Chinese
Color
Orange
Black
Blue
Purple
Green
Deep Blue
Laman Utama
Forum
Fokus
Semasa
Gosip Socmed
Infozon
Search
123Next
Return to list New
15893
View
45
Reply

Isteri Suka Main Korang Punya; Kisah Tak?

[Copy link]

Author: samax       Show all posts   Read mode

Author
Post time 16-12-2013 03:54 PM | Show all posts |Read mode
Adakah seorang suami kisah, suka atau rimas bila isteri suka main-main & belai-belai zakar korang bukan pada waktu nak make love,tapi waktu-waktu biasa..contohnya masa tengah tengok tv kat ruang tamu ke..kat dalam kereta tengah memandu ke..ataupun kat atas katil sebelum nak tidur.
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2013 04:35 PM | Show all posts
bestnya kau dapat isteri cam tu
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2013 04:38 PM | Show all posts
melampau2 la thread kat sini..mod tak buat keje ke?
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2013 04:57 PM | Show all posts
chenta_dewi posted on 16-12-2013 04:38 PM
melampau2 la thread kat sini..mod tak buat keje ke?

thread melampau dah trus delete. ni x melampau.. dia x citer camne angkat kain.. tarik sepender.. letak jari.. etc.. etc.. tt juz tanya soklan.
sekian. terima kasih.
Reply

Use magic Report

Post time 16-12-2013 07:21 PM | Show all posts
Best la kalau bini buat mcm tu....slurppp....
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2013 09:16 AM | Show all posts
mziskandar posted on 16-12-2013 04:57 PM
thread melampau dah trus delete. ni x melampau.. dia x citer camne angkat kain.. tarik sepender..  ...

Mod dah tukar rupanya...kami siap ada group fb ATM lg...
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2013 09:42 AM | Show all posts
chenta_dewi posted on 17-12-2013 09:16 AM
Mod dah tukar rupanya...kami siap ada group fb ATM lg...

group fb ATM tu aktif ke?


back to topic ..... i bet suami tak kisah sgt kot.....lagi suka ada
Reply

Use magic Report

Post time 17-12-2013 01:30 PM | Show all posts
intriQue posted on 17-12-2013 09:42 AM
group fb ATM tu aktif ke?

uols group lain kot..kitorg group lain..aktif je

Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2013 03:11 AM From the mobile phone | Show all posts
ada ke wife camtu....
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2013 12:25 PM | Show all posts
untung sapa ade wife camtu...
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2013 12:38 PM | Show all posts
kebanyakan habi mmg suka je dibuat macam ni..tapi bg sy biarlah kene pd masa n tempatnya..
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2013 01:21 PM | Show all posts
kurga posted on 18-12-2013 12:25 PM
untung sapa ade wife camtu...

Untung ke?

Be careful of what u wish for
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2013 02:27 PM | Show all posts
belita posted on 18-12-2013 01:21 PM
Untung ke?

Be careful of what u wish for

awat nyer? tarak untung ker? cer citer..cer citer..

Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2013 02:39 PM From the mobile phone | Show all posts
kurga posted on 18-12-2013 02:27 PM
awat nyer? tarak untung ker? cer citer..cer citer..

Jgn sampai nanti suami yg surrender ....hehehe
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2013 02:44 PM | Show all posts
belita posted on 18-12-2013 02:39 PM
Jgn sampai nanti suami yg surrender ....hehehe

kalau lah ade perempuan mcm ni nak kawin dgn i...i akan happy gila

Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2013 02:46 PM | Show all posts
belita posted on 18-12-2013 02:39 PM
Jgn sampai nanti suami yg surrender ....hehehe

rasanya kalau ditanya pada semua laki.. xde masalah..dorang suker.. melainkan laki tu da x berapa nak best ngn bini dia tu x tau laa.. cam aku.. sukerr... hahahah

Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2013 02:49 PM From the mobile phone | Show all posts
winsonyu posted on 18-12-2013 02:44 PM
kalau lah ade perempuan mcm ni nak kawin dgn i...i akan happy gila

U r too choosy. Nak full package. Ye ke u akan happy?
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2013 02:50 PM From the mobile phone | Show all posts
kurga posted on 18-12-2013 02:46 PM
rasanya kalau ditanya pada semua laki.. xde masalah..dorang suker.. melainkan laki tu da x berapa  ...

Suka jer. Tapi tak larat kot nak layan kalau hari2
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2013 03:01 PM From the mobile phone | Show all posts
belita posted on 18-12-2013 02:49 PM
U r too choosy. Nak full package. Ye ke u akan happy?

Mesti happy kalau muka cute dan nafsu tinggi,...dah puas dah...

Ade tak siapa2 katmsini sila pm i ye...hehehhehehe...boleh terus kawin
Reply

Use magic Report

Post time 18-12-2013 03:59 PM | Show all posts
clarizsa posted on 18-12-2013 03:11 AM
ada ke wife camtu....

ada....



Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register | Facebook Login

Points Rules

 CARI App
Get it FREE Google play
 Twitter
 Instagram
cari_infonet
FOLLOW
Copyright © 1996-2019 Cari Internet Sdn Bhd All Rights Reserved(483575-W)
Private Cloud provided by IPSERVERONE
0.097652s Gzip On
Quick Reply To Top Return to the list