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 12:37 AM | Show all posts

tringat shila amzah amik video nanges kat centa hati dulu.erkk..

Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 12:38 AM | Show all posts
Ewwwww attention seeker sangat
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 12:38 AM | Show all posts
zack komplot? aku dulu peminat indie. penah la dengar lagu komplot. tapi x kenal org.

ape2 pun takziah. innalillah...
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 12:39 AM From the mobile phone | Show all posts
org kurang bijak je buat macam ni.
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 12:45 AM | Show all posts
Kongsi dgn suami dah ler emosi kesedihan tu. Last edited by Matakilat on 5-5-2014 01:52 AM

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 5-5-2014 12:47 AM | Show all posts
Salam takziah. Dia tak sada dia terakam cakap sengsorang depan kompite kot. Pastu tertekan button post kat instag.
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 12:51 AM From the mobile phone | Show all posts
Sedangkan tengah mendoggie pun boleh selfie
Inikan pula tengah menangis
Reply

Use magic Report

Post time 5-5-2014 01:08 AM | Show all posts
ntah2 tt ni sendiri kokping. motif nak upkan beliau yang udah lama x muncul dipersada gosip??

perlu ker buat2 tanya napa menangis sedu sedan pun nak upload kat ig, bagi orang lain konon nak skodeng balik ig dia

strategi publisiti sangat.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 5-5-2014 01:20 AM | Show all posts
tobobon posted on 5-5-2014 01:08 AM
ntah2 tt ni sendiri kokping. motif nak upkan beliau yang udah lama x muncul dipersada gosip??

per ...

Haiyoooo x kuasa lah kita ni kokping... Hahahahaha pehlisssss
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

9-12-2022 02:56 PM GMT+8 , Processed in 0.426228 second(s), 44 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list