Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
2193
View
2
Reply

ada sape-sape duduk amsterdam?

[Copy link]

Author: asfna       Show all posts   Read mode

Author
Post time 21-3-2014 08:11 PM | Show all posts |Read mode
salam,

saya nak tanya. ada tak sapa2 yang duduk kat amsterdam? saya dapat offer sambung belaja kat VU amsterdam. bulan september ni masuk belajar. tapi masalahnya saya tak tau sangat tempat tu. pernah pergi tapi gi jalan-jalan jek. skang ni tengah pening pikir nak duduk asmara ke atau carik temapt kat luar. kalau asrama harga dalam Euro400 tapi kalau kat luar tak tau harga. sebab ingat nak duduk luar senang family nak datang. kalau nak carik bilik kat luar, macam mana nak carik ek? bab makanan, mahal tak? and anything that is related to this issue, please let me know. macam accomodation, transportation, utilities, food and beverage dan sewaktu dengannya.

terima kasih banyak2 =)
Reply

Use magic Report

Post time 10-8-2014 11:55 AM | Show all posts
skang ni tengah pening pikir nak duduk asmara ke atau carik temapt kat luar.----> jangan berasmaradana dahhh
Reply

Use magic Report

Post time 13-8-2014 11:03 PM | Show all posts
seronoknye....study elok2 ok
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.083587s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list