CARI Infonet

 Forgot password?
 Register
Search
Carian Terbanyak:
View: 3258|Reply: 4

Last2 aku kecundang lagi.......

 Close [Copy link]
Post time 17-3-2014 10:41 PM | Show all posts |Read mode
Aku putus cinta ngan ex aku november tahun lepas.........lepas dlm 2 bulan tempoh moral down aku pulih balik.....tergerak la ati nak carik pengganti..........

Jmpe la sorang minah ni......satu tmpt kje ngan aku jugak.....muke bese je....lawa lagi la ex aku......tp perangai ok......mula2 kwn bese2 gurau2 je....pstu brtukar no hp........brsms......berwasap.......aku da mule tertarik ati ngan die...tp sblm tu buat jgk sedikit siasatan........member2 die ckp die pon solo.....siap bgtw lagi minah ni pon mcm da suke kat aku......aku hepy bukan main laa........AKu da bajet bakal jmpe pengganti aku.......

Smp la satu ari tu terbongkar jgak status sebenar die.......aku nak cas hp.........tp suis tmpt aku nak cas hp ade lak hp lain nga cas.....tgok 2 kli bru perasan hp minah tu rupenye......sbenarnye x elok usik hp org lain.........tp aku usik jgak..tekan button power kuar la gamba die ngan pakwe die.........rase mcm batu jatuh atas kapale lak rasenye.........trus rase frust balik...lebih kurang mase time aku putus ngan makwe aku lak rasenye.......

AKhirnye aku decide nak jauhkan diri aku dr die..........sebab aku tw makin rapat aku ngan crush aku si minah ni makin tak tentu hala aku nanti..........

Kekadang aku rase pasrah je bab jodoh2 ni.....kalo ade tu adelaa..........xde nak wat camner...........

Ok tu je la cerita aku utk kali ni.............

Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2014 10:47 PM From the mobile phone | Show all posts
Lor meh akak tepuk bahu
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2014 10:59 PM | Show all posts
sabo yop sabo,mukin masa ang bukan sekarang..

moment of silence for our brother...............

tu ok lg bang,ang jangan sampai jumpa yang jenis nie,dah la huduh dok perasan dia cute serupa shereen shunkar,perut boyot lg,kemudian dia siap letak suruh putus lg..

hidup kena banyak try n error...
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2014 11:03 PM | Show all posts
Pompuan tu nak test market ka hapaa...
Reply

Use magic Report

Post time 17-3-2014 11:17 PM | Show all posts
Innrukia posted on 17-3-2014 02:47 PM
Lor meh akak tepuk bahu

wahahahahhaa
supportive sunggoh
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

Category: Cinta & Perhubungan



Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

20-5-2022 10:57 PM GMT+8 , Processed in 0.192004 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list