Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
31461
View
2534
Reply

Talking Corner~KOPITIAM CAFE VERSION 18

 Close [Copy link]

Author: ip_lepat       Show all posts   Read mode

Post time 11-2-2014 05:27 PM | Show all posts
intan_smsb posted on 11-2-2014 05:25 PM
da abes pun rumah tu
da page 100

rumah baru nanti tajuk lain pulak yeee.. baiklah, nanti kita singgah.

Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2014 05:28 PM | Show all posts
honey_d7881 posted on 11-2-2014 05:25 PM
Hahahaha...
Even dah ada umah baru
Aku tetap nak balas kat sini sampai Yeep lock

kan.. hihi.. mana entah yeep..

rasanya dia nampak rumah ni dah terbakar.. cuma tak online je.

Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2014 05:28 PM | Show all posts
honey_d7881 posted on 11-2-2014 05:26 PM
Hahahahaha....
Banyak la ko punya ciri2 kan

betullll... tengok bod tu macam laid back je.. slow and steady..

Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2014 05:29 PM | Show all posts
intan_smsb posted on 11-2-2014 05:23 PM
lala ade gugel tak
kot2 jual online ker

macam tak pernah jumpa.. kalau skirt cotton pun okay.. yang plain kosong.

Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2014 05:40 PM | Show all posts
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2014 05:42 PM | Show all posts
intan_smsb posted on 11-2-2014 05:26 PM
aha aku la tu
jam tu ade org bagi
jam guess

Cantik
Aku berkenan jam kaler putih nie
Tapi tiap kali nak beli
Mata nie mesti blh terberkenan ngan kaler lain plak

Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2014 05:44 PM | Show all posts
bianglala posted on 11-2-2014 05:28 PM
kan.. hihi.. mana entah yeep..

rasanya dia nampak rumah ni dah terbakar.. cuma tak online je.
...

Jap lagi butang reply tak akan nampak yer
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2014 05:44 PM | Show all posts
bianglala posted on 11-2-2014 05:28 PM
betullll... tengok bod tu macam laid back je.. slow and steady..

Ko pun blh apa jadi mod umah tu
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2014 05:44 PM | Show all posts
anniez08 posted on 10-2-2014 09:47 PM
smlm da kasik.. xkan nk minta lagikk..

hehhe mestilah nak

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2014 05:46 PM | Show all posts
honey_d7881 posted on 11-2-2014 05:44 PM
Ko pun blh apa jadi mod umah tu

tapi aku pernah terbaca orang calonkan ko jadi mod baru ..

ke aku salah ek.

Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2014 05:47 PM | Show all posts
honey_d7881 posted on 11-2-2014 05:44 PM
Jap lagi butang reply tak akan nampak yer

lagi haru tengah reply, sekali tu.. dah locked.. perasaanya macam, kita berlari ke arah pintu palsu yang sebenarnya hanya dinding.

(amboi analogi aku).

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-2-2014 07:25 PM | Show all posts
NaylaArisha posted on 11-2-2014 04:37 PM
macam A850 lagi better erk

a'ah... 850 lagi baik.
820 cuma mp kamera lagi besor dari 850.


Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2014 07:28 PM | Show all posts
bianglala posted on 11-2-2014 05:46 PM
tapi aku pernah terbaca orang calonkan ko jadi mod baru ..

ke aku salah ek.

Hahahaha...
Ada2, aku perasan
Agaknya sebab dulu aku rajin buat conclusion citer yang aku baca kot
Skrang nie?
Mood nak baca mmg tak mai2

Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2014 07:29 PM | Show all posts
bianglala posted on 11-2-2014 05:47 PM
lagi haru tengah reply, sekali tu.. dah locked.. perasaanya macam, kita berlari ke arah pintu pals ...

Hahahaha...
Lain ayat2 orang yang pandai puisi nie
Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2014 07:31 PM | Show all posts
honey_d7881 posted on 11-2-2014 07:28 PM
Hahahaha...
Ada2, aku perasan
Agaknya sebab dulu aku rajin buat conclusion citer yang aku baca k ...

choppp.. ko ada Goodreads tak?

Reply

Use magic Report

Post time 11-2-2014 07:32 PM | Show all posts
honey_d7881 posted on 11-2-2014 07:29 PM
Hahahaha...
Lain ayat2 orang yang pandai puisi nie

jangan la cakap camtu. malu lak rasanya.
Reply

Use magic Report

Post time 18-2-2014 08:17 PM | Show all posts
ip_lepat posted on 11-2-2014 07:25 PM
a'ah... 850 lagi baik.
820 cuma mp kamera lagi besor dari 850.


happy birthday lepat!!



Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.078134s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list