Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
tularsuara
Search
110054
View
152
Reply

Lelaki suka wanita pipi tembam?

[Copy link]

Author: keladi_merah       Show all posts   Read mode

Post time 26-12-2013 07:44 AM From the mobile phone | Show all posts
winsonyu posted on 26-12-2013 12:57 AM
I suka pipi tembam yg ade lesung pipi jugak....cute gila

Eh....perempuan tembam memang lah air  ...

Cett. I want to see then only I believe. Keke.
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2013 08:42 AM | Show all posts
pipi aii tak tembam....


not that anyone cares



Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2013 10:22 AM | Show all posts
chazey posted on 26-12-2013 07:44 AM
Cett. I want to see then only I believe. Keke.

tengok yg mana? pipi ke air banyak?

kalau air banyak then i boleh konfirm kan..atau pun check sendiri...hehehehehhehehehe

Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2013 10:23 AM | Show all posts
tssy posted on 26-12-2013 08:42 AM
pipi aii tak tembam....

asalkan muka cute then ok lah tu

Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2013 02:28 PM | Show all posts
winsonyu posted on 26-12-2013 10:23 AM
asalkan muka cute then ok lah tu

muka pun tak berapa nak cute
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2013 02:39 PM | Show all posts
tssy posted on 26-12-2013 02:28 PM
muka pun tak berapa nak cute

beuty is in the eyes of the beholder lah

nmungkin winson tengok muka u nanti kata cute pulak kan....
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2013 05:17 PM | Show all posts
pipi aku tembam gila...pipi trandemark aku..kalau org tgk muka dulu mesti ingat aku gemok haha
Reply

Use magic Report

Post time 27-12-2013 10:16 PM | Show all posts
pipi aku pun jenis tembam..adik aku ejek bulat2 macam kuih donat..lagi2 time gaduh masa kecik dlu
tp bdan jenis kurus jer..mcm last year berat 43kg jer..
thun ni sbb telrbih sonang hati, makan pun bertmbah2..berat naik 50kg.. muka pun naik tembam juga
kalau aku bg gmbar pasport mgkin org ingat aku badan gemuk..rangka plak jenis kecik

ni tgah dlm proses kurangkan berat..tang muka tembam tu tawakal jer..sbb aritu beli produk vline nk bg shape la muka..skali jerawat terus naik..

nk kurangkan berat sbb tunang pun lebih 7kg jer dri aku.. dia pun slalu ejek muka aku tembam..ckap kuat tdo
Reply

Use magic Report

Post time 28-12-2013 12:03 PM | Show all posts
kalau tembam macam lisa ni just nice kot...pipi tembam comel..



Last edited by miss_pooh on 28-12-2013 12:14 PM

lsraya1.jpg
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2013 12:23 PM | Show all posts
tk kisah tembam2 ni..janji body cantek dan putih gebu...yg kurus2 kantung susu kecik tp belagak mcm lawa sangat ..dah tu bajet2 alim baik pun tk guna jugak...lol
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-12-2013 12:36 PM From the mobile phone | Show all posts
chenta_dewi posted on 26-12-2013 05:17 PM
pipi aku tembam gila...pipi trandemark aku..kalau org tgk muka dulu mesti ingat aku gemok haha

Sama la..trademark ni..
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-12-2013 12:42 PM From the mobile phone | Show all posts
hanasensei posted on 27-12-2013 10:16 PM
pipi aku pun jenis tembam..adik aku ejek bulat2 macam kuih donat..lagi2 time gaduh masa kecik dlu ...

Pernah gak nak try Vline ape tah tu..tp macam x caya lar..efek dia macam menipu je..huhu

Sekarang berani pakai tudung pun bawal jer. Tak berani pakai selendang or yang jenis sarung tu sebab nanti akan nampak lagi debabb

Tapi ada jgak orang pipi tembam pakai selendang semua elok jer..nampak cute..contoh macam DCT tu..kenapa kalau saya pakai nampak gemuk.sbb saya bukan artis kot.. artis pakai semua lawo jer
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-12-2013 12:42 PM From the mobile phone | Show all posts
miss_pooh posted on 28-12-2013 12:03 PM
kalau tembam macam lisa ni just nice kot...pipi tembam comel..

Pipi saya tembam lagi.hahaha.. *_*
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 31-12-2013 12:43 PM From the mobile phone | Show all posts
pakwetizzaqyah posted on 31-12-2013 12:23 PM
tk kisah tembam2 ni..janji body cantek dan putih gebu...yg kurus2 kantung susu kecik tp belagak mcm  ...

Kurus kantung susu macam mana tu.hehe.
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2013 12:47 PM | Show all posts
keladi_merah posted on 31-12-2013 12:43 PM
Kurus kantung susu macam mana tu.hehe.

dah la kurus tahap kerempeng...punggung pun tk de..kantung susu kecik2....gedik satu mcm..tp kemuslimahan ttp menten..weeeeeeeeeek
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2013 12:47 PM | Show all posts
chenta_dewi posted on 26-12-2013 05:17 PM
pipi aku tembam gila...pipi trandemark aku..kalau org tgk muka dulu mesti ingat aku gemok haha

nak tengok!!!!!!!!!
Reply

Use magic Report

Post time 31-12-2013 01:32 PM | Show all posts
pakwetizzaqyah posted on 31-12-2013 12:47 PM
nak tengok!!!!!!!!!

pm FB kau

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 1-1-2014 02:13 AM | Show all posts
pakwetizzaqyah posted on 31-12-2013 12:47 PM
dah la kurus tahap kerempeng...punggung pun tk de..kantung susu kecik2....gedik satu mcm..tp kemus ...

Hahaha..lawak yang ni..

tapi kalau kemuslimahan dia terserlah alhamdulillah..
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2014 02:15 AM | Show all posts
keladi_merah posted on 1-1-2014 02:13 AM
Hahaha..lawak yang ni..

tapi kalau kemuslimahan dia terserlah alhamdulillah..

muslimah gedik gatal merela sis oi...mcm pengacara hijabista astro..lol...
Reply

Use magic Report

Post time 1-1-2014 09:27 AM | Show all posts
ade dua benda lelaki suka, pipi tembam dan apam tembam
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.092290s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list