CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

View: 13529|Reply: 78

Adam Sidhu yang dulu pernah tipu Raja Azmi dilaporkan dah kena tangkap

[Copy link]
Post time 4-2-2014 09:39 AM | Show all posts |Read mode
Adam Sidhu yang dulu pernah menipu penerbit Raja Azmi dilaporkan dah kena tangkap polis di The Curve. Kini diberitakan sedang ditahan di Balai Polis Mutiara Damansara.
Read more at http://web.stagram.com/p/647743875845528476_643397



tengok komen2 kat insta Budiey, ramai gila retis kena tipu ngan mamat Adam Davin ni.. kawan iols yg bukan retis pun nyaris ditipu..
ilmu apa dia pakai ntah.. skang dah kena tangkap

antara komen2 kat insta budiey..


[@] zoeyrahman @budiey Sy dan rakan2 lain hampir kene tipu ngan dia jgk  11h
[@] asfanshah Dia hampir menipu saya utk program ke brazil... Hahhaaaa lwklahhh  11h
[@] salamiah_hassan Oh my! Ini yg dia kata bapak dia owner of Gulatis. @budiey  11h
[@] sherryibrahim I pun kenal die ! Die mengaku die cabin crew but gosh he knws everything about crew life .. Finally ..  11h
[@] sazrinaizul Abg @budiey model2 juga pernah ditipu oleh mamat ni yg lebih dikenali sbg Davin. Konon dia wakil international agency yg akan adakan show bersama Tyra Banks..hahaha   10h
[@] ryzane ehh dia kata kakak dia kavita sidhu lar.. ayooo yoo  10h
[@] aisrashid I xpasti babe. Dia ada add I guna no acc davinsidhu88 the new one. Time tu I realised dia dh terlepas babe. Lepastu td my fren bgtau dia dh kene tangkap balik. Tah mgkn ada org jamin dia kot! @budiey  10h
[@] marshamilan @budiey i kenal dia jg! Ish ish ish dia ni xreti2 lg taubat  10h
[@] adeazura Dia jd extra dlm ariana rose yg jd mc masa majlis lelong tu kan. Macam kayu jer berlakon. Hehehe @budiey  10h
[@] jerryikman My friend kena con minggu lepas before CNY. RM3K ditipu mangkuk sial nie. Adik Kavitha Sidhu konon. @budiey  10h
[@] handphone4sale Yup tadi ada polis dtg curve and everything dia tipu our money and phones at e@curve last week and few more shops... We all know about this after iqram dinzly come over at our booth and tell us about this. Hope he will get a true punishment. @budiey  10h
[@] hefnysahad sedih kerna buku limaku xsempat singgah di hidungnya cc: @asfanshah @handsomeasniggaz @zoeyrahman  10h
[@] hajizil @sazrin @rajaazmi @marlia_zulamran @fendilondon @fahrinahmad_fa @shatillamelvin dia tipy ada tiketbairasia murah ...kami kana dekat 5 ribu lebih..  10h
[@] asfanshah Aku bngang dia siap bagi salam lah... Mempergunakan Islam @hefnysahad  10h
[@] fizoomar Owhhh..i know him.die pernah nak cube deal something wth me n claimed himself as cabin crew n model n bla bla bla..finally..nah amik ko.good job  9h
[@] bettyrahmad Me and my sisters kenal dia masa teater Bahayanya wanita. Dia dah tipu kak umi dia hilangkan diri hehe. Kesian i rasa dia mental la abg.  9h
[@] ainaliza @budiey @rajaazmi OMG!!! I met him and had minum teh session...dia cakap dia international model...kekononnya adik Kavitha Kaur who happens to be my ex school mate..I percaya bulat2 sbb dia cakap dia nak bwk Shah Rukh khan bagai..hadoiiii  9h

dan banyak lagi komen2 kat situ

Video dari Metro - org buat report pasal mamat ni
Last edited by avrilizana on 5-2-2014 01:35 AM

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-2-2014 09:46 AM | Show all posts
tipu apa..ce bg detail skettt
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2014 09:46 AM | Show all posts
Dia ni retis jugak ke?
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2014 09:47 AM | Show all posts
aku pernah baca tapi aku lupa dia ni pernah tipu apa?
dia ni pun pernah menipu artis mana tah yg baru nak kawen tu...
ala..time cam gini plak aku tak dpt nak recall..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-2-2014 09:48 AM | Show all posts
AthirahRahmat posted on 4-2-2014 09:46 AM
Dia ni retis jugak ke?

masa yg kecoh Raja Azmi kena tipu dgn dia dulu masa tu dia claim diri dia retis baru / model international.. baru2 ni ada yg kata dia berlakon extra dlm Ariana Rose.. mcm2 dia claim diri, agensi model la apa lah.
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-2-2014 09:50 AM | Show all posts
beatgirlX posted on 4-2-2014 09:47 AM
aku pernah baca tapi aku lupa dia ni pernah tipu apa?
dia ni pun pernah menipu artis mana tah yg ba ...

macam2 dia tipu.. dia ckp dia adik Kavitha Sidhu la, bapak dia kaya la, umah besar, ada Beemer bagai, tp tak reti bawak. LOL. dari ke retis sampai ke model, produser, manager segala semua dia cuba tipu. dgn kwn iols dia cuba nak bagi tiket flight free n bawak gi bercuti. giler!
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2014 09:51 AM | Show all posts
time dulu RA pun nk 'try' dgn dia ngak...............buat stok anak ikan kot
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2014 09:53 AM | Show all posts
yg iols ingat dia tipu konon dia ni anak taukey Jakel... Last edited by RatuDunia94 on 4-2-2014 09:57 AM

Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-2-2014 09:54 AM | Show all posts
avrilizana posted on 4-2-2014 09:50 AM
macam2 dia tipu.. dia ckp dia adik Kavitha Sidhu la, bapak dia kaya la, umah besar, ada Beemer bag ...

dasat ar...mulut mesti manis gaban ni..
kalau dak macamana la drg bleh nak terpedaya...
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2014 09:56 AM | Show all posts
apa penipuan dia sampai kena tangkap ni
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 4-2-2014 09:57 AM | Show all posts
dah update beberapa komen2 kat insta budiey sebagai pencerahan..
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2014 09:57 AM | Show all posts
mulut manis ke dia nih ?
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2014 10:05 AM | Show all posts
selama nie hidup kerja menipu jek..
tipu sana tipu sini
itu jek la kerja ko kan adam
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2014 10:24 AM | Show all posts
at last padan muke ko
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2014 10:26 AM | Show all posts
takkan mengaku jd adik kavita sidhu sampai kena tangkap polis kot.

Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2014 10:29 AM | Show all posts
memula tengok i ingat chef adu..haha
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 4-2-2014 10:39 AM | Show all posts
Kena tangkap jugak dia ni ye. Sepandai2 tupei melompattttt
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2014 10:45 AM From the mobile phone | Show all posts
sweet talker...
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2014 10:46 AM | Show all posts
tipu duit ja ka?
tipu apam?
Reply

Use magic Report

Post time 4-2-2014 10:46 AM | Show all posts
avrilizana posted on 4-2-2014 09:48 AM
masa yg kecoh Raja Azmi kena tipu dgn dia dulu masa tu dia claim diri dia retis baru / model inter ...

yg jadik mc tergagap2 cakap tu ropenye....


Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

29-11-2022 11:30 PM GMT+8 , Processed in 0.116033 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list