Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
32735
View
2519
Reply

Talking-talkingCorner ~ KOPITIAMKAFE~VERSION 12

 Close [Copy link]

Author: tari       Show all posts   Read mode

Post time 6-1-2014 09:19 PM From the mobile phone | Show all posts
honey_d7881 posted on 6-1-2014 08:45 PM
Yeyyyyyyyyyyyyyyyyy
Tahniah, tahniah Lin
Meh blanja aku Subway

hai honey ala subway je yg len x nak ke hehe
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2014 09:21 PM | Show all posts
tari posted on 6-1-2014 08:58 PM
lala.........
tari nk beli vokal a...

ting! RM30.

ada dua A.

_ _ _ A _   _ A _ _



Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2014 09:22 PM | Show all posts
intan_smsb posted on 6-1-2014 09:01 PM
Hehehe da lama xde racangan tu kn

kat astro pun dah takde ek... best kan.. kadang geram sebab orang kat studio tak nampak , tapi kita kat rumah dah tau.

Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2014 09:28 PM From the mobile phone | Show all posts
intan_smsb posted on 6-1-2014 08:43 PM
Camne nak amek

intan dah ajk ke nay men futsal tu..lupa lah nak ajk td busy td huhu
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2014 09:35 PM From the mobile phone | Show all posts
bianglala posted on 6-1-2014 09:22 PM
kat astro pun dah takde ek... best kan.. kadang geram sebab orang kat studio tak nampak , tapi kit ...

Lala mesti cepat ... lala genius
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2014 09:35 PM From the mobile phone | Show all posts
Noraslinda posted on 6-1-2014 09:28 PM
intan dah ajk ke nay men futsal tu..lupa lah nak ajk td busy td huhu

Maen futsal tu nay x leh g malam la
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2014 09:36 PM | Show all posts
Noraslinda posted on 6-1-2014 09:19 PM
hai honey ala subway je yg len x nak ke hehe

Cukup la tu
Mak aku kata
Jangan tamak2
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2014 09:37 PM From the mobile phone | Show all posts
intan_smsb posted on 6-1-2014 09:35 PM
Maen futsal tu nay x leh g malam la

tu lah malam kan mesti hbs lewat kan
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2014 09:38 PM | Show all posts
tari posted on 6-1-2014 08:56 PM
misi merobohkan rumah berjaya

Ok
Misi seterusnya
Nak robohkan umah saper plak?
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2014 09:39 PM | Show all posts
intan_smsb posted on 6-1-2014 08:52 PM
Hai jempot masok

Tak jemput pun aku masuk ok
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2014 09:39 PM From the mobile phone | Show all posts
honey_d7881 posted on 6-1-2014 09:36 PM
Cukup la tu
Mak aku kata
Jangan tamak2

ye ke bgus2 jimat duit..ni honey madu ke?hehe duk mana?
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2014 09:42 PM | Show all posts
tari posted on 6-1-2014 08:56 PM
misi merobohkan rumah berjaya
honey_d7881 posted on 6-1-2014 05:31 PM
Hopefully apa yang dah jadi
Buat kita makin baik
In sha Allah

ikut resam padi
makin tunduk makin berisi


Nie dari umah lama
Aku nak balas jugak

Btul
Bukan makin berisi
Jalan mendongak ke langit

Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2014 09:43 PM | Show all posts
tari posted on 6-1-2014 08:56 PM
misi merobohkan rumah berjaya
honey_d7881 posted on 6-1-2014 05:34 PM
Lambat sikit ari nie
Kul 6
Ok2

insyaalah...
aku tunggu ko mlm ni

Yeyyyyyyyyyyyyyyyy
Jumpa lagi kita malam nie
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2014 09:46 PM | Show all posts
saya tujukan lagu ni untuk kawan-kawan yang sedang online.

Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2014 09:49 PM | Show all posts
intan_smsb posted on 6-1-2014 08:52 PM
Hai jempot masok
honey_d7881 posted on 6-1-2014 05:24 PM
Pm la Cik Intan sayang
Dah kenapa nak publish nombor kat sini

Seyes ke ni... kite nak pm awak ni no kite ni... awak ada wasap nk tgk muka awak

Dah simpan dah no dalam phone
Ada w/app tapi phone skrang nie tak blh nak terlibat ngan benda2 tu
So, kalau ko w/app pun aku tak balas, ko jangan marah plak
Bukan kehendak aku nak mcm tu
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2014 09:50 PM From the mobile phone | Show all posts
Baru lps makan telor separoh masak tp x menjadi la pulak berketoi bese wat yg versi cair tu sekali hirup je da abes..

Anak ai yg kecit makan telor tu sampai menjilat mangkok aiishhh peminat tegar betul
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2014 09:51 PM | Show all posts
intan_smsb posted on 6-1-2014 08:52 PM
Hai jempot masok
honey_d7881 posted on 6-1-2014 05:24 PM
Ko kan ada target
Mmg rugi la kan

Tu la lg 7000 point ahhh bcenta aku nk cr tacang oit

Dah tak lama tu
Kejap jer kot mesti dapat punya
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2014 09:52 PM | Show all posts
intan_smsb posted on 6-1-2014 08:52 PM
Hai jempot masok
honey_d7881 posted on 6-1-2014 05:19 PM
Aku ingat aku salah cakap

Kau betul cakap.. aku yg salah ckp

Xper
Aku faham2
Benda kecik jek
Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2014 09:56 PM | Show all posts
Noraslinda posted on 6-1-2014 09:39 PM
ye ke bgus2 jimat duit..ni honey madu ke?hehe duk mana?

Madu bukan aku kot
Sebab aku tak suka madu

Aku kat JB nie
Ko kat mana? KL?

Reply

Use magic Report

Post time 6-1-2014 10:02 PM | Show all posts
honey_d7881 posted on 6-1-2014 09:56 PM
Madu bukan aku kot
Sebab aku tak suka madu

aku kat pj je..taman medan tau kan?hehe
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.087317s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list