JAWATAN KOSONG DIPERLUKAN SEGERA! Jana pendapatan dari rumah sebagai penulis freelance kami. Klik sini > CARI Warrior
Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
103933
View
152
Reply

Lelaki suka wanita pipi tembam?

[Copy link]

Author: keladi_merah       Show all posts   Read mode

Author
Post time 23-12-2013 01:32 AM | Show all posts |Read mode
Hi guys..not sure whether this topic has been discussed or not..I'm new here. Kalau dah ada mod tolong merge ek

Just curious do men like a girl with chubby or round cheeks? Do they find it's amusing..attractive or cute?
Kalau korang suka, yang pipi dia tembam tapi badan kurus or satu badan bambam? sila jawab ok guys..girls nak bagi pendapat pun boleh.hehe..
Single Polls, Total 840 Users voted
Your User group have no permission to vote

Rate

1

View Rating Log

Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2013 10:18 AM | Show all posts
pipi tembam nmpk x cantik la,bg sy ppn ni..sbb jenis saya kalo berat naik,kat pipi dulu tembam..huhu..dun like it....org x perasan pon bdn saya naik tp pipi akan tembam...sbb tu i always make sure my weight  consistent..
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2013 10:42 AM From the mobile phone | Show all posts
Berapa topik tembam2 gemuk chubby da...

Nak tau lelaki suka pipi tembam ka, badan chubby ka, pompuan gemok obese ka,

Cuba berdiri telanjang di depan lelaki bukan mahram. Kalau meka geram terus terkam, meka suka la tu.

Ko ingat kalau air dah naik kapla lelaki kesah soal fizikal lagi ka?
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2013 11:57 AM | Show all posts
pipi tembam badan kurus bole trima lg..kalo sume bengkak..xde napsu ler badan mcm tilam air
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2013 01:40 PM | Show all posts
Bagi saya la.. nak bagi perbandingan mcm ni la mudah.. ketika isteri mengandung 3,4 bulan.. waktu ni mmg saya suke tgk.. sbab nampak fit.. tak kurus sangat.. ada isi sikit dan tak terlalu berisi.. kalau kurus sgt pun tak selesa.. kalau berisi sgt pun tak berapa selesa.. tapi bila dah jadi isteri, dah sayang.. insyaallah takde masalah.. lgi pula bila isteri pandai.. tau apa yg suami suka.. lgi mudah.. sekian..
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2013 03:19 PM | Show all posts
ape2 yang tembam mesti sedap....
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 23-12-2013 03:43 PM From the mobile phone | Show all posts
Mcm saya kurus tapi pipi tembam..ramai ingat saya gemuk kalau letak gambar muka saja kt facebook or instagram. Bila jmpa depan2..aih kuruih je minah nih..

Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2013 06:10 PM | Show all posts
chazey posted on 23-12-2013 10:42 AM
Berapa topik tembam2 gemuk chubby da...

Nak tau lelaki suka pipi tembam ka, badan chubby ka, pomp ...

wow....komen yg open ni

yup..betul jugak...kalau dah naked habis, takkan lah tak mau makan..terus dah baham dan jilat dah...huhuhuhuhuh

Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2013 08:24 PM From the mobile phone | Show all posts
winsonyu posted on 23-12-2013 06:10 PM
wow....komen yg open ni

yup..betul jugak...kalau dah naked habis, takkan lah tak mau makan..ter ...

Kan.

So untuk apa nak tahu lelaki suka pipi tembam la, badan tembam la,

Kerana selagi lelaki adalah lelaki straight, mereka tetap akan bernapsu dengan pompuan.

Muka huduh, nafas bau, gigi berulat pun, kalau badan macam Halle Berry, kalau dah telanjang bulat itu cepat ja lelaki terkam.
Reply

Use magic Report

Post time 23-12-2013 10:43 PM | Show all posts
chazey posted on 23-12-2013 08:24 PM
Kan.

So untuk apa nak tahu lelaki suka pipi tembam la, badan tembam la,

Hahahaha...yeah....i badan apa2 saiz pun dah buat dah

So...kesimpulan....kalau nafsu ade....setakat make love...siapa2 pun boleh
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2013 03:00 PM | Show all posts
chazey posted on 23-12-2013 08:24 PM
Kan.

So untuk apa nak tahu lelaki suka pipi tembam la, badan tembam la,

haha..lawak komen ko..tp mmg btol pon..
napsu x kira size bdn,rupa dan umo..
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2013 04:54 PM | Show all posts
aku suka je perempuan pipi tembam, geram nak cubit........
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 24-12-2013 11:33 PM | Show all posts
chazey posted on 23-12-2013 08:24 PM
Kan.

So untuk apa nak tahu lelaki suka pipi tembam la, badan tembam la,

Serius ke kalau gigi berulat pun bernapsu..ngko nih..
Reply

Use magic Report

Post time 24-12-2013 11:38 PM From the mobile phone | Show all posts
keladi_merah posted on 24-12-2013 11:33 PM
Serius ke kalau gigi berulat pun bernapsu..ngko nih..

Serius la. Ko tanya jantan kaki pelacur,

Kemaluan bau bangkai pun meka balun ja.

Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2013 01:05 AM | Show all posts
chazey posted on 24-12-2013 11:38 PM
Serius la. Ko tanya jantan kaki pelacur,

Kemaluan bau bangkai pun meka balun ja.

Hhahahaha...u ni...tak lah extreme sgt....
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2013 01:14 AM | Show all posts
winsonyu posted on 25-12-2013 01:05 AM
Hhahahaha...u ni...tak lah extreme sgt....

Mat bangla, yindon, selamba balun pelacur 20 ringgit sejam. Aku baca kat paper, pelacur murah sebegitu sehari layan dalam 10-15 lelaki. Maybe more. Bayangkan bau meka camna if keja non stop. Sebab tu aku buat assumption sebegitu.
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2013 01:16 AM | Show all posts
chazey posted on 25-12-2013 01:14 AM
Mat bangla, yindon, selamba balun pelacur 20 ringgit sejam. Aku baca kat paper, pelacur murah sebe ...

Oh...hahahaha....memang mcm begini...

Wow...banyak jugak pengalaman ye
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 25-12-2013 10:29 PM From the mobile phone | Show all posts
chazey posted on 25-12-2013 01:14 AM
Mat bangla, yindon, selamba balun pelacur 20 ringgit sejam. Aku baca kat paper, pelacur murah sebe ...

Haha begitu eh..saja tanya..adakah pipi tembam ni attractive to guys. Kalau dah bernapsu tinggi tu lain citer ler..
Reply

Use magic Report

Post time 25-12-2013 10:39 PM From the mobile phone | Show all posts
keladi_merah posted on 25-12-2013 10:29 PM
Haha begitu eh..saja tanya..adakah pipi tembam ni attractive to guys. Kalau dah bernapsu tinggi tu ...

Attractive lar, hapa lagi. Aku rasa ramai ja lelaki suka wanita pipi tembam. Sampai ada yang percaya camna tembam pipi, camtu la juga tembam vagina wanita tersebut. Again, mitos seks Melayu yang sangat kelaut seperti mitos seks pompuan gemuk akan merembeskan banyak bendalir pelincir ketika mengeseks.
Reply

Use magic Report

Post time 26-12-2013 12:57 AM | Show all posts
chazey posted on 25-12-2013 10:39 PM
Attractive lar, hapa lagi. Aku rasa ramai ja lelaki suka wanita pipi tembam. Sampai ada yang perca ...

I suka pipi tembam yg ade lesung pipi jugak....cute gila

Eh....perempuan tembam memang lah air banyak kat bawah...that is already comfirm lah
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.108217s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list