CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT
Search
Carian Terbanyak:
View: 2950|Reply: 13

[Dunia] GAZA DISERANG LAGI

[Copy link]
Post time 24-12-2013 11:29 PM | Show all posts |Read mode
Terkini | Gaza diserang oleh beberapa roket dari jet F16. Berita lanjut akan dilaporkan. Doakan! - Aqsa Syarif.
Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 24-12-2013 11:31 PM | Show all posts
dah boleh start boikot mekdi ke tak ni?
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2013 12:49 AM | Show all posts
Kassim_Patalon posted on 24-12-2013 11:31 PM
dah boleh start boikot mekdi ke tak ni?

ala org gaza berpusu pusu beli mekdi kat mesir lalu bawah tanah

Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2013 12:58 AM | Show all posts
Baik sangat ke palastin ni? Yang datang sini ramai jer yang buat taik.
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2013 01:43 AM | Show all posts
Babai posted on 25-12-2013 12:58 AM
Baik sangat ke palastin ni? Yang datang sini ramai jer yang buat taik.

sejak bila ko join aku jadi pengkritik orng arab palastin ni?? lol
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2013 01:45 AM | Show all posts
pakwetizzaqyah posted on 25-12-2013 01:43 AM
sejak bila ko join aku jadi pengkritik orng arab palastin ni?? lol

Bukan palastin jer. Ereb2 lain pun ramai jer yang perangai celaka.
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2013 01:48 AM | Show all posts
Selayaknyalah, Elohim bayar cash sahaja pada ummah ini. Doa orang terniaya termakbul katanya, sekarang ini Elohim sudah makbul terus.
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2013 01:53 AM | Show all posts
Kassim_Patalon posted on 25-12-2013 12:31 AM
dah boleh start boikot mekdi ke tak ni?

Bukan mekdi jah, KFC pun harus di boikot, katanya sekali makan mekdi peluru akan di lancarkan dekat kanak2 palestin maha suci.

KFC pulak tak boleh makan sebab takut esok mati terkebil2 tak leh baca ayat suci.
Menggigil akak ketakutan setiap kali mahu makan KFC.





Reply

Use magic Report

ADVERTISEMENT
Post time 25-12-2013 01:57 AM From the mobile phone | Show all posts
BurningTimes posted on 25-12-2013 01:53 AM
Bukan mekdi jah, KFC pun harus di boikot, katanya sekali makan mekdi peluru akan di lancarkan deka ...

Dimanakah silapnya kak asyik Gaza saja yg kene ... Ummah Palestin di Tebing Barat aman jah sambut Krismas ... mahmoud Abas pun aman kah menyambut bersama si Gereja Nativiti ... tarikh lahir Nabi Isa Sejahtera keatasnya bukan ?
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2013 02:20 AM From the mobile phone | Show all posts
Teruskanlah persendakan kesengsaraan saudara kita sendiri. Esok dh kene batang idung sendiri baru tau
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2013 02:22 AM | Show all posts
Dah kena batang hidung sendiri, tunggu Palestin pulak boikot Mekdi, KFC bagai
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2013 05:51 AM | Show all posts
Bedah.Cun posted on 25-12-2013 02:22 AM
Dah kena batang hidung sendiri, tunggu Palestin pulak boikot Mekdi, KFC bagai

takkannya kena batang hidung sundri kak, tanah yerushalaiyim dan masjidil aqsa bukan terletak di sungai gombak, elohim pun mana reti sebut nama malaysia, sikit-sikit pelesitin, sikit-sikit pelesitin, ummah moslem lain dekat selatan thai, rohingya, iRaq, ada elohim peduli?

tak habis-habis hadis pelesitin ke hulu hadis pelesitin ke hilir, kirim salam lah elohim nak sebut nama mulaysia
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2013 05:55 AM | Show all posts
BurningTimes posted on 25-12-2013 01:53 AM
Bukan mekdi jah, KFC pun harus di boikot, katanya sekali makan mekdi peluru akan di lancarkan deka ...

akak berasa pelik dengan ummah suci yehudi zionis rahmatullah tahun 2013 nim
selalu bulan muharram bulan Allah haramkan berperang ni, ummah suci yehudi membedil ummah palestina bukan?
ini dah masuk bulan Safar pun, malah dah tengah sambut hari kelahiran Nabi Yesus Kristus A.S. pun, baharu terfikir nak bedil ummah Gaza.

akak udah tak sabar nak boikot mekdi ni, dah jadi upacara tahunan sebegitu, asal bulan muharram jah mulalah meratib penderitaan ummah palestina sebegitu, tahun ni tergendala sikit kalendar akak nak boikot mekdi, terlajak sebulan sebegitu, habis lari bajet akak tahun nim.
harap-harap tahun hadapan, ummah suci yehudi zionis rahmatullah betul-betul membedil ummah palestina tepat-tepat dalam muharam, bukan tangguh beri peluang hingga bulan safar.
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2013 05:59 AM | Show all posts
AbukRokok posted on 25-12-2013 12:49 AM
ala org gaza berpusu pusu beli mekdi kat mesir lalu bawah tanah

punyalah ummah mulaysia gegeh boikot mekdi ke hulu boikot mekdi ke hilir, ujung-ujung ummah pelesitin sundri pelahap mekdi
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT

ADVERTISEMENT

Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

12-8-2022 08:13 AM GMT+8 , Processed in 0.106617 second(s), 25 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list