Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
36162
View
2519
Reply

Talking-talkingCorner ~ KOPITIAMKAFE~VERSION 12

 Close [Copy link]

Author: tari       Show all posts   Read mode

Post time 7-1-2014 08:37 PM | Show all posts
intan_smsb posted on 7-1-2014 08:28 PM
Weh ko skrg buka porem pki hp or lappy

Pakai komputer
Naper Intan?

Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2014 08:37 PM | Show all posts
tari posted on 7-1-2014 08:27 PM
hebat mkn tgh smpi ke mlm.
kalau da ada bekalan mkn kira oklah tu..
aku suka gak mkn auntie N. t ...

Maybe sebab tengahari tu aku makan banyak kot
Xperla
Aku makankan tuk ko ek
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2014 08:38 PM | Show all posts
intan_smsb posted on 7-1-2014 08:25 PM
Ooo igt kan phone tu rosak ker hapa

Tak rosak pun
Cuma malas sebab touch skrin
Payah kalau nak sms time drive
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-1-2014 08:39 PM | Show all posts
honey_d7881 posted on 7-1-2014 08:25 PM
Hahahahaha...
Kalau dia pun, aku ok jek
Sebab hal keje dia aku tak masuk campur Tari

D kita lupakan hal tu
yg penting kita Njoy
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-1-2014 08:41 PM | Show all posts
honey_d7881 posted on 7-1-2014 08:25 PM
Ok
Aku suka jadi orang pes nie

yes.. sape pun suka bila jd  pes
x kira dlm apa bidang pun...betul x


Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2014 08:41 PM | Show all posts
Noraslinda posted on 7-1-2014 08:34 PM
oh ye ke hehhe..ok lah tu..study apa kat sana?

Amik deg
Dah tua2 baru nak sambung balik kan
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-1-2014 08:42 PM | Show all posts
intan_smsb posted on 7-1-2014 08:26 PM
Tb 3 la kan.. x tgk la.. bes ke cete tu

a'ah tv3..
mcm best yu..
esok try yu tgk
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-1-2014 08:43 PM | Show all posts
intan_smsb posted on 7-1-2014 08:27 PM
U pki hp ke pki lappy skrg ni

td hp...
skrg lappy.. nape wehh

oitt yu dh tuka lagi e h
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-1-2014 08:44 PM | Show all posts
intan_smsb posted on 7-1-2014 08:29 PM
Igtkn da abeh td

ni ai bagi lagi.........
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-1-2014 08:45 PM | Show all posts
intan_smsb posted on 7-1-2014 08:29 PM
Wahai adek @azrain98 kamo bz ke? Sekolah da buka ye

wehh rindu kat anak hekan kah....
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2014 08:45 PM | Show all posts
honey_d7881 posted on 7-1-2014 08:41 PM
Amik deg
Dah tua2 baru nak sambung balik kan

tu lah kita mcm nak sambung study tapi takut otak ni lemau je hehe
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2014 08:46 PM From the mobile phone | Show all posts
honey_d7881 posted on 7-1-2014 08:37 PM
Pakai komputer
Naper Intan?

Bley tlg nengokkN tk aku ada tepek pica kt bod luar negara Momod yeep yg buka tajuk lubuk cheese blh tk tgkkn pica yg aku tepek kt last page tu mjadik tak
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2014 08:46 PM | Show all posts
tari posted on 7-1-2014 08:41 PM
yes.. sape pun suka bila jd  pes
x kira dlm apa bidang pun...betul x

Btul
Tapi tgk jugak
Kalau pes tapi guna cara kotor
Takmo aku
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-1-2014 08:47 PM | Show all posts
honey_d7881 posted on 7-1-2014 08:31 PM
Tu la
Tapi skrang dah rasa mengantuk Tari

kalau ko dh ngantuk tido la..
mlm td kan ko tido lewat
nanti bila ko xleh tido masuk sini blk
rasanya aku tido lewata mlm ni
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2014 08:47 PM | Show all posts
tari posted on 7-1-2014 08:39 PM
D kita lupakan hal tu
yg penting kita Njoy

Hahahahaha...
Karang dia tau kita mengumpat dia plak

Apa citer malam nie?
Ko layan Ariana Rose tak?

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-1-2014 08:48 PM | Show all posts
Noraslinda posted on 7-1-2014 08:33 PM
tu lah dah sihat sikit huhhu

alhamdulillah... kesihatan diri kena jaga lin
sakit ni xde sape boleh tolong kita, kita sorang yg menanggungnya..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-1-2014 08:51 PM | Show all posts
honey_d7881 posted on 7-1-2014 08:36 PM
Wah!!!!!
Ok2
Kalau bgtau skrang pun xper

haha...masa tu aku panggil ko kat umah lain
ko pasan x ...dia la tu
Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2014 08:51 PM | Show all posts
tari posted on 7-1-2014 08:47 PM
kalau ko dh ngantuk tido la..
mlm td kan ko tido lewat
nanti bila ko xleh tido masuk sini blk

Xper
Aku ok lagi
Nanti kalau aku lemau
Aku bgtau ko yek

Bila aku baring
Mata nie taknak pejam plak
Tu yang bangun balik
Jenguk kat sini

Reply

Use magic Report

Post time 7-1-2014 08:52 PM | Show all posts
Noraslinda posted on 7-1-2014 08:45 PM
tu lah kita mcm nak sambung study tapi takut otak ni lemau je hehe

Kalau ko dah mula
Mesti lemau pun ko redah jek
Mcm aku
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 7-1-2014 08:52 PM | Show all posts
honey_d7881 posted on 7-1-2014 08:37 PM
Maybe sebab tengahari tu aku makan banyak kot
Xperla
Aku makankan tuk ko ek

tghari td ko melantak apa...
kenyang smpi mlm hehe
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2020 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
Advertise with us
Quick Reply To Top Return to the list