CARI Infonet

 Forgot password?
 Register

ADVERTISEMENT

12Next
Return to list New
View: 8842|Reply: 23

BULAN TIADA MADU

[Copy link]
Post time 23-12-2013 08:42 PM | Show all posts |Read mode
telefilm kat tv9 now...

pelakon kamal adli, pelakon pompuan ni aku tak kenal...Dian p.ramlee, jalaluddin Hassan, Susan manen...

terbitan filmscape...


best gak...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 23-12-2013 09:35 PM | Show all posts
Bingkak...Bingkak la bibir I

seriusly buat aku gelak
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2013 09:34 AM | Show all posts
chaoyunjie posted on 23-12-2013 09:35 PM
Bingkak...Bingkak la bibir I

seriusly buat aku gelak



aku pun gelak2 smlm..bingkak..bingkak
upanya dia nk ckp bengkak..kakka

ending dia mcm mana?
smlm tukar projek memikat suami lak
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-12-2013 10:00 AM | Show all posts
akudancinta posted on 24-12-2013 09:34 AM
aku pun gelak2 smlm..bingkak..bingkak
upanya dia nk ckp bengkak..kakka

ending dia semalam pompuan tu masuk gua tempurung sorang-sorang...kebetulan ada gegeran kecil, so si imran tu terus ke sana konon nak selamat kan wife dia...

dalam gua tu, si luna tak sengaja jatuh kan gambar-gambar lama masa depa kecik..baru la terbukak citer yang sebenarnya si luna ada hati ngan imran masa depa kecik lagi...

by the way pelakon pompuan yang jadi luna tu aisya hasnaa...adik chef anis nabilah...



Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2013 10:04 AM From the mobile phone | Show all posts
Laaaaa. Smlm kah? Tlepas lak. Mest drama filmscape ala2 kelam gitu. Tp, iols suka jek.
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2013 10:05 AM From the mobile phone | Show all posts
Laaaaa. Smlm kah? Tlepas lak. Mest drama filmscape ala2 kelam gitu. Tp, iols suka jek.
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2013 10:05 AM | Show all posts
akudancinta posted on 24-12-2013 09:34 AM
aku pun gelak2 smlm..bingkak..bingkak
upanya dia nk ckp bengkak..kakka

lagi satu TIMPAT...

mula2nya aku ingatkan dia nk ckp theme park....
rupa2nya TEMPAT....



Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2013 10:10 AM | Show all posts
nevberg posted on 24-12-2013 10:00 AM
ending dia semalam pompuan tu masuk gua tempurung sorang-sorang...kebetulan ada gegeran kecil, so  ...

oo..patutla aku tgk mcm familiar je muka dia
adik chef anis upanya.comel jek
dia berlakon ok gak la kan.x la kayu

happy endingla kiranya
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


 Author| Post time 24-12-2013 10:12 AM | Show all posts
hijau88 posted on 24-12-2013 10:05 AM
Laaaaa. Smlm kah? Tlepas lak. Mest drama filmscape ala2 kelam gitu. Tp, iols suka jek.

aku okay je ngan filmscape punya product.

tu yang layan jugak...

lagipun astro langsung satu rancangan pun xbest...
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2013 10:12 AM | Show all posts
chaoyunjie posted on 24-12-2013 10:05 AM
lagi satu TIMPAT...

mula2nya aku ingatkan dia nk ckp theme park....


kau ckp ni baru aku paham
timpat ke..ingtkn dia ckp theme park
pastu aku tgk laki dia x pegi pun theme park
cheh..
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-12-2013 10:15 AM | Show all posts
akudancinta posted on 24-12-2013 10:10 AM
oo..patutla aku tgk mcm familiar je muka dia
adik chef anis upanya.comel jek
dia berlakon ok gak ...

aku terlepas nak tgk para pelakon dia masa start tu..jenuh la aku google sapa pelakon...langsung takde...

dah nak habis aku ingat adik anzalna nasir...dah betul-betul habis tgk kredit, rupanya adik anis nabilah....

English dia cam best je...dan menjadi jugak la pelat dia tu...





Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2013 10:28 AM | Show all posts
best la cite ni..
suka tgk part gaduh..
terfikir gak kt mana hotel diorang nginap ni..
rupanya kt putrayajaya..
padahal g melancong kt kellie castle & gua tempurung kt perak tu..
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2013 03:39 PM | Show all posts
citer tu lawak la... memang kena ngan kamal adli yg ala kelam kabut gitu.. lakonan ok la, tak kayu kayan
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 24-12-2013 04:27 PM | Show all posts
haisanor posted on 24-12-2013 03:39 PM
citer tu lawak la... memang kena ngan kamal adli yg ala kelam kabut gitu.. lakonan ok la, tak kayu k ...

aku tgk pun sebab ada kamal adli...hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2013 05:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Kelakar la pandai gak lelaki tu berlakon gatal2 miang... comel je dia ckp sorg2
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2013 09:32 PM | Show all posts
akudancinta posted on 24-12-2013 10:12 AM
kau ckp ni baru aku paham
timpat ke..ingtkn dia ckp theme park
pastu aku tgk l ...

aku rasa kedua2nya ada chemistry...kamal adli dgn awek tu...itu adik cheif anis ke???
serius aku mmg x dpt beza antara chef anis dgn adik2nya...sejibik je


aku igatkan cerita bersiri...owh drama kejap je...
Reply

Use magic Report


ADVERTISEMENT


Post time 24-12-2013 09:33 PM | Show all posts
yg menghairankan aku...orang2 tua yg gi melawat hutan tu...
gigih betul...dh bertongkat ada hati nk buat tour dlm hutan
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2013 12:46 AM | Show all posts
chaoyunjie posted on 24-12-2013 01:32 PM
aku rasa kedua2nya ada chemistry...kamal adli dgn awek tu...itu adik cheif anis ke???
serius aku  ...

yup2..
adik chef anis
aisya hasnaa...byk gak dia belakon..suara pon sedap...
mula perasan lakonan dia masa cerita josiah hogan belakon tp xigt tajuk...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-12-2013 11:45 AM | Show all posts
chaoyunjie posted on 24-12-2013 09:32 PM
aku rasa kedua2nya ada chemistry...kamal adli dgn awek tu...itu adik cheif anis ke???
serius aku  ...

aku pun risau gak kalau citer tu bersiri...malas nak ikut...

tgk info 2 jam...so aku layan la...
Reply

Use magic Report

 Author| Post time 26-12-2013 11:46 AM | Show all posts
agnesia posted on 26-12-2013 12:46 AM
yup2..
adik chef anis
aisya hasnaa...byk gak dia belakon..suara pon sedap...

ooo..ada berlakon citer lain...aku baru tgk citer tu..

tapi bagus la dia berlakon....aku suka...
Reply

Use magic Report

12Next
Return to list New
You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

 

ADVERTISEMENT



 

ADVERTISEMENT


 



ADVERTISEMENT



ADVERTISEMENT


Mobile|Archiver|Mobile*default|CARI Infonet

27-1-2023 01:44 PM GMT+8 , Processed in 0.334780 second(s), 42 queries .

Powered by Discuz! X3.4

Copyright © 2001-2021, Tencent Cloud.

Quick Reply To Top Return to the list