Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1383
View
3
Reply

(Ask) Assigment Help

[Copy link]

Author: erysam       Show all posts   Read mode

Author
Post time 1-2-2014 03:07 PM | Show all posts |Read mode
Salam semua. Aku ade nak kena buad satu assigment tapi aku masih x paham nak buad mcm mana. Harap2 spe yang tau boleh ajar den

Song Review

Choose one song and provide a summary of the song by relating with any of Communication Theory(Uncertainty Reduction Theory). Provide detailed explanation including all important elements in the theory. It should include:

- An introduction (Song & Theory chosen)
- Reason of song chosen
- Explanation
- Conclusion



Ni assigment yang aku kena buad !. X paham mcm mana nak buad
Reply

Use magic Report

Post time 1-2-2014 10:06 PM From the mobile phone | Show all posts
Awak x tahu nak buat assigment review yer.. senang jer.. mula2 awk kenalpasti teori komunikasi..(sy x tau sbb bkn bidang ni) ... pastu.. cari lagu yg boleh dikaitkan ngan teori tu... yg menarik.. pastu.. gorengla... bagi pendapat tentg lagu and teori komunikasi yg wujud dlm lagu tu...

review plg best buat.. just bg pendapat kita menggunakan teori yg betul...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 3-2-2014 01:12 PM | Show all posts
Nk paham pasal theory tu yang susah
Reply

Use magic Report

Post time 6-2-2014 08:02 PM | Show all posts
Mudah nye la assignment ko. Kalo aku la, dengan gembiranya aku buat assignment tu
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.078535s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list