Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
1948
View
1
Reply

PJJ UKM (Bantuan diperlukan)

[Copy link]

Author: aiskrimpelangi       Show all posts   Read mode

Author
Post time 31-12-2013 11:04 AM | Show all posts |Read mode
Assalamualaikum

Korang, aku nak mintak tolong guide kan pjj untuk sambung di ukm dalam bidang sains sosial.

aku ada diploma and nak sambung degree tp aku pening tak tau macammana. call ukm dieorang tak menjawab soalan kata kena tunggu upu la apa,
tak habis tanya lagi dah letak. sedih iols.

macammana nak daftar ye? tolonggg kalau ada yang tahu info.

Reply

Use magic Report

Post time 28-1-2014 12:49 PM | Show all posts
selalunya dia bagi borang permohonan dalam bentuk pdf...awak try cari kat laman web ukm...

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.078850s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list