Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
48967
View
476
Reply

MACAMANA NAK BUAT....?

[Copy link]

Author: intishar       Show all posts   Read mode

Post time 9-3-2017 12:56 PM | Show all posts
maaanaakautau replied at 8-3-2017 11:32 PM
Pengganti laki hang nanti dari golongan mana??? Artis???atau REtis???

amboi manakautauni..kemain hang nokkk....xde dlm pikiran i lg nak cari pengganti..anak i 3 ye..gerun jantan dgr nak 3 ni...
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2017 01:04 PM | Show all posts
danaurindu replied at 9-3-2017 12:56 PM
amboi manakautauni..kemain hang nokkk....xde dlm pikiran i lg nak cari pengganti..anak i 3 ye..ger ...

Harlowwwwwwwwwwwwww...hang kenal singlemum4 tak???? Anak 4 ....berderet orang tunggu...hang merepek apa Nee????

Hang nak kasi alasan apa pulak??? Hang level pecah pintu???? Don't you know  si singlemum tuh dah pecah bersepai pun ...murah jerk jodohnya......

















Manak cabutttttttttttttttttttttttt



Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2017 01:06 PM | Show all posts
maaanaakautau replied at 9-3-2017 01:04 PM
Harlowwwwwwwwwwwwww...hang kenal singlemum4 tak???? Anak 4 ....berderet orang tunggu...hang merepe ...

hamboi mannak
back to topic
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 10-3-2017 12:31 PM | Show all posts
hehehehe... gelak dulu...
Reply

Use magic Report

Post time 13-3-2017 06:06 PM | Show all posts
singlemum_4 replied at 9-3-2017 01:06 PM
hamboi mannak
back to topic

Orang lain mati ahli keluarga  pun berkabung 3 Hari...Nee hang merajuk nak berapa Hari ngan manak?? Kalau jambu takpa ler nak lama lama...


Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 30-6-2017 03:44 PM | Show all posts
salam... Alhamdulillah..
selamat abis belaja... 3 tahun.. mcm tak percaya... Berjaya gak abiskan ...
skrg dah sambng balik perkhidmatan.. di kl.
mula mencari rumah sewa ....

insyaAllah ...moga Allah permudahkan urusan kita..
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2017 07:03 PM | Show all posts
intishar replied at 30-6-2017 03:44 PM
salam... Alhamdulillah..
selamat abis belaja... 3 tahun.. mcm tak percaya... Berjaya gak abiskan . ...

selamat hari raya, tahniah..

moga tabah menghadapi hari2 mendatang..

allah atur yang terbaik utk akak
Reply

Use magic Report

Post time 3-7-2017 11:02 AM | Show all posts
maaanaakautau replied at 9-3-2017 01:04 PM
Harlowwwwwwwwwwwwww...hang kenal singlemum4 tak???? Anak 4 ....berderet orang tunggu...hang merepe ...

sebok je lonely freak ni


Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2017 04:36 AM | Show all posts

Excuse me?????


Bini hang lari dgn jantan porem...Dah pi buat report kehilangan belum???


Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2017 08:48 AM | Show all posts

Hang tak rasa bersalah main dengan bini orang?


Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2017 11:22 AM | Show all posts
caricemariku replied at 4-7-2017 08:48 AM
Hang tak rasa bersalah main dengan bini orang?

bini hang biar Kan dirinya dinoodlekan jantan forum.....sebab Tak puas dgn serbis hang........hang rasa Dia feel guilty kah???
Dah Tanya Dia belum????


Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2017 01:35 PM | Show all posts
maannakautauu replied at 4-7-2017 11:22 AM
bini hang biar Kan dirinya dinoodlekan jantan forum.....sebab Tak puas dgn serbis hang........hang ...

hang bila nak ngaku ajak bini orang jumpa?

blind date bini orang kah kah kah


Reply

Use magic Report

Post time 4-7-2017 11:06 PM | Show all posts
caricemariku replied at 4-7-2017 01:35 PM
hang bila nak ngaku ajak bini orang jumpa?

blind date bini orang kah kah kah

Bini hang ngadu dgn hang Dia jumpa manak Kah????


Reply

Use magic Report

Post time 5-7-2017 08:50 AM | Show all posts
maannakautauu replied at 4-7-2017 11:06 PM
Bini hang ngadu dgn hang Dia jumpa manak Kah????

serkap jarang je mampu sian

dah goyang lom bodo?
stakat mampu menempek mencelah je lah

PV dah pergi lom? kesian baru nak merasa..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-3-2018 10:54 AM | Show all posts
assalammualaikum.....

ku lihat langit cerah di pagi ari... siapa tahu... hujan dipetang hari...
langit cerah mahupun hujan ..dua2 adalah nikmat pemberian Illahi.

kekok plak rasa nyer nak menaip di sini.. alhamdulillah...

kehidupan... insyaAllah ini yg terbaik.... usaha kearah yg baik....

EX ternyata berenti kerja pada bulan 12.2017 ari tu. jadi tamatlah pemotongan nafkah anak melalui gaji EX pada bulan 12 ari tu sehingga lah ke ari ni. EX berenti dengan 15 tahun sahaja berkhidmat..jadi tiada pencen. dn melalui mertua.. dia buat UBER.

penat...lesu...rasa give up... rasa mcm tak leh jadi gini....apa nak buat pas ni...


borang dah ambik di mahkamah syariah utk ubah perintah dan nafkah tertunggak tapi sy belum buat apa2 dan sebulan borg tu sy pandang.. permohonan perlu di buat di mahkamah shah alam.
saya ada msg EX utk dia bank in secara manual, tapi di bluetick kan sahaja... msg2 seterusnya mcm tak sampai..... krik..krik...krik.... EX pun hampir 2 thn tak jumpa anak...walupun dia ada peluang. sy pun pk.. terpulang pada dia...

saya dn bekas ipar duai..sgt rapat... even masa adik EX bertunang, sy diminta buatkan hantaran dan mini pelamin utk mereka (bakat terpendam..heheh..bisnes kecil2).... tapi bila ex tahu..

dia kata kalau syar dtg ... dia takkan balik dah rumah mak dia(mak mertua saya)sampai biler2...adik ipar beritahu saya..EX dtg rumah mak  mengamuk2 tahu saya nak dtg.....
disebbkan dah beli barang..dah berjanji dengan adik ipar... saya dtg 2 ari awal... dan sy kata pada mertua... pada hari majlis sebenar saya tak dtg walupn mereka beria2 menjemput saya... dan sy pesan jgn beritahu lan saya dtg...saya tak nak sebb saya mak abah  dan anak beranak beretakkan .... tak beshh la..saya takper sy org luar.

menangis mak saya.... mak kata yg skrg tak sama....
sy kata takper mak...memey la tak sama...kan org nyer pun lain2.....kembo pun tak sama..inikan org nyer pun lain2....

cuma terjerut di ati... mungkin org luar akan lahar saya.....

sedangkan EX lama dah tak jumpa anak..dekat 2 thn..last jumpa anak masa saya ikut family mertua yg buat trip ke pulau ari tu.....
sepatutnya ambik peluang jumpa anak bila anak dtg... tapi dia tak teringin pun... tapi itu lah... kata kita... kata dia lain pulak...

anakanda pun dah umur 5 tahun... alhamdulillah.. sekolah PASTI...
dah pandai request nak mak masak apa...
dah pandai complaint...mak asyik bz....
special request ....mak belikan sy autobot satuuuuuuu jer.... beli sekotak rupanyer ada 3 autobot dlm nyer...patut la mahal...katanyer satuuuuuu jer.....


saya pun dah sambng kerja di tempat baru... di area saya blaja dulu...kes malas nak pindah rumah...
sebaik sahaja sambng perkhidmatan di kl... sy buat permohonan pindah ke daerah ini... alhamdulilah dipermudahkan... daerah lebih kecil...

insyaAllah bulan ni saya akan ke mahkamah shah alam untuk antar borg yg diambil tempoh hari..
ntah la... moga Allah beri saya kekuatan... semangat yg tak putus... hati yg lebih tenang.....

Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2018 04:31 PM | Show all posts
intishar replied at 1-3-2018 10:54 AM
assalammualaikum.....

ku lihat langit cerah di pagi ari... siapa tahu... hujan dipetang hari...
...

i ikut cerita ni dari dulu dulu lagi
semoga u kekal tabah untuk mengharungi semuanya
fight untuk nafkah anak
afterall, itu anak kandung dia.
dan i memang salut untuk ibu ibu yang kuat macam u ni
semoga dipermudahkan segala urusan
Reply

Use magic Report

Post time 2-3-2018 04:53 PM From the mobile phone | Show all posts
saya doakn tt terus kuat menghadapi hari hari mendatang
insyaAllah rezeki Allah akan datang juga
Reply

Use magic Report

Post time 29-3-2018 01:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Saya gigih habiskan baca thread ni satu malam. Semoga tt berjaya mendapat hak anak tt.
Reply

Use magic Report

Post time 9-10-2019 04:13 PM | Show all posts
dah lama xdengar kabar berita dari syar..

mesti dah beso anak dia kan..

harap2 dia & anak baik2 sj..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-10-2019 09:53 AM | Show all posts
delsmomm replied at 9-10-2019 04:13 PM
dah lama xdengar kabar berita dari syar..

mesti dah beso anak dia kan..

wassalam...

hai... lama nyer rasa tak menaip disini...

alhamdulillah.. anak dah beso.. dah nak sekolah thn depan...

dah anak teruna.. heheh...

terima kasih sebb masih ingat anakanda sy....
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.081193s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list