Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
4668
View
47
Reply

lelaki menangis minta maaf.. leh cayer ker..

[Copy link]

Author: dewi       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 25-4-2014 01:03 PM | Show all posts
LuqmanHakim3103 posted on 23-4-2014 07:43 PM
pengalaman aku, tak penah lagi aku menangis depan2 isteri aku.. menangis belakang2 ade.. sebabnye be ...

anak sakit .. mmg la patot pun nak nangis..

kalau tak  sedih gak ..tak tau nak kata apa la


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-4-2014 01:04 PM | Show all posts
intriQue posted on 23-4-2014 01:16 PM
Over sgt tu....

nampak tak macho pun ada jugak

haaa.. tu la pasal .. akak pun ada rasa macam dia over gitu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-4-2014 01:06 PM | Show all posts
NURSE_FARID posted on 23-4-2014 09:08 PM
nanges, tp bile prlu je la...huhu

apa kah keperluan  nya yg buat lelaki leh nangis .. ( i mean nangis yg genuine la)


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-4-2014 01:06 PM | Show all posts
supernaturalee posted on 23-4-2014 05:14 PM
look at my avatar

should i say more?

avatar macho giler ... org nya yg sebenar macho gak ker? nangis tak depan pompuan?

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-4-2014 01:08 PM | Show all posts
kamar22 posted on 24-4-2014 03:14 PM
Laki aku pnh buat salah dlu then beriya2 laa menangis, aku mmg pecaya abis lh.
Lps tu....huumm..bua ...

tulah dia kan sebab lelaki mmg jarang sangat nak nangis .. esp depan pompuan / gf/ wife

takat merah2 mata genang2 tu ok la .. rasa macam air mata boya pun ada nih
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-4-2014 01:10 PM | Show all posts
pakweneelofa posted on 24-4-2014 02:32 PM
percayalah wei...ITU SEMUA TEMBERANG!

ni macam pernah buat ni... cuba explen mai apasal u cakap temberang ..

nak tau gak .. apa trick lelaki jaman sekarang ni

Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2014 02:31 PM | Show all posts
As Salam...kalau itu kesalahan pertama dia ok la...tok sah la...fikir byk sgt..maafkan je la...

kalau kali kedua.....fikir la..lama ckit..

kalau kali ketiga....hai hai bai bai....tak makan saman punya org....
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2014 03:17 PM From the mobile phone | Show all posts
Aku penah ad kes mcm ni 4thun lepas.. aku xcouple pon dgn mamat ni tpi mengokog aku mcm aku bini die..last2 aku malas lyan die..col,msg mmg xlyan arr.. die col sume kwn2 aku soh agkt col die..aku pon agkat la.. menangis teresak2 mengalahkan pmpn.. makin meluat aku...die pujuk2 smbil menangis2..aku sepatah pon xjwb..pastu terus aku matikan tepon mcm tu je..die col lgi terus xagkat smpi die dah senyap... tangisan die tu aku xcaya...

#motip aku cite kisah lama kat sini..sori TT ,kongsi cite sajok..
Reply

Use magic Report

Post time 25-4-2014 04:04 PM | Show all posts
dewi posted on 25-4-2014 01:10 PM
ni macam pernah buat ni... cuba explen mai apasal u cakap temberang ..

nak tau gak .. apa tric ...

dewi...i tk pernah ada girlfrend....no experience menyata awek2 ni sme pujuk2.....stakat tengok gaya jantan2 ni mengayat..leh nampak la...padahal masing2 awek keliling pinggang..so regardless la..my advice is..beware je la..
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2014 01:53 PM | Show all posts
percayainye dgn hati yu..
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2014 02:10 PM | Show all posts
Kalo sifat laki tu jenis sensitif..bolehla caye sikit dia menangis..
Kalo sifat kental yg jenis keras kepala tu susah sikit nak pcaya menangis..myb pura2...
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2014 08:42 PM | Show all posts
mungkin TT boleh bg peluang la..tp jgn percaya sokmo..sbb lelaki mmg tak boleh dipercayai langsung..bila terdesak je dia merayu bagai..nt agak2 dia dh ok, dia akan lupakan smua ni..caye la
Reply

Use magic Report

Post time 26-4-2014 09:07 PM From the mobile phone | Show all posts
Dia nangis mungkin kesalahan tu cukup besar kot..... Kalau kesalahan kecik pun siap nangis minta maaf maybe la something wronh some where tapi bukan ke lelaki susah nak mengalirkan air mata?
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2014 06:31 AM | Show all posts
dah x pecaya tegedik gedik tanya buat apa!?aku lg la.. pompuan menangis x pecaya langsung kecuali dia menangis pasal mak pak mati atau kaki putus kena gilis lori,terserlah ke-ikhlasan air matanya..

laki menangis biasa adalah lemah,serius,leceh betui..
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2014 08:17 AM From the mobile phone | Show all posts
Menangis masa
1. Akad nikah
2. Tgk madam bsalin
3. Pegang bb sndr
4. Mak pak p umrah
5. Bulan Raya
6. Akhir Ramadhan
Reply

Use magic Report

Post time 27-4-2014 08:18 AM From the mobile phone | Show all posts
Nangis masa pujuk rayu minta maaf?
Bgtau dia kalau sayang buktikan
Cara nak buktikan?
Cepat datang minang n nikah selalu
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-4-2014 04:14 PM | Show all posts
alinone78 posted on 27-4-2014 08:18 AM
Nangis masa pujuk rayu minta maaf?
Bgtau dia kalau sayang buktikan
Cara nak buktikan?

i like yr nasihat ni... kelas ko
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-4-2014 04:15 PM | Show all posts
Dewa19XKangen posted on 27-4-2014 06:31 AM
dah x pecaya tegedik gedik tanya buat apa!?aku lg la.. pompuan menangis x pecaya langsung kecuali di ...

fuyooo.. keras hati nya...

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-4-2014 04:16 PM | Show all posts
Syumaimah posted on 26-4-2014 09:07 PM
Dia nangis mungkin kesalahan tu cukup besar kot..... Kalau kesalahan kecik pun siap nangis minta maa ...

that is why la .. sebab mmg susah nak tgk lelaki nangis..

just wonder ada kah ini trend baru lelaki?? esp lelaki boya la

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 29-4-2014 04:19 PM | Show all posts
miss_rose posted on 25-4-2014 03:17 PM
Aku penah ad kes mcm ni 4thun lepas.. aku xcouple pon dgn mamat ni tpi mengokog aku mcm aku bini die ...

tak pe kita kongsi je citer .. nak tgk mmg trending kot sekarang lelaki nangis nih
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
5.705963s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list