JAWATAN KOSONG DIPERLUKAN SEGERA! Jana pendapatan dari rumah sebagai penulis freelance kami. Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
103906
View
152
Reply

Lelaki suka wanita pipi tembam?

[Copy link]

Author: keladi_merah       Show all posts   Read mode

Post time 23-2-2014 09:43 PM | Show all posts
pipi tembam lar seronok kisss...hehehehehe
Reply

Use magic Report

Post time 23-2-2014 11:24 PM | Show all posts
suka semua tembam ....
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2014 09:37 AM | Show all posts
majoriti kt sini cakap suka tembam. tp in reality pompuan cengkung ala model jugak jadi pilihan korg. boooo to lelaki mcm  nih
Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2014 03:26 PM | Show all posts
annehuda posted on 28-3-2014 09:37 AM
majoriti kt sini cakap suka tembam. tp in reality pompuan cengkung ala model jugak jadi pilihan korg ...

pipi tembam tu memang lah suka....tapi errmm...tak semesti nya suka badan yg tembam...sorry ye honest answer

Reply

Use magic Report

Post time 28-3-2014 09:27 PM | Show all posts
annehuda posted on 28-3-2014 09:37 AM
majoriti kt sini cakap suka tembam. tp in reality pompuan cengkung ala model jugak jadi pilihan korg ...

pengakuan jujur saye , sekarang ni saya sedang memendam rasa ngan rakan sekelas yg tembam + masuk kategori gemuk......
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-4-2014 12:43 AM | Show all posts
yazirobel90 posted on 28-3-2014 09:27 PM
pengakuan jujur saye , sekarang ni saya sedang memendam rasa ngan rakan sekelas yg tembam + masuk  ...

what makes you feel attracted to her? adakah sebab dia comel?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 11-4-2014 12:43 AM | Show all posts
yazirobel90 posted on 28-3-2014 09:27 PM
pengakuan jujur saye , sekarang ni saya sedang memendam rasa ngan rakan sekelas yg tembam + masuk  ...

what makes you feel attracted to her? adakah sebab dia comel?
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2014 12:17 PM | Show all posts
Suka..nampak comel and muda
Reply

Use magic Report

Post time 11-4-2014 10:06 PM | Show all posts
keladi_merah posted on 11-4-2014 12:43 AM
what makes you feel attracted to her? adakah sebab dia comel?

ntah....rasa nmpak cam biasa je......cuma personaliti dia yg agak heartwarming gitu nampak attractive sangat.....

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-4-2014 06:03 PM | Show all posts
Kerwincherry posted on 11-4-2014 12:17 PM
Suka..nampak comel and muda

mcm mana muka comel tapi perangai macam budak2?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 14-4-2014 06:04 PM | Show all posts
yazirobel90 posted on 11-4-2014 10:06 PM
ntah....rasa nmpak cam biasa je......cuma personaliti dia yg agak heartwarming gitu nampak attract ...

hehe...maybe dengan sifat dia yang cenggitu ditambah lagi ngan ketembaman dia makes you attrected so much la kan.....
Reply

Use magic Report

Post time 14-4-2014 10:25 PM | Show all posts
OK....ramai dah komen pipi I tembam

Tak kiralah lelaki suka or not pompuan pipi tembam

tapi I tak suka ok
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 15-4-2014 12:05 AM | Show all posts
intriQue posted on 14-4-2014 10:25 PM
OK....ramai dah komen pipi I tembam

Tak kiralah lelaki suka or not pompuan pipi tembam

me kadang2 suka kadang2 xsuka..if pipi tembam nak pakai selendang yg melekat kat dahi tu tak sesuai..sbb nampak bulat je muka. kena stay dengan style bucu tajam macam tudung bawal tu..
Reply

Use magic Report

Post time 15-4-2014 09:05 PM From the mobile phone | Show all posts
keladi_merah posted on 15-4-2014 12:05 AM
me kadang2 suka kadang2 xsuka..if pipi tembam nak pakai selendang yg melekat kat dahi tu tak sesua ...

aku pn gtu pakai bawal je..bila pakai selendang..tgk cermin..apsal la pelik betoi muka aku ni haha..pakai bawal balik..pp tembam seswai tudung bawal la lg better
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-4-2014 05:35 PM | Show all posts
hanna88 posted on 15-4-2014 09:05 PM
aku pn gtu pakai bawal je..bila pakai selendang..tgk cermin..apsal la pelik betoi muka aku ni haha ...

setuju. tapi ada je yang tembam pakai selendang comel je.
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2014 06:19 PM From the mobile phone | Show all posts
keladi_merah posted on 18-4-2014 05:35 PM
setuju. tapi ada je yang tembam pakai selendang comel je.

uish..boleh je pkai..carik inner yg boleh muncung ke depan.selendang tu lipat mcm tudung skolah tu.
Reply

Use magic Report

Post time 18-4-2014 09:38 PM From the mobile phone | Show all posts
keladi_merah posted on 18-4-2014 05:35 PM
setuju. tapi ada je yang tembam pakai selendang comel je.

the key is confidence kot hehehe..
Reply

Use magic Report

Post time 19-4-2014 01:56 PM | Show all posts
tembam gebu . .
Reply

Use magic Report

Post time 21-4-2014 10:19 AM | Show all posts
Baru ku tahu lelaki suka pompuan pipi tembam rupanya

Asal badan jgn tembam sama
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 22-4-2014 08:41 PM | Show all posts
sue_0684 posted on 18-4-2014 06:19 PM
uish..boleh je pkai..carik inner yg boleh muncung ke depan.selendang tu lipat mcm tudung skolah tu ...

mcm tudung sekolah?
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.082557s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list