Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123
Return to list New
14553
View
45
Reply

Isteri Suka Main Korang Punya; Kisah Tak?

[Copy link]

Author: samax       Show all posts   Read mode

Post time 30-6-2014 11:42 AM | Show all posts
I always do caressing my hubby's and he loves it.
Reply

Use magic Report

Post time 30-6-2014 04:53 PM | Show all posts
aku suka picit niple dia...x kira masa hehehhehe
Reply

Use magic Report

Post time 1-7-2014 02:43 PM | Show all posts
hahaha....op kos la sang suami suka...dpt belaian gitewww...
Reply

Use magic Report

Post time 27-9-2014 12:49 PM | Show all posts
Haha... aku belai2 je before tido. Laki aku suka, buat je la. Dlm keta pun aku wat jugak. Saje... dia happy, aku lg la happy
Reply

Use magic Report

Post time 10-10-2014 07:04 PM | Show all posts
suspect posted on 22-6-2014 05:46 AM
saya xberapa suka bila tengah buat sesuatu wife suka pegang. bkn apa. mgkn sy ni jenis bg tumpuan bi ...

performance abg dh makin meningkat kot

Reply

Use magic Report

Post time 11-10-2014 12:49 PM | Show all posts
untung dapat isteri camtu..ni tak , nk pegang2 pun tak bagi
Reply

Use magic Report

Post time 22-9-2015 10:16 PM | Show all posts
biasanya bini aku suka wat gitu dalam kete..lagi2 kalau nampak aku dah start nak mengantuk..memang trus segar lah dibuatnya..lg2 klu bdua atau anak kat blkg dah tido..leh terkeluar sangkar burungnya..ahaha
Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
0.067193s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list