Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123Next
Return to list New
4289
View
47
Reply

lelaki menangis minta maaf.. leh cayer ker..

[Copy link]

Author: dewi       Show all posts   Read mode

Author
Post time 23-4-2014 11:18 AM | Show all posts |Read mode
nak tanya lelaki...tolong jawab dgn jujur

kalau ada lelaki minta maaf .. siap nangis, siap melutut.. minta maaf leh cayer ker?
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2014 11:27 AM | Show all posts
For me.. dulu boleh la percaya, tapi nowdays cannot la.. all same but ikot kata hati you la.. perempuan kan ada 6 sense hihi
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-4-2014 11:38 AM | Show all posts
AthirahRahmat posted on 23-4-2014 11:27 AM
For me.. dulu boleh la percaya, tapi nowdays cannot la.. all same  but ikot kata hati you la.. per ...

tu la pasal ..

dulu lelaki jarang sgt la yg nangis2 ni .. adakah lelaki dah lebih sensetive ? in tune to the inner feminin side of themselves

actually mmg payah tgk lelaki nangis ni.. in my life sekali je itu pun lamaaaa dulu lah.

ni la baru jumpa balik after sekian lama .. sorang lelaki yg nangis(bukan meraung) .. dah la nangis siap melutut lagi merayu akak supaya jgn tinggalkan dia.  I am like .. biar betul .. ni belakon ke atau mmg genuine?

sbb kalau betul la dia belakon nak tipu .. leh kasi anugerah gitu .. oscar.
tapi kalau betul... masyaallah .. bertuah nyer aku.

so which one....




Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2014 12:11 PM | Show all posts
lelaki kan jahat.. bebal..bangang..setan..iblis.... buat pe nak caya

segala yang buruk datang dari lelaki
segala yg baik pada perempuan


Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2014 12:11 PM | Show all posts
lupa plak 1 lg



Lelaki kan semua samaaa je semuaaa
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-4-2014 12:29 PM | Show all posts
AbukRokok posted on 23-4-2014 12:11 PM
lelaki kan jahat.. bebal..bangang..setan..iblis.... buat pe nak caya

segala yang buruk datang dar ...

aduh..

ni statement sentap ni
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-4-2014 12:31 PM | Show all posts
AbukRokok posted on 23-4-2014 12:11 PM
lupa plak 1 lg

mana ada sama.. ada panjang .. ada pendek.. ada macho .. ada yg sotong..
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2014 12:46 PM | Show all posts
dewi posted on 23-4-2014 11:38 AM
tu la pasal ..

dulu lelaki jarang sgt la yg nangis2 ni .. adakah lelaki dah lebih sensetive ?  ...

For me,

1) Kalau takde perselisifahaman dengan dia atau erti  kata lain gaduh/merajuk/etc

- Mungkin boleh percaya, sebab dia betul2 ikhlas dengan akak, but please don't trust him 100% , give him some space to prove it

2) Kalau tengah gaduh/merajuk

- Sangatlah tak boleh nak percaya.. zaman skrg ni lelaki dah 'gunakan' airmata dorg ni untuk raih simpati. Ada org cakap airmata lelaki ni ikhlas kan? ye ikhlas (tapi tak semua lelaki mcm tu), kadang ada yg gunakan 'airmata sandiwara' ni semata2 nak raih simpati konon akan nangis utk org yg dia sayang aje

jadi adik cuma cakap berdasarkan apa yang adik tahu aje la hihi.. terpulang kat akk
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2014 01:16 PM | Show all posts
Over sgt tu....

nampak tak macho pun ada jugak



Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2014 01:51 PM | Show all posts
buruk kot lelaki menangis  . .
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2014 02:07 PM | Show all posts
ikut kata hati yang pertama. ko nak caya atau tak.
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2014 05:02 PM | Show all posts
hati mana tu?
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2014 05:14 PM | Show all posts
look at my avatar

should i say more?
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2014 05:22 PM | Show all posts
sejujurnya.............langsung xbole pecaya...
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2014 07:43 PM | Show all posts
pengalaman aku, tak penah lagi aku menangis depan2 isteri aku.. menangis belakang2 ade.. sebabnye berbagai2 la.. cume ade sekali je menangis depan isteri, masa anak pertama aku teruk kena demam kuning smpai lembik2 badan.. rupenye dah teruk.. alhamdulillah, masih sempat...
Reply

Use magic Report

Post time 23-4-2014 09:08 PM | Show all posts
nanges, tp bile prlu je la...huhu
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2014 02:32 PM | Show all posts
percayalah wei...ITU SEMUA TEMBERANG!
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2014 03:14 PM | Show all posts
Laki aku pnh buat salah dlu then beriya2 laa menangis, aku mmg pecaya abis lh.
Lps tu....huumm..buat mende sama lg... Mmg tk leh caya lah.
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2014 09:14 PM | Show all posts
"laki setia akn sdaya upaya minta maaf ats kesalahannya sbb xnk kehilangan si dia"

laki ada pompuan lain je duk minta2 maaf ni

Mohon Clash
Reply

Use magic Report

Post time 24-4-2014 09:14 PM | Show all posts
"laki setia akn sdaya upaya minta maaf ats kesalahannya sbb xnk kehilangan si dia"

laki ada pompuan lain je duk minta2 maaf ni

Mohon Clash
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
2.892669s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list