Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
38918
View
116
Reply

Perempuan comel aka gemuk

[Copy link]

Author: chenta_dewi       Show all posts   Read mode

Author
Post time 17-12-2013 03:25 PM | Show all posts |Read mode
perempuan gemuk disini kategori obesiti la..

nak tanya LELAKI kat sini..sebagai lelaki, korunk akan lari tak dari pempuan gemuk? nampak mcm mainkan perasaan pon ada..misalnya kawan dgn perempuan gemuk sehingga dia taruh harapan dan syok sendiri..bila uols dah jumpa pempuan yg lagi cantik pempuan gemuk tu bertambah syok sendiri, siap claim uols BF dia tapi korunk tak bagitau kat perempuan gemuk yg krounk dah ada pempuan lain sbb nak jaga hati dia..atau memang nature lelaki susah nak bg kata akhir..sanggup biarkan mcm tu je..tak macam pempuan semua benda dia pk teperinci..

so sekarang ni ini adalah realiti...dah anda je tahu tahap kejujuran anda...tak payah nak jawab tgk hati budi la ape la..sbb tu siap poll ni...juz jawab ya atau tidak je...


sebelum ada komen speku ni cerita aku ke...yelah..nak puaskan hati korunk kan..jawab jelah aku gemuk gila..

sometimes ksian sangat kat pempuan gemuk..kena jadi baik utk lelaki...utk tarik pehatian lelaki..ada yg aku tengok kena beli hadiah itu ini kat laki tu...kena tehegeh2...yg laki ni pulak ade yg kejam...nak mainkan perasaan org...ade ke balasan kepada lelaki mcm tu?

ada pempuan gemuk yg kena redha la kalau BF yg dia claim tu dah ada org lain..mcm xde perasaan pulak boleh pulak kalau dia rasa tu BF dia tp dia tahu yg BF dia tu ada pempuan lain...dia x jugak behenti berharap..

so boleh la jawab sejujurnya ...bg aku pulak, nama pon lelaki, jgnkan pempuan gemuk, pempuan tak gemuk lawa pon dia leh wat camtu kalau dia mula nak cari lain...err...

tapi semua insan ada perasaan...

so layanzz...korunk pon borink kan xde topik baru



pesanan penaja: yg mengundi make sure korunk experience it...jgn nak main agak2 je...kalau x experience juz jawab no 4
Last edited by chenta_dewi on 18-12-2013 09:56 AM

Single Polls, Total 163 Users voted
Your User group have no permission to vote
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2013 03:34 PM | Show all posts
xsemua perempuan gemuk comel
tapi bagi aku gemuk tu seksi voley?
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-12-2013 03:42 PM | Show all posts
ais_kosong posted on 17-12-2013 03:34 PM
xsemua perempuan gemuk comel
tapi bagi aku gemuk tu seksi voley?

gemuk mcm adibah noor?

Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2013 03:46 PM | Show all posts
aku dlu main tagged. jumpe lah awek ni. muka cun habis. pastu jumpe lah. tgk2 gemok maklum lah dalam tagged xde pic penoh. kawan nye kawan pastu jadi awek. tapi hub kami putus sbb famili. pada aku laki ni kena berani lah klu xsuke habaq awal2. kesian perempuan comel ni syok sendiri....
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2013 03:46 PM | Show all posts
chenta_dewi posted on 17-12-2013 03:42 PM
gemuk mcm adibah noor?

errrrr... iols meme pegang gemuk itew seksi..
cuols ingat senang ke nk bela lemak tu..
sayang ooooo...

ada lelaki buat cuols gini ke?




Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-12-2013 03:48 PM | Show all posts
ais_kosong posted on 17-12-2013 03:46 PM
errrrr... iols meme pegang gemuk itew seksi..
cuols ingat senang ke nk bela lemak tu..
sayang oo ...

awak lelaki ke pempuan?

Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-12-2013 03:49 PM | Show all posts
ijamartgallery posted on 17-12-2013 03:46 PM
aku dlu main tagged. jumpe lah awek ni. muka cun habis. pastu jumpe lah. tgk2 gemok maklum lah dalam ...

yg tu la yg aku nak..gentleman je kat pempuan tu klu suka ke x...org pempuan nak kan jawapan..

Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2013 03:50 PM | Show all posts
chenta_dewi posted on 17-12-2013 03:48 PM
awak lelaki ke pempuan?

cuols ni dari aritu dok tanya iols lelaki or perempuan..
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2013 03:53 PM | Show all posts
chenta_dewi posted on 17-12-2013 03:49 PM
yg tu la yg aku nak..gentleman je kat pempuan tu klu suka ke x...org pempuan nak kan jawapan..

kih3...
Reply

Use magic Report

Author
 Author| Post time 17-12-2013 03:53 PM | Show all posts
ais_kosong posted on 17-12-2013 03:50 PM
cuols ni dari aritu dok tanya iols lelaki or perempuan..

cara komen mcm pempuan..yg geramnya poll ni tak mau pempuan yg vote...nanti survey fault..haha

Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2013 03:54 PM | Show all posts
chenta_dewi posted on 17-12-2013 03:53 PM
cara komen mcm pempuan..yg geramnya poll ni tak mau pempuan yg vote...nanti survey fault..haha

ooooo ya ke...
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2013 05:40 PM | Show all posts
Kalo macam Akak Rosmah, saya suka. Dia comel sangat-sangat. Tapi sayangnya, dia dah berpunya.
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2013 03:02 AM From the mobile phone | Show all posts
saja nk nyebuk... ppuan gemuk, kulit putih gebu, n berwajah cantik umpama model plus size, adakah akn dipermainkan juga?
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2013 03:03 AM From the mobile phone | Show all posts
kejam je lelaki yg mainkan perasaan ppuan ni.. playboy kot..
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2013 04:08 PM | Show all posts
aku boleh je berkawan ngn pompuan yg heavyweight..tp untuk lebih serius relationship..nafsu aku tk kesitu sangat la..prefer tiz zaqyah..
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2013 05:02 PM | Show all posts
pakwetizzaqyah posted on 18-12-2013 04:08 PM
aku boleh je berkawan ngn pompuan yg heavyweight..tp untuk lebih serius relationship..nafsu aku tk k ...

nampak sangat ko nak yang cun!
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2013 05:44 PM | Show all posts
ogata posted on 18-12-2013 05:02 PM
nampak sangat ko nak yang cun!

ustaz don yg suci murni tu pun tau nk bini cantik..inikan pula yg tk suci murni cam aku..lol
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2013 06:25 PM From the mobile phone | Show all posts
Ada je laki yg nk pompuan bam bam.tp biasanya laki tu desperate nk kawen or jnis low self konpiden
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2013 08:09 PM From the mobile phone | Show all posts
clarizsa posted on 18-12-2013 03:02 AM
saja nk nyebuk... ppuan gemuk, kulit putih gebu, n berwajah cantik umpama model plus size, adakah ak ...

Paras rupa perkara kedua. Yang penting hatinya baik dan ada keserasian dengan lelaki tu.
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2013 08:12 PM From the mobile phone | Show all posts
caul posted on 18-12-2013 08:09 PM
Paras rupa perkara kedua. Yang penting hatinya baik dan ada keserasian dengan lelaki tu.

ceh propa je.. tipula.. laki mana yg x tgk rupa 1st..
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.133581s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list