Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
31448
View
2534
Reply

Talking Corner~KOPITIAM CAFE VERSION 18

 Close [Copy link]

Author: ip_lepat    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 8-2-2014 10:39 PM | Show all posts
ciksurie posted on 8-2-2014 10:38 PM
Esok...yer...kiter tepek gambar...curik gambar meksha @Tashu

baiklah. cari gambar best-best tau.

Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2014 10:40 PM From the mobile phone | Show all posts
yeepi_33 posted on 8-2-2014 10:12 PM
Ok. Borak aa eh..

Yeep nk g mana
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2014 10:40 PM From the mobile phone | Show all posts
Noraslinda posted on 8-2-2014 10:13 PM
yea dah ada umah bru

Da dinner as
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2014 10:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Korang jemput makan beger daging spesel
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2014 10:43 PM From the mobile phone | Show all posts
anniez08 posted on 8-2-2014 10:13 PM
hai lin.. slmt malam..

n wat pe?tgk anugerah meletop ke?
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2014 10:44 PM From the mobile phone | Show all posts
Malam Ni sape tido lambat... mohon teman kn iols nengok RM
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2014 10:45 PM From the mobile phone | Show all posts
intan_smsb posted on 8-2-2014 10:40 PM
Da dinner as

dah ni tgh tgk anugerah meletop
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2014 10:45 PM | Show all posts
bianglala posted on 8-2-2014 10:36 PM
ya betul. jadi, kena pilih partner yang sesuai sehati dan sejiwa.

Btul
Yang penting, orang yang sama2 pegi dengan kita tu
Bukan jenis yang asyik nak merungut jek
Lemah btul aku kalau ada partner mcm nie

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-2-2014 10:47 PM | Show all posts
@yeepi_33  meh le nyembang.
mcm tk sudi je lepak...
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2014 10:48 PM | Show all posts
ip_lepat posted on 8-2-2014 10:33 PM
sihat le jgk...
tkde le.. umah tkde tv

Takkanla umah xder tv
Mehla, amik tv umah aku nie
Ada pun tapi jarang bukak
Tuannya malas nak layan

Sihat, alhamdulilah
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2014 10:48 PM | Show all posts
honey_d7881 posted on 8-2-2014 10:45 PM
Btul
Yang penting, orang yang sama2 pegi dengan kita tu
Bukan jenis yang asyik nak merungut jek
...

lagi satu mesti tak kisah untuk jalan kaki. dan boleh toleransi. maksud aku. B nak pergi ke X. A tak berapa berkenan dengan X. tapi, A beralah dan tak kisah, asalkan lepas melawat X, B boleh pulak temankan A ke Y.

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-2-2014 10:50 PM | Show all posts
honey_d7881 posted on 8-2-2014 10:48 PM
Takkanla umah xder tv
Mehla, amik tv umah aku nie
Ada pun tapi jarang bukak

baiknye kao...

aku bkn kaki tv.
tggu world cup aje ni..
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2014 11:00 PM | Show all posts
bianglala posted on 8-2-2014 10:48 PM
lagi satu mesti tak kisah untuk jalan kaki. dan boleh toleransi. maksud aku. B nak pergi ke X. A t ...

Tu aku sokong
Mcm kita la kata soping bukan keutamaan
Tapi kalau partner kita kaki soping
Surela dia tu jadi keutamaan dia kan
Aku blh jer layan
Yang penting tolak ansur
Aku tak kisah ikut kehendak ko
Ko pun mesti tak kisah ikut kehendak aku
Penat, sonok biar sama2
Bukan 1 pihak jer

Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2014 11:01 PM | Show all posts
ip_lepat posted on 8-2-2014 10:50 PM
baiknye kao...

aku bkn kaki tv.

Baik tu takla
Biasa2 jek

Dah tu slalu tgk kat mana kalau umah xder tv?
Lepak mamak sampai pagi?
Bila world cup nya tu

Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2014 11:02 PM From the mobile phone | Show all posts
honey_d7881 posted on 8-2-2014 10:30 PM
Hello Intan
Miss u to darling

Kau keje kan esok.. bess blk kg
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 8-2-2014 11:03 PM | Show all posts
honey_d7881 posted on 8-2-2014 11:01 PM
Baik tu takla
Biasa2 jek

ada .. tapi aku tk tgk pun.
mmg bkn kaki..

klu tk silap.. penghujung mei kot, rasa2 aku je..
tapi biasanya bln jun.
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2014 11:05 PM | Show all posts
honey_d7881 posted on 8-2-2014 11:00 PM
Tu aku sokong
Mcm kita la kata soping bukan keutamaan
Tapi kalau partner kita kaki soping

kau minat muzium tak, D? dan tempat-tempat sejarah? aku tak berapa.. kalau muzium setem ke, muzium lilin, muzium kereta, macam bestlah juga kan.

Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2014 11:10 PM | Show all posts
intan_smsb posted on 8-2-2014 11:02 PM
Kau keje kan esok.. bess blk kg

Ha'ah esok keje
Balik kampung?
Best la walaupun tiap2 minggu balik
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2014 11:15 PM | Show all posts
ip_lepat posted on 8-2-2014 11:03 PM
ada .. tapi aku tk tgk pun.
mmg bkn kaki..

Faham faham
Lelaki nie jarangla nak jumpa yang suka tgk tv
Kalau 1000 orang, sorang baru jumpa kot
Tapi kalau time bola, remote diaorang pegang

Kalau Jun - Julai, bagusla
Tgk bola pagi2, then sahur terus
Senang
Reply

Use magic Report

Post time 8-2-2014 11:16 PM From the mobile phone | Show all posts
ip_lepat posted on 8-2-2014 10:37 PM
orait tan..

Sib baik ko o9 kan
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.080947s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list