Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
4778
View
2
Reply

Mencari Bengkel Servis Kereta

[Copy link]

Author: beyou       Show all posts   Read mode

Author
Post time 26-1-2014 11:24 PM | Show all posts |Read mode
Hello
Saya dah menetap di Kudat for first time in Sabah..
so saya nak mintak sesiapa yang tahu di mana untuk mendapat servis kereta bagi proton BLM flx saya..
takut kena tipu / cas yang terlampau mahal..
sbb sebelum ni di semenanjung tak follow up servis di proton centre..
di mana area yang bagus sekali servis di Kudat - KK?

tq
Reply

Use magic Report

Post time 21-2-2014 09:16 AM | Show all posts
lebih baik u servis saja d kudat tue..sbb KK - Kudat ambil masa 2 jam lebih
so x berbaloi u amtar servis kereta d KK.
tp jk u stay d KK memang ader lahh
n boleh aku rekoment kan
Reply

Use magic Report

Post time 9-3-2017 02:18 PM | Show all posts
Jom servis aircond kereta bersama kami
Jangan risau kami sedia membantu anda.
Servis aircond semua jenis kenderaan..
Untuk pertanyaan sila call@ 017-2088562-KELLY,  Hanya whatsapp "018-3775345
Kami bertempat di subang jaya. (USJ 1)
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.076461s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list