Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
31286
View
2500
Reply

✿✿ Talking Corner~KOPITIAM CAFE VERSION 20 ✿✿

 Close [Copy link]

Author: ciksurie       Show all posts   Read mode

Author
 Author| Post time 16-2-2014 02:01 PM | Show all posts
Noraslinda posted on 16-2-2014 02:00 PM
kita esok baru keje huhuhu..

monday blueslah esok

as...tgk citer yes boss daks..kat tibi 3 smlm
arinie ada lagi..pkl 6..tapi stgh jam jer
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-2-2014 02:02 PM | Show all posts
bianglala posted on 16-2-2014 02:01 PM
takde siapa ke yang ada contact number dia?

takder rasernyer
dia takdok fb


Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2014 02:02 PM | Show all posts
ciksurie posted on 16-2-2014 02:00 PM
lama tak nampak @encikotot
mana dia menghilang

dia cuti kawen kot hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2014 02:03 PM | Show all posts
bianglala posted on 16-2-2014 02:00 PM
ekeke.. kalau sekarang, mati hidup semula pun tak kuasa la nak sewa bilik camtu. boleh intai-intai ...

tu lah kan....dulu rilex jer...xde jadi kes apa pun..cuba klu skrg cm tu...abis la...

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-2-2014 02:03 PM | Show all posts




rindu pulak dkt dhia
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2014 02:04 PM | Show all posts
ciksurie posted on 16-2-2014 02:01 PM
monday blueslah esok

as...tgk citer yes boss daks..kat tibi 3 smlm

tak tgk pun novel dia ada baca..sape pelakon dia?
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2014 02:04 PM | Show all posts
qasehnuramy posted on 16-2-2014 02:03 PM
tu lah kan....dulu rilex jer...xde jadi kes apa pun..cuba klu skrg cm tu...abis la...

abis la.. sekarang ni pun kalau masuk fitting room, mesti fikir.. ada kamera ke dalam ni.. huhu.

Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2014 02:05 PM | Show all posts
ciksurie posted on 16-2-2014 02:02 PM
takder rasernyer  
dia takdok fb

susah jugak ya kalau takde seorag pun yang tau no fon dia...



Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-2-2014 02:06 PM | Show all posts
Noraslinda posted on 16-2-2014 02:02 PM
dia cuti kawen kot hehehe

kalu betoi cuti kawen..alhamdulillah
harap2x takderlah benda2x yg tak elok terjadi
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2014 02:06 PM | Show all posts
bianglala posted on 16-2-2014 02:04 PM
abis la.. sekarang ni pun kalau masuk fitting room, mesti fikir.. ada kamera ke dalam ni.. huhu.
...

betul2....jgn kata fitting room toilet pun sama jugak....

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-2-2014 02:07 PM | Show all posts
Noraslinda posted on 16-2-2014 02:04 PM
tak tgk pun novel dia ada baca..sape pelakon dia?

emma maeembong, fahrin ahmad, siti khariah, joyah
saper lagi..raja ema
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-2-2014 02:09 PM | Show all posts
bianglala posted on 16-2-2014 02:05 PM
susah jugak ya kalau takde seorag pun yang tau no fon dia...

tue lah yg musykil tue...
sbb jarang dia tak online
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2014 02:09 PM | Show all posts
ciksurie posted on 16-2-2014 02:06 PM
kalu betoi cuti kawen..alhamdulillah
harap2x takderlah benda2x yg tak elok terjadi

tu lah kan huhuuh..risau gak ni huuh
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2014 02:10 PM | Show all posts
qasehnuramy posted on 16-2-2014 02:06 PM
betul2....jgn kata fitting room toilet pun sama jugak....

kann.. ada yang kata boleh detect guna bluetooth..

Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2014 02:11 PM | Show all posts
ciksurie posted on 16-2-2014 02:09 PM
tue lah yg musykil tue...
sbb jarang dia tak online

harap-harap dia okay. maknanya dia pun tak contact number sesiapa la..

contoh kalau dia masuk hospital, nak bitau sesiapa pun, tak boleh.

Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2014 02:11 PM | Show all posts
ciksurie posted on 16-2-2014 02:07 PM
emma maeembong, fahrin ahmad, siti khariah, joyah
saper lagi..raja ema

ye ke mcm best je..
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2014 02:12 PM | Show all posts
qasehnuramy posted on 16-2-2014 02:06 PM
betul2....jgn kata fitting room toilet pun sama jugak....

qaseh ada fb tak heheeh
Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2014 02:12 PM | Show all posts
bianglala posted on 16-2-2014 02:10 PM
kann.. ada yang kata boleh detect guna bluetooth..

tu lah kan...bahaya betul la tech skrg ni...

Reply

Use magic Report

Post time 16-2-2014 02:12 PM | Show all posts
Noraslinda posted on 16-2-2014 02:12 PM
qaseh ada fb tak heheeh

xde as...qaseh xminat fb ni....

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 16-2-2014 02:16 PM | Show all posts
bianglala posted on 16-2-2014 02:11 PM
harap-harap dia okay. maknanya dia pun tak contact number sesiapa la..

contoh kalau dia masuk h ...

before dia menghilang tue...dia mc gaks
sbb demam...
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.089685s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list