Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
42112
View
120
Reply

Perempuan comel aka gemuk

[Copy link]

Author: chenta_dewi    From the mobile phone    Show all posts   Read mode

Post time 18-12-2013 08:13 PM From the mobile phone | Show all posts
puccafan posted on 18-12-2013 06:25 PM
Ada je laki yg nk pompuan bam bam.tp biasanya laki tu desperate nk kawen or jnis low self konpiden

ye ke? cam x iklas gitu? sian tau, si bam bam tu... isk isk
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2013 01:42 AM | Show all posts
kalau tengok kawan2, ramai je tak lawa, gemuk..kawin jugak..yang lawa ni plak kawin lambat..agaknyer diorang memilih sangat kot. yerlah hot staf..maybe la. hehe.. tapi untungnya kalau dapat laki yang tak kisah rupa n saiz ni kan..
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2013 08:40 AM | Show all posts
pakwetizzaqyah posted on 18-12-2013 05:44 PM
ustaz don yg suci murni tu pun tau nk bini cantik..inikan pula yg tk suci murni cam aku..lol

iye lah kan..p ustaz don tu kategori handsome aku tengok.....

ko pula bagaimana?
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2013 09:16 AM | Show all posts
ogata posted on 19-12-2013 08:40 AM
iye lah kan..p ustaz don tu kategori handsome aku tengok.....

ko pula bagaimana?

handsome la ostad tu..dia anak orng kaya...orang kaya...pakai mcm mana pun nmpak lawa...orng tk kaya..pakai la segak mana pun..tetap tk de nampak gayanya
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2013 09:17 AM | Show all posts
pakwetizzaqyah posted on 19-12-2013 09:16 AM
handsome la ostad tu..dia anak orng kaya...orang kaya...pakai mcm mana pun nmpak lawa...orng tk ka ...

tak tahu la pula dia anak orang kaya....
owh cengitu rupanya..
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2013 09:19 AM | Show all posts
ogata posted on 19-12-2013 09:17 AM
tak tahu la pula dia anak orang kaya....
owh cengitu rupanya..

ko tengok la wedding dia itu hari..siap berblazer berspek mata...rumah pun besar..bapak dia pun nampak smart..anak orng kaya la wei..apa..ko ingt dia bagai jubah ckp kedah pekat2 cam tu anak orng kedah rumah selalu masuk air banjir ke?? pigirah
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2013 09:22 AM | Show all posts
pakwetizzaqyah posted on 19-12-2013 09:19 AM
ko tengok la wedding dia itu hari..siap berblazer berspek mata...rumah pun besar..bapak dia pun na ...

keji sangat hati uols tuduh i memacam!!!!

aku tak mengikuti ustaz tu....
Reply

Use magic Report

Post time 19-12-2013 10:22 AM | Show all posts
mengubah diri sendiri lebih mudah drpd mengubah org lain.
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2014 05:09 PM | Show all posts
memang betul lelaki tgk pada paras rupa.... so bg yg agak bum-bum tue kene la jd diri tu comey... tak semestinya kurus tp cube jd comey ehhee
Reply

Use magic Report

Post time 9-1-2014 10:05 PM From the mobile phone | Show all posts
kita sbg manusia mmg lumrahnya suka pd kecantikan.x kira lelaki @ ppn.
Reply

Use magic Report

Post time 10-1-2014 12:49 PM | Show all posts
myridz posted on 9-1-2014 05:09 PM
memang betul lelaki tgk pada paras rupa.... so bg yg agak bum-bum tue kene la jd diri tu comey... ta ...

pompuan pun sama, lelaki gemok habis direjectnya, melainkan lelaki tu berharta
Reply

Use magic Report

Post time 16-1-2014 02:27 PM | Show all posts
RED 666 posted on 10-1-2014 12:49 PM
pompuan pun sama, lelaki gemok habis direjectnya, melainkan lelaki tu berharta

Tk semua hokeh! FYI HB Hakak pn kira kategori 3G. Hakak berat 40kg.. sedangkn HB Hakak 3 - 4 kaliganda berat dr Hakak!
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2014 06:31 AM | Show all posts
taste orang berbeza-beza.
ada orang taste ngan perempuan gemuk.
lagi gemuk lagi comel and sayang dia kat kau.
serious ada, kau letak la perempuan lawa sexy bagai lalu, sikit dia tak heran.
if ada yang berisi kemain dia pandang tak lepas.
sebab taste ke situ.
cuma kurang la kot lelaki macam tu.
tapi ada.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2014 08:52 AM From the mobile phone | Show all posts
Kalau takat chubby2,plumpy ok kot. Tp mostly pompuan gemuk mmg tak sedar diri. Rasa diri tu comel memanjang.. Naik menyampah bila kita tegur dia kata kita dengki dgn so called kecomelannya.
Paling aku tak boleh blah, dah la gemuk pastu fefeeling kurus. Kwn pkai tube dia pun gigih sama, kwn pakai kebaya dia pun sarung skali.. Tak paham aku dengan pompuan tak sedar diri..konfiden level & in denial state tinggi sgt.
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2014 09:05 AM From the mobile phone | Show all posts
BlueRose99 posted on 16-1-2014 02:27 PM
Tk semua hokeh! FYI HB Hakak pn kira kategori 3G. Hakak berat 40kg.. sedangkn HB Hakak 3 - 4 kalig ...

Sama la kita..
Tp my wife dulu masa bercintan dulu xde la gemuk sgt.Sblm kawin dah ckp, kuruskan badan sikit..bukan apa, utk kebaikan diri gak. Mula2 tu, cam beriya la juga nk kurus.
Bila dah dok bersama ni, bila tegur je bab ni mula la nak bergaduh. Berat makin naik,makan je apa yg dia nak, tak penah ada effort nk senam. Bila kita tegur, Kata mcm2.. Kalau tak leh terima seadaanya, baik dr awal tak yah kawen. Pfgggh!
Dah macam2 kaedah nak pujuk suruh kuruskan badan, tapi tak penah dia nak amik serious. Siap buat pelan pemakanan, pelan senaman.. Tak pernah nya nak ikut.
Skrg ni my wife tgh preggy, nak paksa utk kurus pun x leh, kena tunggu pas labor delivery. Dua hari lepas g klinik check perut.alang2 dah kat klinik ada weight scale, suruh dia timbang. Mati2 tak mau naik scale tu.. Puas pujuk.. Geramm sgt..

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-1-2014 11:29 AM | Show all posts
najib888 posted on 18-1-2014 09:05 AM
Sama la kita..
Tp my wife dulu masa bercintan dulu xde la gemuk sgt.Sblm kawin dah ckp, kuruskan ...

Haha..

bak kata ustad uai jgn la terasa hati...tu tanda awk bg dia makan..lg byk lg bnyk pahalanya..
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2014 08:16 PM From the mobile phone | Show all posts
chenta_dewi posted on 18-1-2014 11:29 AM
Haha..

bak kata ustad uai jgn la terasa hati...tu tanda awk bg dia makan..lg byk lg bnyk pahala ...

Hmmm.. Ye la. Tapi takut mudhorat lak nnti.. So far, my wife mkn tak banyak, but pemilihan makanan dia tu tak betul. Bnyk kalori.. Mkn cheese cake la, ice cream la.. Tak pe la, bertahan je.. Yg penting dia sayang.. Hehehe
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 18-1-2014 09:22 PM | Show all posts
najib888 posted on 18-1-2014 08:16 PM
Hmmm.. Ye la. Tapi takut mudhorat lak nnti.. So far, my wife mkn tak banyak, but pemilihan makanan ...

Ada tegor dia x?
Reply

Use magic Report

Post time 18-1-2014 09:41 PM | Show all posts
Mula2 memang kata tak kisah dapat awek/bini gemuk. terima se adanya...
tapi lama2 bila tgk pompuan lain yg body cantik, slim, mesti rasa sesuatu gak kan....
kesimpulannya org perempuan nak tak nak, kena gak jaga badan tak kira belum kawin ke dah kawin.
tapi memang ada lelaki yg minat pompuan badan bambam....citarasa masing2....
Reply

Use magic Report

Post time 29-1-2014 12:02 AM From the mobile phone | Show all posts
aku plus size dapat laki hensem.

aku pun hairan juga macamana dia boleh suka dengan aku dulu.
sebab aku banyak kali jumpa lelaki yg tak nak serius.
T_T
bf 1st aku siap banding2 aku dengan perempuan lain yg opkos selim melim.
sedih jugak la time tu....ya la kan.....time mengorat aku kata sanggup terima aku seadanya....bila dah kapel lain pulak ceritanya....
dia dah kawin jugak. aku mendoakan wifenya itu akan menjadi lebih gemuks dari aku.
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.130252s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list